Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα. Γιατί τόσο ησυχία.

Που πήγαν όλοι σήμερα;;

.sex hard. ή .cofee. ή .beer. ή .bbq. ;;;;;;;

Καλησπερίζω τα φιλαράκια.
Εγώ Κώστα δεν έκανα τίποτα απο όλα αυτά.Είχα πάει στο πάρκο για καύσεις και αύριο πρωί πρωί για ψάρεμα.

Εγώ πήγα για κεφαδούμπα+ντέρμπι με τον Χρηστάρα και μπορώ να πω ότι ήταν και γουρλής.sarcastic.
Το άσχημο ήταν ότι στο τρίποντο του Σπανούλη πανηγύρισα και εγώ και πήρα τεχνική τεχνική.crying smile.

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα δεν έχει έξοδο...την έχω αράξει και πίνω μια μαστιχούλα! Καλά να περάσετε όλοι την Κυριακή σας..

εσύ για που είσαι σήμερα;;;;
για ψάρεμα η για ξύδια;;;; .xm.
Για μια μπύρα θα πάω χαλαρά σήμερα Μάκη γιατί δυο μέρες τώρα είμαι άυπνος απο τα ξενύχτια.

ΥΓ: ξέχασα να σου πω για την παρασκευή. Τελικά είχες δίκιο για το ζουμερο συκώτι. Δεν έχω φαει αλλου καλύτερο.

Εμείς πήγαμε για σπινακι το απόγευμα αλλά δεν θα γραψω πολλά, περιμένω να κάνει την αρχή ο καλός μου φίλος...

καλημέρα σε όλους....
Με την οικογένεια όμορφη Κυριακή σε όλους

Εμείς πήγαμε για σπινακι το απόγευμα αλλά δεν θα γραψω πολλά, περιμένω να κάνει την αρχή ο καλός μου φίλος...
Τι συνέβη ρε παιδιά, σε κοκοβιους την πεσατε και δεν το μαρτυρατε;

Καλημερα σε ολους... Γιωργο πες μας τις εμπειριες σου....sarcastic.

Τι συνέβη ρε παιδιά, σε κοκοβιους την πεσατε και δεν το μαρτυρατε;

Καλημερα σε ολους, τα κατορθωματα του μπορειτε να τα διαβασετε αναλυτικα στην ενοτητα Spinning- σκοπευτηριο... .yelling. Τετοιον ανθρωπο δεν εχω ξανασυναντησει... .sarcastic. Να τον χαιρεστε το μυθικο Μαμαλακη... .yelling.

Θα τα πούμε αναλυτικά Αντώνη μόλις γυρίσω, ο άνθρωπος έδειξε την διάθεση του από τα μέσα της εβδομάδας...

Καλησπερίζω την παρέα και αναμένω με ενδιαφέρον την έκβαση του ντέρμπι Αλεπουδιάρη -Σαμπάνη. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back