Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στα καλά παιδιά.
Έφαγα δυο απ όλα και σε λίγο θα πάω σε σπίτι φίλου όπου θα μαζευτούμε μια όμορφη παρέα να τα πιούμε..beer.

Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα σύντομη βόλτα στο βουνό αφού ξαφνικά έπεσε ομίχλη. Το μόνο αξιοσημείωτο δυο πόντες από τον Ζίκο.20141221_091211 - 1.jpg

Καλημερα σε ολα τα παλικαρια .seveys.
Σημερα κυνηγι δεν ειχε το προγραμμα μου επεσε βαρια η γουρουνοπουλα η χθεσινη του ξαδερφου προελευσης Βασιλικου Μεσσηνιας .lazy.
Σημερα το μενου θα ειναι ποιο λαιτ ffff
Μπριζολιτσες χοιρινες λαιμου και κοτοπουλακι στα καρβουνα .bbq.
Καλη Κυριακη σε ολους .beer..exciting.

Καλημέρα καλή Κυριακή σε όλους. Μόλις επιστρέψαμε από μια ωραία βόλτα για τσίχλες! Περπατήσαμε, κάναμε μερικά πουλάκια, πήραμε και το ψωμί μας και επιστρέψαμε! Μια ωραία κυνηγετική μέρα δηλαδή.

Μιλάμε, έχω πάθει πλάκα με τα δώρα που προσφέρει το forum για τις γιορτές. .very shoked.

3ήμερη διαμονή, 1 κούτα φυσίγγια κτλ κτλ .ghe.

Εδώ πας σε άλλες δραστηριότητες π.χ. σκοπευτικούς αγώνες, που ρέουν τα έσοδα και τέτοια δώρα δεν δίνουν. :(

Πολλά συγχαρητήρια στους δωροθέτες, πραγματικά σε τέτοιους καιρούς σπανίζουν οι κινήσεις αυτές.

Παιδιά μην δηλώσετε πολλοί συμμετοχή, μπας και μείνουν και τα ξεκοκαλίσουμε εμείς ....very happy.

Last edited by a moderator:
καλησπέρα πέρα πέρα
μην πάρετε τηλ. σπίτι δεν θα με βρείτε
είμαι με το γκομενάκι στην φωλίτσα του
.banana..victory..violin..exciting.

imgurl

Αν και είχαμε πάει για κιχλαι....
ο επικυρηγμένος και μουτζαχεντίν αντάρτης της τσίχλας Λ.Λουκής κατέριψε ενα ξεχασμένο coturnix και το αφιερώνει σε όλους για τα εγκαίνια του φόρουμ....

Status
Not open for further replies.
Back