20 κ 45 ραντεβου στις φυτειες απ οξω.badboys.
.xm..xm..xm.
20 κ 45 ραντεβου στις φυτειες απ οξω.badboys.
εισαι ο big maik φιλαρακι πως να το κανουμε....εσυ κ ο ψωμιαδης ο γνωστος με το πουρο....παρακαλω το big maik να προστεθει στα παρατσουκλιαΚαλημέρα σας
περάσαμε όμορφα όπως πάντα:
άριστη παρέα,τέλειος μεζές,υπέροχη βραδιά μέσα στο πάρκο
ο Ζολώ δεν σταμάτησε να τραβάει φωτό,θα δούμε το αποτέλεσμα γιατί εμένα με φωτογράφησε πιο πολλές και από τον Βαρουφάκη
και όπως πάντα Αντώνη μου ήταν εκεί κι αυτοί που ζηλεύουν τους όμορφους.....θα δεις σήμερα τι εννοώ
4 ώρες spinning χθες ( από 12 μέχρι 4 το πρωί) και δεν κατάφερα τίποτα. Υπάρχουν αρκετά γοφάρια αλλά δεν χτυπάνε. Που θα πάει θα τα στριμώξω..
To popper όντως κάνει δουλειά στα γοφάρια αλλά δοκίμασε το μόνο με τρικυμία. Για τα γοφάρια δοκίμασε τεχνητά που να ασπρίζουν ...κανενα popper
Κωστα δοκιμασε με κανενα μεγαλο κ μακροστενο minnow η κανενα popper... κ δοκιμασε κ μεσημερακι....
To popper όντως κάνει δουλειά στα γοφάρια αλλά δοκίμασε το μόνο με τρικυμία. Για τα γοφάρια δοκίμασε τεχνητά που να ασπρίζουν ...
Ένα τεχνητό που γουστάρουν τα γοφάρια είναι το yamashita angel kiss σε άσπρο .
Και οι λουτσοι δεν λένε όχι σαυτο.To popper όντως κάνει δουλειά στα γοφάρια αλλά δοκίμασε το μόνο με τρικυμία. Για τα γοφάρια δοκίμασε τεχνητά που να ασπρίζουν ...
Ένα τεχνητό που γουστάρουν τα γοφάρια είναι το yamashita angel kiss σε άσπρο .
Θα κάτσετε όλο το τριήμερο;;;;Καλημερα παλικαρια. Χαιρομαι που περασατε ομορφα! Ειμαι στον δρομο για Θασο. Ευχομαι να βρεθω με τον Βικτωρα που δεν ξερει οτι παω...