Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.
4 ώρες spinning χθες ( από 12 μέχρι 4 το πρωί) και δεν κατάφερα τίποτα. Υπάρχουν αρκετά γοφάρια αλλά δεν χτυπάνε. Που θα πάει θα τα στριμώξω.. .fishing.

New 6 κιλα προβατίνα με τα παρελκόμενα κοντοσούβλια και τις χοιρινές ήταν η αρχή εν όψη προετοιμασίας της ομάδας.
Λεπτομέρειες αύριο με όλα τα κουτσομπολιά και για τον Large τύπο που κυκλοφορεί σαν πρόεδρος με σοφέρ σε smart όχημα

IMG_1323.jpg

Καλημέρα λεβέντες:)

Ωραία περάσαμε χθες , η προβατίνα σούπερ και η τοποθεσία πιο σούπερ.

Πράγματι , μερικοί έχουν ανέβει επίπεδο και σκάνε μύτη με σοφέρ.:p

Καλημέρα σας
περάσαμε όμορφα όπως πάντα:
άριστη παρέα,τέλειος μεζές,υπέροχη βραδιά μέσα στο πάρκο .well done.
ο Ζολώ δεν σταμάτησε να τραβάει φωτό,θα δούμε το αποτέλεσμα γιατί εμένα με φωτογράφησε πιο πολλές και από τον Βαρουφάκη .threat.
και όπως πάντα Αντώνη μου ήταν εκεί κι αυτοί που ζηλεύουν τους όμορφους.....θα δεις σήμερα τι εννοώ :)

Καλημέρα σας
περάσαμε όμορφα όπως πάντα:
άριστη παρέα,τέλειος μεζές,υπέροχη βραδιά μέσα στο πάρκο .well done.
ο Ζολώ δεν σταμάτησε να τραβάει φωτό,θα δούμε το αποτέλεσμα γιατί εμένα με φωτογράφησε πιο πολλές και από τον Βαρουφάκη .threat.
και όπως πάντα Αντώνη μου ήταν εκεί κι αυτοί που ζηλεύουν τους όμορφους.....θα δεις σήμερα τι εννοώ :)
εισαι ο big maik φιλαρακι πως να το κανουμε.....sarcastic.εσυ κ ο ψωμιαδης ο γνωστος με το πουρο....παρακαλω το big maik να προστεθει στα παρατσουκλια

Καλημερα σε ολους... Παντα να περνατε ομορφα παλικαρια κ να τα ξαναπουμε απο κοντα συντομα... Ζωλο η φωτο σου αποψη...

4 ώρες spinning χθες ( από 12 μέχρι 4 το πρωί) και δεν κατάφερα τίποτα. Υπάρχουν αρκετά γοφάρια αλλά δεν χτυπάνε. Που θα πάει θα τα στριμώξω.. .fishing.

Κωστα δοκιμασε με κανενα μεγαλο κ μακροστενο minnow η κανενα popper... κ δοκιμασε κ μεσημερακι.... o_O

κανενα popper
To popper όντως κάνει δουλειά στα γοφάρια αλλά δοκίμασε το μόνο με τρικυμία. Για τα γοφάρια δοκίμασε τεχνητά που να ασπρίζουν ... ;)
Ένα τεχνητό που γουστάρουν τα γοφάρια είναι το yamashita angel kiss σε άσπρο .

Καλημερα παλικαρια. Χαιρομαι που περασατε ομορφα! Ειμαι στον δρομο για Θασο. Ευχομαι να βρεθω με τον Βικτωρα που δεν ξερει οτι παω...

Κωστα δοκιμασε με κανενα μεγαλο κ μακροστενο minnow η κανενα popper... κ δοκιμασε κ μεσημερακι.... o_O

To popper όντως κάνει δουλειά στα γοφάρια αλλά δοκίμασε το μόνο με τρικυμία. Για τα γοφάρια δοκίμασε τεχνητά που να ασπρίζουν ... ;)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. :)

Καλησπέρα στην παρέα.

Και οι λουτσοι δεν λένε όχι σαυτο.

Καλησπέρα σε όλους!!
Καλημερα παλικαρια. Χαιρομαι που περασατε ομορφα! Ειμαι στον δρομο για Θασο. Ευχομαι να βρεθω με τον Βικτωρα που δεν ξερει οτι παω...
Θα κάτσετε όλο το τριήμερο;;;;
Ανέβηκε ο χρήστος πάνω, μήπως κανονίζαμε κανα γιουρούσι στο μελίσσι.sarcastic..beer.ffff

Status
Not open for further replies.
Back