Χρήστο πως πάνε τα ξενύχτια;;;; με το μωράκι;;;;; η μεγάλη πως το πήρε;;;;Καλησπέρα σας....
ο φαντάρος έφαγε σπιτικό φαί της μανούλας;;;; χαρτζηλίκι έπεσε;;;; βόλτα βγήκε;;;; για πές μου γιατί μ εχει αγχώσει ο πτέραρχοςΚαλησπερα σας !!!
Η πρωινη ωραια ημερα δεν συνεχιστηκε και την θεση της πηρε η συνεφια και ενας αερας εκνευριστικος ...
Γιατι ανχωνεσε αγορινα μου.....η μαμα του εφτιαξε παραγγελια κεμπαπ γιαουτλου ,συμεχισε με σουφλε σοκολα, και τωρα εχει παει για καφε παραλια με φιλους . Θα γυρισει θα παρει το χαρτζηλικακι του και εγω σαν συνοδος του θα τον επιστρεψω στην βαση Αυλωνα...ha ha ha.ο φαντάρος έφαγε σπιτικό φαί της μανούλας;;;; χαρτζηλίκι έπεσε;;;; βόλτα βγήκε;;;; για πές μου γιατί μ εχει αγχώσει ο πτέραρχος
τα ίδια του λέω κι εγώΜηπως γινεται να αλλαξουμε , να παω εγω στη θεση του νσ κακοπερναω ,...ετσι για σκληραγωγια βρε αδερφε.....
"Μέτωπο Νίκης"
γειά σου φίλε μουΧαιρετώ την παρέα.
Τελευταίο βράδυ ψυχοθεραπείας και το γλενταω με λουκάνικο και πιπεριές φλωρίνης γεμιστές με φέτα.Πίνω και ενα ωραίο κρασί και βλέπουμε........
αααααα όταν γυρισεις με το καλό θέλω ένα σπεσιαλ φωτοσοπ για κάποιον απ εδώ μέσα
θα σου πω.xm.Αυτό ειναι ενδιαφέρον.....
Εσύ εκεί κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνεις με την πορεία του ήλιου...Πειράζει που ακόμη πάω με την παλιά ώρα ;; .xm.
Αυτό κάνω.Πως το κατάλαβες ρε ΧΧL τύπε ;Εσύ εκεί κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνεις με την πορεία του ήλιου...
Πρόσεξε να μην πατήσεις καμμιά μπεκάτσα!Αυτό κάνω.Πως το κατάλαβες ρε ΧΧL τύπε ;
Ετσι και αυριο με τον ήλιο θα σηκωθώ και θα τραβήξω Ν.Α. Κατι σαν ...μπάσιμο να πούμε..buy buy.