Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στον τελευταίο μου λογαριασμό της κινητής παρατήρησα ότι υπάρχει μια σημείωση στο τέλος όπου λέει πως θα αυξηθούν τα ΜΒ του προγράμματός μου από τον επόμενο μήνα με επιβάρυνση 1.50€. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό στον δικό του λογαριασμό? Ξέρετε γιατί συμβαίνει? Στους όρους του συμβολαίου που είχα υπογράψει δεν υπήρχε κάτι τέτοιο γραμμένο...

Καλησπέρα στη παρέα. Το τερματισαμε σήμερα με τον πατέρα μου και τον εγγονό του, μετά το γήπεδο μας έκανε οικογενειακώς το τραπέζι σε γνωστή ψησταριά. Έτσι έκλεισε όμορφα μια γεμάτη Κυριακή, ο μικρός μας ξάπλωσε κατάκοπος αλλά τρισευτηχισμένος. Όσο για τον αγώνα που είδαμε σημερα; έβλεπες τον Ηρακλή και νόμιζες ότι παίζει η Ρεάλ μιας και οι παίχτες της Κέρκυρας μάρκαραν με τα........μάτια.........badboys.

Καλησπέρα σας.
Μόλις παρακολούθησα την καινούργια ταινία του κ.Χριστογιάννη με κυνήγι φάσσας στα περάσματα και ''αρρώστησα''....buy buy.
Την προτείνω σε όλους να την δείτε είναι εκπληκτική! ;)

Γιώργο το νο 28 είναι;;

Καλησπέρα στην παρέα. Ένα όμορφο ΣΚ στο χωριό (Δίστομο) με μπόλικο ήλιο και λίγη δουλειά στο χωράφι. Καθάρισα επιμελώς και την benelli η οποία θα αποθηκευθεί μέχρι τον Αύγουστο όπου και θα την βγάλω για το σκοπευτήριο καθώς θέλω να κάνω έναρξη με αυτή. Επόμενο καθάρισμα της beretta αν και φέτος δεν την κυνήγησα...

Καλημέρα μάγκες. Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό κατάφερα και κοιμήθηκα σχεδόν 10 ώρες και ξεκουράστηκα! Να περάσετε όμορφα σήμερα παλικάρια, έχει και γαμώ τις ημέρες στην Αττική!
Βασιλακηηηηηηηηηηη ηρεμα αγορι μου ειπαμε καλη η παντρια καλο το.sex hard.αλλα να κοιμασε που και που.sarcastic.

Εισαι μακακας
Ολη μερα κουραση ανοιξα μια μπυρα μπαινω να δω τα νεα κ βλεπω αυτο , ξεχασα κ το εθιμο κ με κοψοχολιασες
Θα σου ρθει ακριβα ομως

Φαρσες θες;
Κατι θα σκεφτω λαμογιο
Εγω να δεις τι επαθα, που λεω κοντα ειναι "δεν παω να παρω τα ψαρια, για να μην χαλασουνε" τσαμπα που ειπα στην κυρα να βαλει το τηγανι,και ερχομαι.hair..hair..crying smile..vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back