Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα παλικαρια.Ηπια το καφεδακι μου και ωρα για να παω να κανω απογραφη στη δουλεια.:eek:
Περαστικα Δημητρη. Ειπα στις φασσες να σε περιμενουν..goodboy.

Καλημερα παλικαρια.Ηπια το καφεδακι μου και ωρα για να παω να κανω απογραφη στη δουλεια.:eek:
Περαστικα Δημητρη. Ειπα στις φασσες να σε περιμενουν..goodboy.
Που τις βρήκες ; στον ύπνο σου;

Καλημερα σε ολους, καλο Σαββατοκυριακο, παντοτε με υγεια.
Καλες και ασφαλεις εξοδους με αριστες τουφεκιες, να περνατε καλα.

Νικόλα καλησπέρα, μεγάλη συζήτηση άνοιξες φίλε μου. Όσο το έχω σκεφτεί εγώ δεν το κατακρίνω το κόψιμο της ουράς. Οι λόγοι γνωστοί, τραυματισμοί κλπ.
‘’Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ουρά δεν φυτρώνει τυχαία και ότι έχει πολλούς σοβαρούς λόγους ύπαρξης. Είναι αντίβαρο στις στροφές, κουβέρτα στο κρύο, τιμόνι στην κίνηση, κουπί στο κολύμπι και άλλα.

Επομένως πρέπει να επιτρέπετε μόνο και εφόσον δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα και όχι προληπτικά, ούτε για λόγους αισθητικής σε κάποιες άλλες φυλές, και φυσικά αν ο σκύλος δεν χρησιμοποιείται σαν κυνηγετικός ή ως ποιμενικός δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος ακρωτηριασμού’’.Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για συγκεκριμένες φυλές,που απαιτεί ο νόμος.

Καλημέρα σε όλους.
Από Κυριακή απόγευμα θα έχουμε βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας...
Η αυριανή μέρα πιστεύω θα έχει αρκετό ενδιαφέρον κυνηγετικά!!!

Καλημέρα παλικάρια Μάκη Πανουτσο τι λέτε αυτό το χρώμα που γράφω μου πάει καλύτερα γιατί το πράσινο στραβωνη.yel..yel..yel.
Τώρα μάλιστα.ha ha ha..love.
‘’Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ουρά δεν φυτρώνει τυχαία και ότι έχει πολλούς σοβαρούς λόγους ύπαρξης. Είναι αντίβαρο στις στροφές, κουβέρτα στο κρύο, τιμόνι στην κίνηση, κουπί στο κολύμπι και άλλα.

Επομένως πρέπει να επιτρέπετε μόνο και εφόσον δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα και όχι προληπτικά, ούτε για λόγους αισθητικής σε κάποιες άλλες φυλές, και φυσικά αν ο σκύλος δεν χρησιμοποιείται σαν κυνηγετικός ή ως ποιμενικός δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος ακρωτηριασμού’’.Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για συγκεκριμένες φυλές,που απαιτεί ο νόμος.
Συμφωνώ..
Στην Σπίθα έκοψαν την ουρά με το που γεννήθηκε:(
Θα προτιμούσα να την είχε.

Καλημέρα σε όλους! Κάτω στο Φλοίσβο η μέρα φαίνεται φανταστική! Σε τι χώρα ζούμε ρε μάγκες??? 20 Δεκεμβρίου και ο ήλιος σε κάνει να νιώθεις πανέμορφα!! Αύριο έχει κυνήγι και περπάτημα με το έτερον ήμισυ για να κάψω και αυτά που ήπια χθες! Καλά να περνάτε και όπως λέει και ο Πέντζα η ζωή είναι μικρή για να την ζούμε μέσα στη μεμψιμοιρία! :D

Καλημέρα παιδιά! Λόγω έλλειψης παρέας δεν έκανα την εξόρμησή μου σήμερα, αλλά δεν πειράζει το χθεσινό τσιπουράκι ήταν εκπληκτικό!

Hello all......
άνοιξα τηλεόραση και εχω πέσει σε όλες τις εκπομπές με φαγητά.....
Και εκεί που δεν πείναγα, τώρα πεινάω πάλι....ha ha ha.

Hello all......
άνοιξα τηλεόραση και εχω πέσει σε όλες τις εκπομπές με φαγητά.....
Και εκεί που δεν πείναγα, τώρα πεινάω πάλι....ha ha ha.

Μήπως έχει και κάτι άλλο ; Ολη μέρα μαγειρική και ξευτίλα...

Status
Not open for further replies.
Back