Ναι Μάνο το 28.Γιώργο το νο 28 είναι;;
Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους! Χαρα Θεου εδω..Καλο καιρο θα κανει μην φοβασαι! Εγω περιφρασω με πλεγματα 500 ελιες που αγορασα περυσι,γιατι βαζουν προβατα μεσα και δεν βγαζω ακρη..περιφραξη λοιπον και τελος..Καλημερα. Δε ζηταω πολλα, να μη βρεξει 3-4 μερες, ωστε να κοψω τα χορτα στο χωραφι και να το οργωσω. .asking.
Δεν θα βρέξει ... γιατί θέλω να πάω σκοπευτήριο σήμερα και την Τετάρτη ... και το Σάββατο να ψεκάσω τα χόρτα στις ελιές γιατί αρχίζουν και θεριεύουν ... !!!Καλημερα. Δε ζηταω πολλα, να μη βρεξει 3-4 μερες, ωστε να κοψω τα χορτα στο χωραφι και να το οργωσω. .asking.
καλή δύναμη....άντε άργησες φέτος;;;;;Καλημερα. Δε ζηταω πολλα, να μη βρεξει 3-4 μερες, ωστε να κοψω τα χορτα στο χωραφι και να το οργωσω. .asking.
καλή δύναμη και σε σένα ΓιάννηΚαλημερα και καλη βδομαδα σε ολους! Χαρα Θεου εδω..Καλο καιρο θα κανει μην φοβασαι! Εγω περιφρασω με πλεγματα 500 ελιες που αγορασα περυσι,γιατι βαζουν προβατα μεσα και δεν βγαζω ακρη..περιφραξη λοιπον και τελος..
Πλακα εχει..Στο τελος γεμιζεις ασβεστονερο την ψακαστηρα κ βαφεις και καμια μαντρα (το εχω δει)... Ψεκασμα ουτε να το βλεπω δε θελω.
Δουλευε Φιλιππακο να παρω εγω εστω και λιγο γιατι εσυ θα παρεις ..............................................................................................................................................................................................................................................................Καλησπερα Καλη Εβδομαδα.
Αντε να ρθει το Σκ να ξεκουραστουμε λιγο γιατι το εχω παρει σερι 7 μερες τωρα.....
Ποτε βγαινουμε στην .........συνταξη ειπαμε;;;;;;;;