Καλήμερα σας κύριοι ο χειμώνας καλά κρατάει ακόμα φρέσκο χιονακι έπεσε στις κορυφές τις πινδου
Eυχαριστω Χρησταρα νασαι καλα αδελφεΔημητρη, με το καλο!
Δημήτρη με το καλό, και ... υπομονή. Βάλε κι άλλες 15 - 20 μέρες μετά, να σου βγάλουν και την άδεια κατοχής ... όλα καλά, μην ανησυχείς, στην έναρξη θα είσαι κομπλέ !!! .cool.Σημερα εκανα και την αιτηση για εκδοση αγορας οπλου και περιμενουμε μου ειπανε 5 μερες θυμηθηκα τα παιδια απο την κρητη που κανανε 5 ωρες λεω δεν πειραζει τα ιδια ειναι τι 5 ωρες τι 5 μερες
με το καλο. τι ψωνισαμε??Σημερα εκανα και την αιτηση για εκδοση αγορας οπλου και περιμενουμε μου ειπανε 5 μερες θυμηθηκα τα παιδια απο την κρητη που κανανε 5 ωρες λεω δεν πειραζει τα ιδια ειναι τι 5 ωρες τι 5 μερες
α μια διρθωση δημητρη. εγω πρωτα παιρνω στο τμημα τηλ. μου τη φτιαχνει και παω και τη παιρνω. ουτε 5 λεπτα δεν περιμενω. το ιδιο και με την ακκο
Aκομα δεν την πηρα καραμπινα σκεφτομαι σε αριστερημε το καλο. τι ψωνισαμε??
καταλαβα. μπενελακιας θα γινειςAκομα δεν την πηρα καραμπινα σκεφτομαι σε αριστερη
Λαθος ειμαι λιγο λατρεις της XLR 5 διαφορετικα αν ειχαν αριστερη BREDA μαλλον εκει θα ημουνα ειμαι λιγο BREDAKIASκαταλαβα. μπενελακιας θα γινεις
ha haaa