Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
<<.....στα παραθύρια τα πλατιά
χαμογελούσε μια μυρτιά......>> .congrats..congrats..congrats..congrats.

ατελείωτος και τεράστιος Νίκος Γκάτσος
αφιερωμένο στην αυριανή μέρα
καλό μήνα .guitar.

Επιστροφη μετα απο μια ομορφη ημερα στη Θασο. Ειδα και τον Βικτωρα και οση ωρα τα λεγαμε μου ειπε δυο πολυ πετυχημενα:
1. ¨Εχω ενα κτημα και κανοντας την περιφραξη αντι για κολωνες ξερεις τι εβαλα; Μυτες απο τις μπεκατσες!¨ .big smile..big smile..big smile.
2. ¨Το Πασχα ξερεις με τι εκανα το κοκορετσι; Με εντερα απο μπεκατσες!¨ .big smile..big smile..big smile.

Ανέβηκε ο χρήστος πάνω, μήπως κανονίζαμε κανα γιουρούσι στο μελίσσι.sarcastic..beer.ffff

Βασιλη αυτο το τριημερο δεν με βολευει. :( Απο το επομενο Σ/Κ και μετα μιλας με τον Χρηστο και το κανονιζουμε. Eurogroup τα παλικαρια; Συνοδο κορυφης εμεις! .ha ha ha..banana..victory..ha ha ha.

Last edited:
Όπως κάθε φορά όταν βρισκόμαστε έτσι και χθές το βράδυ περάσαμε πολύ ωραία.
Αφού μαζευτήκαμε όλοι στο τέλος ήρθε ο κύριος xxxx Large με τον σοφέρ του .Αλλόφρονες και σε κατάσταση απόλυτης ευθυμίας .Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο σοφέρ τον παρέλαβε έξω απο την φυτεία !!!!.xm.
IMG_1321.jpg

Η βραδιά καταπληκτική και μπορέσαμε και καθίσαμε στο παρκάκι οπότε απολαύσαμε το κρασάκι μας και το προβατοζυγουράκι μας.

IMG_1332.jpg

IMG_1334.jpg

IMG_1336.jpg
IMG_1323.jpg

Ήρθε η προβατίνα και η μάσα άρχισε μετά βουλιμίας . Ο Κυριάκος με το χαρακτηριστικό χαμόγελο και με τεχνική χειρουργού έσκιζε την προβατίνα.
IMG_1326.jpg

Ο Γιαννάκης προβληματισμένος αν θα φτάσει η προβατίνα με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο.

IMG_1318.jpg

Και το βουνό με την μπαλαρίνα τα έλεγαν και το διασκέδαζαν .
IMG_1339.jpg

Και εκεί που όλα κυλούσαν μια χαρά άρχισε η επίθεση στον φωτογράφο απο τους γνωστούς άγνωστους που αφού είχαν περιδρομιάσει άρχισαν να ενοχλούνται απο τα φλας και με χειρονομίες αλλά και λεκτικά μου επιτέθηκαν.
IMG_1338.jpg

IMG_1328.jpg

Καταγγέλλω την απαράδεκτη και επιθετική στάση του κυρίου xxxx Large κατά του τύπου.

Στο τέλος περιδρομιασμένος και βαρύτερος κατά .........ποολλαααα κιλά, επιβιβάστηκε στο μικρό όχημα με αποτέλεσμα τις συνέπεις οι οποίες είναι φανερές στην φωτογραφία που ακολουθεί.
IMG_1354qqqqqqqqqqqq.jpg

Καλημέρα στην παρέα.
Εγω χθες το βράδυ στο πάρκο έκαψα όλες τις θερμίδες απο τα ξίγκια που φάγαμε και είμαι έτοιμος για άλλα.
1 Μάη σήμερα ημέρα με πολλαπλά μηνύματα τα οποία δεν φτάνουν στα κλειστά αυτιά των περισσοτέρων που αρκούνται μόνο στο να τον ...."πιάνουν".

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Εργατική πρωτομαγιά σήμερα και οι εργάτες είναι λιγότεροι από τους άνεργους.... Ποιος να ασχοληθεί με τη σημερινή μέρα και με ποια διάθεση; Δημήτρη μάλλον έχεις δίκιο. Οι περισσότεροι θα "τον πιάσουν"...

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Εργατική πρωτομαγιά σήμερα και οι εργάτες είναι λιγότεροι από τους άνεργους.... Ποιος να ασχοληθεί με τη σημερινή μέρα και με ποια διάθεση; Δημήτρη μάλλον έχεις δίκιο. Οι περισσότεροι θα "τον πιάσουν"...

Και για ν α συμπληρώσω φίλε Χρήστο ,βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα για να μην παρεξηγηθώ, ούτως η άλλως πιασμένο τον έχουμε για τα καλά .

Καλημερα σε ολους κ ακλο μηνα...
.congrats..congrats..congrats..congrats..congrats.στον Ζωλο που εγραψε με το ρεπορταζ του κ τα ευστοχα σχολια για ακομα μια φορα... Σε θελω διπλα μου την επομενη φορα... .my man.
Τη ζηλεψα την παρεα σας, ευχομαι στην επομενη να ειμαι εκει... Μπραβο... .well done.

ασπρομάλλα παλαιόγραια τε αλώπεκα τα σέβη μου
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλα τα λεβεντόνια...

ασπρομάλλα παλαιόγραια τε αλώπεκα τα σέβη μου
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλα τα λεβεντόνια...

Μαυρομάλλη κόρακα των νοτίων προαστίων και του Λονδίνου έχεις την καλησπέρα και την αγάπη μου. .guitar.

ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος και επικίνδυνος στη φωτό αυτή η κίνηση ολοκληρώνεται όταν ενώνω τα 3 δάχτυλα και δίνω την ευλογία μου αλλά ιερέα :(
IMG_1338.jpg

IMG_1328.jpg

εδώ παραγγέλνω 2 μπύρες

Last edited:
ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος και επικίνδυνος στη φωτό αυτή η κίνηση ολοκληρώνεται όταν ενώνω τα 3 δάχτυλα και δίνω την ευλογία μου αλλά ιερέα :(

Παπα-Μάκη λάθος δάχτυλο! .yelling.
evlog.jpg

Παπα-Μάκη λάθος δάχτυλο! .yelling.
View attachment 390
αυτό έκανα αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η κίνηση μου :)
αν θα προσέξεις στην επόμενη φωτό,που αμέσως παραγγέλνω μπύρες,ο Πάνος δεν έχει ολοκληρώσει το σταυρό του κι ο Βασίλης την προσευχή του ;)

Status
Not open for further replies.
Back