Καλημερα σας
Aυτο ειναι που με πικρενη και εμενα προσοπικα, γιατι και σαν φανταρος δεν προλαβα ουτε να σημπληρ. τις μερες αδιας μου λογο Ιμιων.ΑΦΗΣΑ μεσα 15 μερες εχω παει 3 φορες μετεκπεδευση,Και στην βιοπαλη σαν ελευθ. επαγγελματιας μεχρι και τορα με εχει παρει μαμιοντας γιατι ειχα και εχω την περιφανια Σαν φανταρος να μην βαλω τον πατερα μου να γλιφη το καθε μουνι και να πευτη χαμηλα και μετεπιτα εγω να παλευω μονος μου και να κιταζω αφ υψιλου τα γλιοδη καραγκιοζακια που μας περιβαλουν.Τουλαχιστον την περιφανια μου δεν θ μου την παρει κανενας ασχετος αν στο τελος πολες φορες μενο ο μαλακας τις υποθεσεις.ΥΓ.σηγνομη για το γλιφη.Σταύρακα καλημέρα.
Τη ζωή δεν την δηλητηριάζουμε παντα μόνοι μας.Υπάρχουν και άλλοι που φροντίζουν γι αυτό και το κανουν καλά.Δεν μπορειες να κλεινεις τα ματια σε όλα.
Αυτο που μετράει είναι να προσφέρουμε βοήθεια όποιας δήποτε μορφής σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Απο κει ορμώμενος και με 3 παραδείγματα που έχω αυτή τη στιγμή, έγραψα οσα έγραψα .Με την ευκαιρία αυτή θέλω να πω οτι οι χαρακτηρισμοί μου ήταν άστοχοι ,αλλά τα γεγονότα ειναι ετσι.
Επίσης με την ευκαιρία και μόνο που γράφω και μη αναφερόμενος σε σένα φυσικά ,να πω οτι δεν δέχομαι το οτι, περί αξιοκρατείας μιλάει μόνο όποιος δεν έχει "δόντι ,γνωστό" η κάποιον που τέλος πάντων θα του κάνει μια "εξυπηρέτηση" .Ξέρω πολύ καλά τι λέω και δεν θέλω να αναφερθώ παραπέρα.
Αυτο είναι σαν ομολογία οτι είμαστε όλοι χαχόλοι.
Σημασία εχει οτι παιδιά με τεράστια προβλήματα πάνε στις άκρες της Ελλάδας να φυλάξουν σύνορα και άλλοι πάνε στο ΓΕΣ κατευθείαν.απο το κέντρο.
Και ρωτάω εγω τώρα ο βλάξ , αυτοί δεν έβλαψαν κανέναν ;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εβλαψαν τον εαυτό τους και την τσέπη του πατέρα.Απο κει και πέρα ;;;;;;ας πανε να τα πούνε αυτά σ αυτούς που εχουν χίλιους λόγους να υπηρετήσουν κοντα στο σπίτι αλλά δεν έχουν "Μπαρμπα". Σαυτούς που δυσκολεύονται να πληρώσουβ ακόμη και τα εισητήρια του τρένου πιυ κανει 18 ώρες απο Ορεστιάδα να φτασει Αθήνα.
Ξύπνησα πάλι τσιτωμένος σήμερα .mornin cof
Αυτά παθαίνεις οταν έρχεσαι στον Εβρο εκτός κυνηγ.περιόδου.
Μαζι σουAυτο ειναι που με πικρενη και εμενα προσοπικα, γιατι και σαν φανταρος δεν προλαβα ουτε να σημπληρ. τις μερες αδιας μου λογο Ιμιων.ΑΦΗΣΑ μεσα 15 μερες εχω παει 3 φορες μετεκπεδευση,Και στην βιοπαλη σαν ελευθ. επαγγελματιας μεχρι και τορα με εχει παρει μαμιοντας γιατι ειχα και εχω την περιφανια Σαν φανταρος να μην βαλω τον πατερα μου να γλιφη το καθε μουνι και να πευτη χαμηλα και μετεπιτα εγω να παλευω μονος μου και να κιταζω αφ υψιλου τα γλιοδη καραγκιοζακια που μας περιβαλουν.Τουλαχιστον την περιφανια μου δεν θ μου την παρει κανενας ασχετος αν στο τελος πολες φορες μενο ο μαλακας τις υποθεσεις.ΥΓ.σηγνομη για το γλιφη.
Καλημερα σε ολους, υγεια, ελπιδα και δυναμη παντα κοντα σας.
Μην δηλητηριαζετε την ζωη σας με την αναξιοκρατια που επικρατει, οχι μονον δεν αλλαζει αλλα βαδιζουμε και προς χειροτερα επιπεδα.
Ασχοληθειτε με την οικογενεια σας, προσφερετε αγαπη, χαρα και βοηθεια οπου μπορειτε.
Να σημειωσω πως εφυγαν για το Πασχα εκτος Αθηνων 770.000 αυτοκινητα, την Κυριακη γυρισαν 90.000 και την Δευτερα 140.000.
Οι υπολοιποι ακομα διακοπες, πληρης επιστροφη υποθετω το Σ/Κ. Μας αρεσει λοιπον η καλοπεραση,ενω προβληματισμος και αναληψη
ευθυνης για οτι εχει συμβει σε αυτον τον τοπο απλα ΜΗΔΕΝ.
Ασχοληθειτε λοιπον με αυτους που αγαπατε και σας αγαπουν, μονον με αυτους.
Εισαγωγες εξαγωγεςΚαλοκαιριασε Ηλια. Και μαζι με το καλοκαιρι, το μυαλο τρεχει σε δουλειες και δραστηριοτητες εκτος γραφειου.
μα τι θελουνε ρε φιλε. αφου το ελαφι την εχει πιο μεγαλη.... την καννη βεβαιως βεβαιως. ποιαααα βελακια ποιααα comfortΚαλησπέρα στη παρέα, άστατος ό καιρός σήμερα. Ήμερα σκοπευτηρίου σήμερα και από το πρωί έχω λάβει κάτι εριστικα μυνήματα από κάτι γατάκια που έχουν όπλα με βελάκια με σεξιστικό περιεχόμενο για μένα και το 725..........banana.
Είχα σκοπό να ήμουν σήμερα τρυφερός μαζί τους αλλά απ'οτι φενεται θέλουν άλλα κόλπα.. .......θα αναλάβει δράση το ελάφι με τα κέρατα πάλι σήμερα.. ....
Από κοντά και ο άλλος της συνομοταξίας με τον ντενεκε comfort........θα καταλάβει όμως και αυτός πως δεν τα βάζεις με το ελάφι.. ......pop.
μα τι θελουνε ρε φιλε. αφου το ελαφι την εχει πιο μεγαλη.... την καννη βεβαιως βεβαιως. ποιαααα βελακια ποιααα comfort
ha haaa
Δουλεψε τους anal penetration.Στα Ελλ. οπισθια διησδηση.Καλησπέρα στη παρέα, άστατος ό καιρός σήμερα. Ήμερα σκοπευτηρίου σήμερα και από το πρωί έχω λάβει κάτι εριστικα μυνήματα από κάτι γατάκια που έχουν όπλα με βελάκια με σεξιστικό περιεχόμενο για μένα και το 725..........banana.
Είχα σκοπό να ήμουν σήμερα τρυφερός μαζί τους αλλά απ'οτι φενεται θέλουν άλλα κόλπα.. .......θα αναλάβει δράση το ελάφι με τα κέρατα πάλι σήμερα.. ....
Από κοντά και ο άλλος της συνομοταξίας με τον ντενεκε comfort........θα καταλάβει όμως και αυτός πως δεν τα βάζεις με το ελάφι.. ......pop.