Θα το δω μέσα στο πλοιογια το δεύτερο παιχνίδι έχω ήδη εισητήριοΚαλησπέρα, σε όλους
περιμένοντας να αρχίσει ο Παναθηναϊκός με την Φενερ είπα να δω λίγο ΗL.
Θα το δω μέσα στο πλοιογια το δεύτερο παιχνίδι έχω ήδη εισητήριοΚαλησπέρα, σε όλους
περιμένοντας να αρχίσει ο Παναθηναϊκός με την Φενερ είπα να δω λίγο ΗL.
Είσαι ωραίος,Θα το δω μέσα στο πλοιογια το δεύτερο παιχνίδι έχω ήδη εισητήριο
Τα λέμε σε 2 ωριτσεςΚαλησπέρα στην παρέα. Οι ζέλες θα χάσουν σήμερα, δεν έχετε ομάδα ρεεε . Σήμερα μετά τη δουλειά πήγα από τον αδερφό μου ο οποίος μόλις επέστρεφε από σκοπευτήριο. Θέλω να προγραμματίσω και εγώ μια επίσκεψη αλλά επειδή έχω εξετάσεις πάλι 10/05 & 16/05 δεν έχω πολύ χρόνο. Θα το κανονίσω όμως που θα μου πάει.
αδερφι τη ζωη σου δεν τη κανει ανθρωποςΚαλησπερα απο τα ανοιξιατικα Χανια της Κρητης..αναμενω τις τηγανητες πατατες με τα καλιτσουνια με μαλακα
Μετα εχει ξηροκαρπια με λικερ απο ρακι με γευση απο ροδι σπιτικης προελευσης.badboys.
Ευριπο αρχοντα τα ευρωπαικα δεν φτανουν για οπλο και εχω κλειστει σπιτι για οικονομια.αδερφι τη ζωη σου δεν τη κανει ανθρωπος
Ευριπο αρχοντα τα ευρωπαικα δεν φτανουν για οπλο και εχω κλειστει σπιτι για οικονομια.
Αν επεζαν φραγκα τωρα επρεπε να ημουν λιμανι και να κυνηγω αλλοδαπες αγριογατες και να εισπρατω πιτεςha haaa.asking..hit.
μακη μην το βλεπεις ετσι.ξερεις κι εσυ οπως ξερω κι εγω οτι αυτα στις μεταθεσεις γινονται κι εξηγουμαι.αλλο να βαλεις μεσο να ερθει το παιδι στο σπιτι διπλα γιατι δεν τη παλευεις οικονομικα και αλλο γιατι ετσι γουσταρω και να κοψεις τη μεταθεση απο καποιον που την εχει αναγκη.κι εξηγω.παιρνουμε τις μεταθεσεις στη θηβα οπως πυροβολητης οπως αρχηγος στοιχειου αντιεροπ. και απο το πουθενα ακουγεται μια ειδικοτητα συτιστης ωδικων πτηνων στο συνταγμα.δεν ειναι γλυφτης??? εχεις ακουσει τετοια ειδικοτητα στο πυροβολικο???αλλο παραδειγμα ανεβαινουμε απο πειραια στο καραβι να παμε χιο και ξαφνικα μας κατεβαζει ολους κατω απ τη σκαλα ενα τζιπακι αερονομιας και παιρνουνε συντοπιτη μου παρακαλω ενω εχει παρει ειδικοτητα και μεταθεση του κανουνε μεταταξη και φευγει επι τοπου με το τζιπακι γι αεροδρομιο και 115 π.μ.ε ρε φιλε μου εκει τι θα πεις?????καλησπέρα σας κοι μου
Dim63 είσαι πολύ αυστηρός στο <<τσάτσοι και γλύφτες>> και τσουβαλιάζεις πολύ πράμα,γονείς παιδιά συγγενείς συζύγους αρραβωνιαστικές κοπελιές κ,λ,π,και μην γελάσεις με τους 3 τελευταίους όρους γιατί είναι η θα μπαινοβγαίνουν μέσα στα σπίτια μας
μιλάς για ένα παληκάρι με προβλήματα που πάει στην <<πινέζα>>το οποίο είναι ακραία(δεν είναι η μόνη) περίπτωση η <<καλή>>
μιλάς για περιπτώσεις κάποιων που πάνε κοντά στα σπίτια τους ακραίες κι αυτές αλλά οι <<κακές>>
είναι ακραίες όμως δεν φαίνονται δεν ακούγονται ξεχνιούνται δεν τιμωρούνται δεν σταματούν
ακραίες και οι περιπτώσεις των πραγματικών <<τσάτσων και γλυφτούν>>στην πολιτική και το δημόσιο φαίνονται η όχι ακούγονται η όχι ξεχνιούνται η όχι δεν τιμωρούνται δεν σταματούν
ποιό βλάπτει περισσότερο;;;; ποιό ξεπερνιέται;;;;
τέλος πάντων δεν το γράφω επειδή ο <<πτέραρχος>> μου είναι δίπλα στο σπίτι του και ευτυχώς για μένα που επέλεξε 3 μήνες παραπάνω θητεία κοντά από 3 μήνες λιγότερο και μακρυά
τις 2 μέρες που βγαίνει κάνει τα μεροκάματα του και δεν μ έχει επιβαρύνει ούτε 1 ευρώ
υ.σ. περίπτωση πρίν λίγα χρόνια
γιός μεγάλου βιομηχάνου μετά το κέντρο πήγε σαν κηπουρός σε σπίτι ανωτατου αξιωματικού με μεγάλη θέση
προσέλαβε κηπουρό κι έκανε την δουλειά όσο υπηρετούσε ...αυτός δούλευε και δουλευει στην επιχειρησή του και είναι μαζί με τον πατέρα του παρα πολύ αγαπητοί στο προσωπικό τους
ποιόν έβλαψε;;;;ha haaa
το είπα παραπάνω ρε φίλεμακη μην το βλεπεις ετσι.ξερεις κι εσυ οπως ξερω κι εγω οτι αυτα στις μεταθεσεις γινονται κι εξηγουμαι.αλλο να βαλεις μεσο να ερθει το παιδι στο σπιτι διπλα γιατι δεν τη παλευεις οικονομικα και αλλο γιατι ετσι γουσταρω και να κοψεις τη μεταθεση απο καποιον που την εχει αναγκη.κι εξηγω.παιρνουμε τις μεταθεσεις στη θηβα οπως πυροβολητης οπως αρχηγος στοιχειου αντιεροπ. και απο το πουθενα ακουγεται μια ειδικοτητα συτιστης οδικων πτηνων στο συνταγμα.δεν ειναι γλυφτης??? εχεις ακουσει τετοια ειδικοτητα στο πυροβολικο???αλλο παραδειγμα ανεβαινουμε απο πειραια στο καραβι να παμε χιο και ξαφνικα μας κατεβαζει ολους κατω απ τη σκαλα ενα τζιπακι αερονομιας και παιρνουνε συντοπιτη μου παρακαλω ενω εχει παρει ειδικοτητα και μεταθεση του κανουνε μεταταξη και φευγει επι τοπυ με το τζιπακι γι αεροδρομιο και 115 π.μ.ε ρε φιλε μου εκει τι θα πεις?????
και δυστυχώς οι καλές είναι πιο πολλές γιατί οι κακές ποτε δεν φτάνουν για όλουςΕίμαι αυστηρός γιατί οι ακραίες είναι πολλές.
Υπηρξε καποτε ενας πρασινος με αστεροπουλαδα που όταν χτυπησε το τηλέφωνο για να στειλει με μεταθεση απο την μοναδα του εναν φλωρο στο 414,διπλα στο ιατρείο του μπαμπακα, τον φωναξε στην πρωινή αναφορα μοιρας, τον εβαλε μεταβολη να κοιτάει τους υπολοιπους στρατιωτες και τον ξεφτυλισε μπροστα σε ολους. Ειπε χαρακτηριστικά οτι εδω θα μεινεις η εσυ η εγω.. Τον εστειλε σε νησί.Καλησπερίζω την παρέα.
Πριν λίγο επιστρέψαμε απο την Αλεξανδρούπολη οπου και παραραλάβαμε ενα φίλο του γιου μου που τον γνώρισε στο κεντρο στη Θήβα.Θα τον φιλοξενήσουμε και αυριο φευγει για την μονάδα που μετατεθηκε στην Καβύλη Εβρου.Στην πινέζα για οσους ξερουν.Το παιδί αυτό ειχε πολλούς και σοβαρούς λόγους να υπηρητήσει κοντα στο σπίτι του.Τον έστειλαν όμως στην πινέζα για να πανε οι γλύφτες κοντά.
Υπήρξε άτομο που απο τη Θήβα πήρε μεταθεση για ....Ζωγράφου.Οπως το ακούτε.Ισως ειναι κανα φυλάκιο του κώλου εκει.Ξερετε απ αυτα που δημιουργούν οι καραβάνες και πολιτικάντηδες για να βολεύονται οι τσατσοι.Οπως καποιους που ήξερα και υπηρέτησαν θητεία στο ναυτικό ,αλλά όχι σε καραβι.Στην Αγία Παρασκευή .Ναι οπως το ακούτε.
Γνωρίζω επισης δυο αδερφια που μετα το κέντρο η μεταθεσή τους ήταν στο ΓΕΣ.
Ευτυχώς που η αξιοκρατία εγινε πράξη και στο στρατό. Ολοι πια υπηρετούν στην παραμεθώριο.
Καμένε που είσαι ρε καημένε ;;;;
Ρε δεν πατε να πηδηχτείτε λεω εγώ καριόλια....