Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γαμπρός ο Μάκης Πρέκας - Παντρεύεται στα 75 του -
«Βρήκα αυτό που δεν είχε καμία άλλη»

image.jpg

Ο 75χρονος και ορκισμένος εργένης Κώστας Πρέκας αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο «E».

«Εγώ έκανα λάθη. Όμως τώρα θα τιναχτούν όλα στον αέρα, έκανα πρόσφατα εγώ πρόταση γάμου. Βρήκα αυτό που δεν είχε καμία άλλη… γοητεία. Εκείνο που έχω να πω όμως με βεβαιότητα, είναι αυτή η παρουσία δίπλα μου ξεπερνάει τα όρια της καλής και της σπουδαίας, είναι κάτι παραπάνω. Είναι η οπτασία που ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πάντως, δεν αποκάλυψε το όνομα της μέλλουσας συζύγου του.
http://www.topontiki.gr/article/219...sta-75-toy-vrika-ayto-poy-den-eihe-kamia-alli

Γιασου Κωστα μεγαλε απο τα περατα του κοσμου.....ΑΛΙΘΕΙΑ τι κανει ο φιλος μου ο ΤΡΑΜΡ??
Γεια σου Γιωργάρα, τι να κάνει φίλε κι αυτό το τρελοκομειο ελπίζω να συνελθουν όλοι αυτοί γιατί το πάνε για 3ο παγκόσμιο.

Γεια σου Γιωργάρα, τι να κάνει φίλε κι αυτό το τρελοκομειο ελπίζω να συνελθουν όλοι αυτοί γιατί το πάνε για 3ο παγκόσμιο.
Ναι ρε φιλε.. απο οτι βλεπω ειναι και αυτος λατρης τον βαριων γομοσεων..sarcastic.

Γεια σου φιλαράκι.Μην ξεχαστείς.......
Ξέρω οτι τα δόντια σου φάγανε το όπλο ,αλλά έτσι για να σου φύγει ο καημός ..;)

18278885_1370356616413177_5332009325513085501_o.jpg
ρε φιλε τι να κλασει ενα f16 μπροστα στο ρωσσικο ming?? ρε αντε γεια με τους γερμανικους τενεκεδες. η ρωσσικη αρκουδα τα καταπινει για breakfast. nasdrovia
.terror.

Status
Not open for further replies.
Back