Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους ... Έχει λυσσάξει ο αέρας εδώ τώρα (Δ-ΒΔ) !!! Σφυρίζει ... και σηκώνει σύννεφα σκόνη κλπ... Ότι χειρότερο για τα νεύρα μου ... :mad: .kkk.

καλημέρα στην ομάδα !!!

δεν είναι τέλειο ;

17097575_10154542352196799_3933871656418872924_o.jpg
Πραγματικά πολύ ωραίο Παύλο !!! καλορίζικο, καλοτούφεκο να το χαρείς !!! .well done.

Ολόκληρη την κυνηγετική περίοδο παρακαλούσαμε για καμμιά βροχή μήπως κρατήσει μερικές βασίλισσες. Τώρα που έληξε το κυνήγι είμαι σίγουρος ότι ο καιρός θα ξεσκιστεί στις βροχές. Ήδη όλη τη νύχτα είχαμε καταρρακτώδη βροχή... .hair.

Καλημέρα σας

.

Καλημερα ! Βαρια λιγο η ατμοσφαιρα,λογω παυσης κυνηγιου..Παυλο ωραιο φαινετε ! Με το καλο και το δικο σου. θυμαμαι που πουλουσες το ρυθμιζομενο το οποιο πιστευω οτι ειναι λιγο μπερδεμα με τις ρυθμισεις (μια πανω μια κατω το grip σιγουρα δεν μας ταιριαζει 100%).η ριζικη λυση ειναι κατα την γνωμη μου αν εχουμε σταθερη επωμιση η κατασκευη εξαρχης νεου κοντακιου μια και εξω..

Πάντως πέρα απο την πλάκα ,τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη καταστροφή στα βουνά που θα οδηγήσει στον αφανισμό του άγριου τσαγιού.Λόγω ζήτησης οι Αλβανοί που βόσκουν γελάδια σε αυτά τα υψόμετρα ,όχι απλώς μαζεύουν οτι υπάρχει ,αλλά το ξεριζώνουν.Έτσι λοιπόν χαλάνε την ρίζα και αφανίζουν και τον σπόρο.Το ίδιο εχει αρχίσει να γίνεται και με την ρίγανη,
Πέρυσι όταν μάζευα με την γυναίκα μου σε υψόμετρο 1700 μ ,κάποια στιγμή προς το βραδάκι που είχαμε παρει τον δρόμο της επιστροφής για το αυτοκίνητο,βλέπουμε έναν Αλβανό να έχει δυο τεράστια δεμάτια τσαι ξεριζωμένα.Τρελαθήκαμε.Η γυναίκα μου δεν έχασε την ευκαιρία και του την είπε που το ξερίζωσε και έτσι κάνει καταστροφή.Του χρόνου δεν θα βρεις τίποτα ,του είπε.Η απάντηση που πήρε ήταν.."μέχρι του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαίνει"
Δεν κατηγορώ τον Αλβανό ,γιατί το ίδιο θα έκαναν και καποιοι Έλληνες που θα μάζευαν γρήγορα στο βωμό του κέρδους .Σ αυτή τη χώρα που οι νόμοι ειναι περισσότεροι απο τα χαλίκια και δεν τηρείται κανένας ,τι να περιμένει κανείς .Ο Αλβανός έτσι βρήκε ,ετσι κάνει.

Δημήτρη άστα να πάνε γίνεται χαμός με το τσάι πέρυσι έπιασαν τους άλλους που με τα μουλάρια που περνούν τα σύνορα κ είχαν 1 τόνο τσαγιού κ ποσά άλλα βότανα κ πηγαίναν για πούλημα σε διεθνείς αγορές,κ δε φτάνει που τα ξεριζώνουν όλα βάζουν κ καμιά φωτιά

Καλο μεσημερι! Μολις πριν λιγο γυρισα .βρηκα μια τσαντα ασκολυμπρους και μαζεψα και σχεδον μια κλουβα αδειους καλυκες απο την καθια που καθομουν.μετα απογοητευτηκα και εφυγα αλλα θα ξαναπαω να μαζεψω.εννοειται θα πεταχθουν σε καδο ανακυκλωσης. φετος πρωτη φορα κυνηγησα τσιχλες τοσο πολυ καρτερι καθως το απογευματινο που βρηκα μας εδωσε αρκετα και ξεκουραστα πουλια σε λιγη ωρα και μολις 5 λεπτα απο το σπιτι.
dGlUslU.jpg

HzmlN36.jpg

XxeQp7K.jpg

Καλο μεσημερι! Μολις πριν λιγο γυρισα .βρηκα μια τσαντα ασκολυμπρους και μαζεψα και σχεδον μια κλουβα αδειους καλυκες απο την καθια που καθομουν.μετα απογοητευτηκα και εφυγα αλλα θα ξαναπαω να μαζεψω.εννοειται θα πεταχθουν σε καδο ανακυκλωσης. φετος πρωτη φορα κυνηγησα τσιχλες τοσο πολυ καρτερι καθως το απογευματινο που βρηκα μας εδωσε αρκετα και ξεκουραστα πουλια σε λιγη ωρα και μολις 5 λεπτα απο το σπιτι.
dGlUslU.jpg

HzmlN36.jpg

XxeQp7K.jpg
Ωραιος!
Πολύ pyrkal!!!!!!

Ωραιος!
Πολύ pyrkal!!!!!!
Ε ναι πυρκαλαρες..χαχα.. Βραδυ-βραδυ εριχνα και κανενα αλλο καμια μεσοταπα η κανενα διασπορας..προς το τελος εριξα και αρκετα m-speed nsi πολυ καλο και αυτο αλλα σαν τα σκοτωματα του pyrkal οχι.

Status
Not open for further replies.
Back