Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για να καταλάβω ,η επανάσταση ξεκίνησε με όλα αυτα τα όπλα που αναφέρεις κάτω απο την φωτογραφία ;
.buy.
Μακάρι να υπήρχαν τότε πεντασφαιρες Δημήτρη, κι όμως με τα υποτυπωδη εκείνης της εποχής και σκλαβωμενοι κατάφεραν να διωξουν τον βραχνα.

Μια ολιγόλεπτη ξάπλα ,οχι σε ανεμώνες αυτή τη φορά ,αλλά σε ενα κρεβάτι αγναντεύοντας τα λημέρια του Κατσαντώνη....
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς απο τα Τζουμέρκα.. .buy buy..buy buy..buy buy.

image upload no limit
ΖΩΑΡΑ είσαι Άρχοντας.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους έχοντες την ονομαστική τους εορτή σήμερα.
Πολύ κουραστική μέρα η χθεσινή. Κάψιμο κλαδιών και κουβάλημα ξύλων. Λίγο έλειψε να έχουμε και πολύ άσχημες εξελίξεις, όταν πήγε να μας ξεφύγει η φωτιά κάποια στιγμή (από απροσεξία του Αλβανού)... Ευτυχώς είναι το ρυάκι κοντά (τι κοντά δηλαδή... 60-70 μέτρα...) και κουβαλούσαμε νερό, με δυο κουβάδες, και καταφέραμε και τη σβήσαμε... Αλλά ζοριστήκαμε άσχημα, φοβήθηκα πως δεν θα τα καταφέρουμε... Αν δεν την προλαβαίναμε θα έκανε μεγάλη ζημιά... Ευτυχώς ήταν τα τελευταία κλαδιά που είχα για κάψιμο ... αλλά μετά από αυτό, ούτως ή άλλως δεν θα άναβα ξανά φωτιά έξω φέτος με τίποτα !!!
.hair..pop.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους έχοντες την ονομαστική τους εορτή σήμερα.
Πολύ κουραστική μέρα η χθεσινή. Κάψιμο κλαδιών και κουβάλημα ξύλων. Λίγο έλειψε να έχουμε και πολύ άσχημες εξελίξεις, όταν πήγε να μας ξεφύγει η φωτιά κάποια στιγμή (από απροσεξία του Αλβανού)... Ευτυχώς είναι το ρυάκι κοντά (τι κοντά δηλαδή... 60-70 μέτρα...) και κουβαλούσαμε νερό, με δυο κουβάδες, και καταφέραμε και τη σβήσαμε... Αλλά ζοριστήκαμε άσχημα, φοβήθηκα πως δεν θα τα καταφέρουμε... Αν δεν την προλαβαίναμε θα έκανε μεγάλη ζημιά... Ευτυχώς ήταν τα τελευταία κλαδιά που είχα για κάψιμο ... αλλά μετά από αυτό, ούτως ή άλλως δεν θα άναβα ξανά φωτιά έξω φέτος με τίποτα !!!
.hair..pop.

Στέλιο τα ίδια πήγα να παθω κι εγώ προχθές με την φωτιά.Εχασα τον έλεγχο και ετρεχα να βαλω λάστιχα.
Μόλις σταματησα κι εγω τις εργασίες και όπως ειμαι αναμμένος μουρθε η επιθυμία για μπύρα.Ετσι πραγματοποίσα την επιθυμία μου και καθισμένος σε ενα πεζουλάκι την απολαμβάνω καθως σουρουπώνει.Αυτή στιγμή της χαλάρωσης αξίζει πολλά.

image hosting adult

Status
Not open for further replies.
Back