Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα εκανα και την αιτηση για εκδοση αγορας οπλου και περιμενουμε :) μου ειπανε 5 μερες θυμηθηκα τα παιδια απο την κρητη που κανανε 5 ωρες λεω δεν πειραζει τα ιδια ειναι τι 5 ωρες τι 5 μερες.hair.
Καλησπερα σ ολους.Αν περιμενεις και 5 μερες ειναι μικρο το κακο........εγω που περιμενω απο το πρωτο δεκαημερο(δεν θυμαμαι ακριβως τη μερα) Φεβρουαριου το δελτιο κατοχης μετα απο ανταλλαγη της κανης......ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν γνωριζει την διαδικασια κι ακομα περιμενει οδηγιες......πιστευω να το χω μεχρι να ξεκινησει το κυνηγι..pray to God.

Ελα ρε , αρχισαν τα καΐκια της Ραφήνας να πουλάνε ψητή σαρδέλα ;;;;.what..what.
Βάζουν τους Μαροκινούς και τ'άλλα μαυρα αγόρια του πληρώματος να τις καθαρίσουν ,να τις ψήσουν και να τις περιχύσουν με ........κατι υγρά υψηλής πυκνότητας..buy buy.
.Γι αυτό ειναι τόσο νοστιμες.

Βάζουν τους Μαροκινούς και τ'άλλα μαυρα αγόρια του πληρώματος να τις καθαρίσουν ,να τις ψήσουν και να τις περιχύσουν με ........κατι υγρά υψηλής πυκνότητας..buy buy.
.Γι αυτό ειναι τόσο νοστιμες.
Ναι αλλα ειδες
Μετα απο αυτα μεταμορφωθηκε σε μαρλον μπραντον
.yelling..sarcastic.

Καλησπέρα σε όλους .....
Ακου να'δεις .....buy buy.
Παίρνω τηλέφωνο στον Κιργια στη Θεσσαλονικη , που παράγει τα φυσιγγια NOVA CLUB 32gr, και με λέει για 20 κουτια η τιμή ειναι 7,6€ το ένα!.fff.
Παίρνω τηλέφωνο και στο armania.gr στην Αθήνα, και με λέει για 20 κουτια η τιμή είναι 6,5€ το ένα!:)
Πως γίνεται η επιχείρηση που ειναι Αθήνα, και θα τα παραγγείλει απο Θεσσαλονίκη, να τα πουλαει φθηνότερα απο αυτόν που τα παράγει; .xm.

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους .....
Ακου να'δεις .....buy buy.
Παίρνω τηλέφωνο στον Κιργια στη Θεσσαλονικη , που παράγει τα φυσιγγια NOVA CLUB 32gr, και με λέει για 20 κουτια η τιμή ειναι 7,6€ το ένα!.fff.
Παίρνω τηλέφωνο και στο armania.gr στην Αθήνα, και με λει για 20 κουτια η τιμή είναι 6,5€ το ένα!:)
Πως γίνεται η επιχείρηση που ειναι Αθήνα, και θα τα παραγγείλει απο Θεσσαλονίκη, να τα πουλαει φθηνότερα απο αυτόν που τα παράγει; .xm.
Απορώ γιατί σε εκπλήσσει... Αφού κι εσύ κι εγώ το έχουμε ξαναδεί το έργο... .sarcastic.

Καλησπέρα σας

.

Status
Not open for further replies.
Back