Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν υπάρχει ρε παιδιά πλέον παραμεθοριος ούτε στρατιωτική θητεία έτσι όπως την καταντησανε
και αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει ;)
Ας την καταργήσουν την στρατιωτική θητεία επιτέλους
ας διώξουν με τις κλωτσιές δεκάδες κοπριτες που διορίστηκαν για ψηφαλακια παριστάνοντας τους Αξιωματικούς
για να εξασφαλίσουν μία θέση στο δημόσιο
και ας επιλέξουν ανθρώπους που γουστάρουν την στολή επαγγελματιες μισθοφορους που θέλουν να αφιερώσουν την ζωή τους τιμοντας την
Δεν έχει ουσία να τραβάνε τους Νέους μακριά από το σπίτι τους χάνουν και το survivor .sarcastic.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Οσο οι γειτονες θα εινα εριστικοι δεν προκειται να καταργηθει ο στρατος και ετσι εινάι το σωστο. Το μονο θετικο ειναι οτι ειναι μικρη η θητεια και ετσι τα οικονομικα βαρη των οικογενειων δεν ειναι κατα καποιο τροπο μεγαλα
Τωρα αν δεν υπηρετει στον τοπο του , τοτε τα εξοδα δεν αλλαζουν ,ειτε ειναι 100 χιλ ή 500 μακρια , μονο οταν παιρνει αδειες το κοστος αλλαζει λογο αποστασης

Οσο οι γειτονες θα εινα εριστικοι δεν προκειται να καταργηθει ο στρατος και ετσι εινάι το σωστο. Το μονο θετικο ειναι οτι ειναι μικρη η θητεια και ετσι τα οικονομικα βαρη των οικογενειων δεν ειναι κατα καποιο τροπο μεγαλα
Τωρα αν δεν υπηρετει στον τοπο του , τοτε τα εξοδα δεν αλλαζουν ,ειτε ειναι 100 χιλ ή 500 μακρια , μονο οταν παιρνει αδειες το κοστος αλλαζει λογο αποστασης
Nai φιλε τοσα εξοδα κομενα απο υγεια παιδια σηνταξεις και υποδομων για τον αορατο εχθρο....Λες και αν εχουν αποφασηση να μας την πεσουν θα μας φοβηθουν...Οστρατος πρεπει να ειναι μησθοφορικος.Κατα την γνωμη μου.

Καλησπέρα παληκάρια!Έχω παρατηρήσει ότι φεύγουν διαλεχτά μέλη από την παρέα μας....
Ηλία δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά να ξέρεις πως εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατάμε ίσες αποστάσεις από όλους. Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να κρατήσουμε με το ζόρι διαλεχτά μέλη όπως λες. Για τα υπόλοιπα τα λέμε με πμ φίλε γιατί δημόσια μόνο κακό στο φόρουμ θα κάνουμε! :)

Nai φιλε τοσα εξοδα κομενα απο υγεια παιδια σηνταξεις και υποδομων για τον αορατο εχθρο....Λες και αν εχουν αποφασηση να μας την πεσουν θα μας φοβηθουν...Οστρατος πρεπει να ειναι μησθοφορικος.Κατα την γνωμη μου.
Γιατί αν μας την πέσουν δηλαδή οι Τούρκοι, θα μας σώσει η εκπαίδευση που κάναμε στον στρατό? Η καρδιά και τα @ρχίδι@ μας θα μας σώσουν όπως πάντα...

Γιατί αν μας την πέσουν δηλαδή οι Τούρκοι, θα μας σώσει η εκπαίδευση που κάναμε στον στρατό? Η καρδιά και τα @ρχίδι@ μας θα μας σώσουν όπως πάντα...
Α!!εδω τα χαλαμε. δεν ξερω που εισουν αλλα εμενα θα με βοηθηση σηγουρα.;).my man.

Α!!εδω τα χαλαμε. δεν ξερω που εισουν αλλα εμενα θα με βοηθηση σηγουρα.;).my man.
Αν ήσουν ειδικές δυνάμεις πάω πάσο...εγώ που έχασα ένα χρόνο από την ζωή μου σε μια ναυτική βάση όμως το μόνο που έμαθα είναι τι κοπρόσκυλα πληρώνουμε.

Παιδιά δυστυχώς για γείτονα έχουμε τον Τούρκο και είμαστε αναγκασμένοι να εξοπλιζόμαστε με πανάκριβο υλικό εις βάρος πολλών υποδομών .
Βέβαια όλη αυτή η "διαμάχη" βολεύει αρκετούς , γιαυτό και την συντηρούν
Βολεύει τους προμηθευτές των όπλων , βολεύει τους Τούρκους που την χρησιμοποιούν για να συσπειρώνουν τον λαό τους , βολεύει και εμάς αφού πίσω από τα εξοπλιστικά διακινούνται τεράστια ποσά και μίζες .
Αν εξαιρέσουμε τα ειδικά σώματα στρατού , όλοι οι υπόλοιποι απλά συντηρούν την ύπαρξη των μονάδων

Βασίλη δυστυχως έχει χαθεί στην κοινωνία μας και η καρδιά και η ψυχή και το σθενος ώστε να αντιμετωπίσουμε μία τέτοια κατάσταση

Εσυ τον βλεπεις αορατο τον εχθρο ? Τα μεγαλα ποσα φευγουν για τα εξοπλιστικα και οχι για το εμψυχο δυναμικο

παιδια ο στρατος επρεπε να ειναι γι αυτους που θελουν κ γουσταρουν την ολοι κτασταση κ μπορουν να περασουν τις εκπευδευσεις,τωρα το να καθεσαι να 9 μηνες 1 χρονο κ αλλοι που καθοταν παραπανω δε νομιζω οτι εμαθαν περισοτερα απο το να εκαναν 3 με 4 μηνε εκπευδευση(εξερουνται τα ειδικα σωματα)απλα γινοταν σκοπανθρωποι κ αγγαριομαχη κ εχασαν χρονο τον οποιο μπορουσαν να τον αξοιοποιησουν για τι ζωη τους

Ηλία δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά να ξέρεις πως εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατάμε ίσες αποστάσεις από όλους. Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να κρατήσουμε με το ζόρι διαλεχτά μέλη όπως λες. Για τα υπόλοιπα τα λέμε με πμ φίλε γιατί δημόσια μόνο κακό στο φόρουμ θα κάνουμε! :)
Έχεις απόλυτο δίκαιο bill στο ότι δεν μπορεί να μείνει κανένας με το ζόρι...Και προς θεού..Εγώ προσωπικά για την διαχείριση έχω να πω τα καλύτερα... Και το εννοώ.. επίσης εγώ γουστάρω πολύ το συγκεκριμένο φόρουμ και θεωρώ πως το επίπεδο είναι αρκετά καλό..

Καλησπέρα παιδιά κ χρόνια πολλά σε όλους. Επιστροφή σε λίγο με το βραδινό δρομολόγιο στην βάση μου...Δυνατό το 3 μέρο στο νησι παρόλο που υπήρχε 20% μείωση στους ταξιδιώτες εμείς ήμασταν καλύτερα απο πέρσι.. Πολλοί προτίμησαν να βγουν εξω για φαγητό αυτή την μέρα;)

Status
Not open for further replies.
Back