Οχι φίλε μου , γύρω μας υπάρχουν φίλοι μας που τα παιδιά τους μπόρεσαν και τα έφεραν κοντά τους ( και καλά έκαναν) ."Τσάτσοι , "γλυφτες" , αδυνατώ να εκφραστώ έτσι για κανένα ( μιλάμε πάντα για τον στρατό)
Ενα παιδί στην παραμεθόριο στοιχίζει τουλάχιστον 200 ευρώ τον μήνα , ο δικός μου τόσο μου στοιχιζε.Βάλε τις εξόδους του , να πλύνει τα ρούχα του , η επικοινωνία του με τον έξω κόσμο (κινητό) τα ταξίδια του στο σπίτι όταν έπαιρνε άδειες ( ο στρατός πλέον δικαιολογεί μόνο εισιτήριο απολύσεως) και πολλά άλλα.Ρωτας αν οι οικογένειες μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την οικονομική επιβάρυνση;;;;;Αν μπορούν λοιπόν να φέρουν το παιδί τους κοντά στο σπίτι τους τότε για μένα καλά κάνουν .
Είναι πολύ λίγα τα παιδιά που έχουν μέσον οι γονείς τους και δεν το χρησιμοποιούν , εγώ αυτό πιστεύω.
Πράγματι είναι άδικο παιδιά με οικονομικά προβλήματα να υπηρετούν μακριά και παιδιά χωρίς οικονομικό πρόβλημα να υπηρετούν σπίτι τους , συμφωνώ απόλυτα , ποτέ δεν υπήρξε δίκαιη μεταχείριση στον στρατό, τουλάχιστον όσον αφορά τις μεταθέσεις .