Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλησπερα μου σε ολους, ομορφο βραδυ να εχουμε. Απολαυστικο το μεσημεριανο γευμα σε παλια "ταβερνα" στην Κηφισσια, μπακαλιαρος απο
αλλο πλανητη, σκορδαλια αξεπεραστη, κρασακι ατελειωτο παρεα με ωραια τραγουδια απο ταλαντουχους νεους, τι αλλο να ζητησεις...
Εμεις που εχουμε συνηθισει να ψιλοτρωμε στα βιαστικα και ορθια λογω δουλειας, αυτες οι στιγμες φανταζουν μοναδικες.
Καλη συνεχεια με κεφι και χαρα στις οικογενειες σας.

Την καλησπερα μου σε ολους, ομορφο βραδυ να εχουμε. Απολαυστικο το μεσημεριανο γευμα σε παλια "ταβερνα" στην Κηφισσια, μπακαλιαρος απο
αλλο πλανητη, σκορδαλια αξεπεραστη, κρασακι ατελειωτο παρεα με ωραια τραγουδια απο ταλαντουχους νεους, τι αλλο να ζητησεις...
Εμεις που εχουμε συνηθισει να ψιλοτρωμε στα βιαστικα και ορθια λογω δουλειας, αυτες οι στιγμες φανταζουν μοναδικες.
Καλη συνεχεια με κεφι και χαρα στις οικογενειες σας.

Γεια σου ωρέ Σταύρακα πατριώτ..ha ha ha.

Στέλιο τα ίδια πήγα να παθω κι εγώ προχθές με την φωτιά.Εχασα τον έλεγχο και ετρεχα να βαλω λάστιχα.
Μόλις σταματησα κι εγω τις εργασίες και όπως ειμαι αναμμένος μουρθε η επιθυμία για μπύρα.Ετσι πραγματοποίσα την επιθυμία μου και καθισμένος σε ενα πεζουλάκι την απολαμβάνω καθως σουρουπώνει.Αυτή στιγμή της χαλάρωσης αξίζει πολλά.

image hosting adult
Καλα.... νερο δεν βαζεις στο στομα σου???.sarcastic.εχουμε και τα ιδια γουστα στα μπιρονια.

Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις επέστρεψα από την θάλασσα...Είχα πάει για μια γρήγορη βόλτα να δοκιμάσω το καινούριο μου καλάμι. Το σούρουπο στην θάλασσα όλα τα λεφτά!
Ασε τα ρομαντικά γλυκαναλατα....κάνα ψάρι επιασες;;;;

Μονο wifi? Κανεις δεν ειναι ασφαλης μετα τη καταναλωση σκορδαλιας

Καταλαβα αυριο τα πιατακια στο σκοπευτηριο θα αυτοκτονουνha haaa
και που να δεις τι θα τους κανω εγω με τη σκορδαλια που εφαγα
.yelling.

Όμορφα περάσαμε στο Χωριό και σήμερα. Μαζέψαμε και κάμποσα πορτοκάλια να πίνουμε φρέσκο αληθινό χυμό.
XnJAY7B.jpg

Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα .

Καλημέρα.......με τέτοιο καιρό δεν κάθομαι μέσα ούτε με..σφαίρες....
Θα πάρω το κορίτσι και τη μοτοσυκλέττα για μια γρήγορη βόλτα στα τρελά νερά, 80χλμ ΒΒΑ της Αθήνας...
Αναχωρώ σε καμιά ώρα......ξέρω είναι last call αλλά όποιος είναι γΛήγορος, ετοιμάζεται και έρχεται....

Status
Not open for further replies.
Back