Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια ωραια βολτα σημερα το απογευμα στο σκοπευτηριο μετα απο μια γρηγορη αποφαση ενω δεν ηταν στα σχεδια , στην αρχη μονος ετσι μου δοθηκε η ευκσιρια να δοκιμασω το οπλο με τα μαμα τσοκ σε διαφορες αποστασεις κατι που δεν ειχα κανει μεχρι τωρα .
Δεν περιμενα τετοια σποτελεσματα στον πινακα απο τα μαμα beretta , στενοχωρηθηκα που δεν μου βγηκαν καλες οι φωτο λογο αντηλιας....:(....δεν εχουν να ζηλεψουν και πολλα απο after market !!!
Μετα ηρθαν καποιοι γνωστοι ριξαμε και την πουλα μας ηπιαμε και τον καφε μας ...και it's ok !!!!
Και εις αλλα με υγεια !!

Καλησπέρα καρντάσια. Καλοκαίριασε. Αύριο δίνει 30 στην Αττική...καιρός για παραλία λέμε!!!
Hot-font-b-Topless-b-font-Babe-Beach-Palm-font-b-Sexy-b-font-Butt-Art.jpg

Μια ωραια βολτα σημερα το απογευμα στο σκοπευτηριο μετα απο μια γρηγορη αποφαση ενω δεν ηταν στα σχεδια , στην αρχη μονος ετσι μου δοθηκε η ευκσιρια να δοκιμασω το οπλο με τα μαμα τσοκ σε διαφορες αποστασεις κατι που δεν ειχα κανει μεχρι τωρα .
Δεν περιμενα τετοια σποτελεσματα στον πινακα απο τα μαμα beretta , στενοχωρηθηκα που δεν μου βγηκαν καλες οι φωτο λογο αντηλιας....:(....δεν εχουν να ζηλεψουν και πολλα απο after market !!!
Μετα ηρθαν καποιοι γνωστοι ριξαμε και την πουλα μας ηπιαμε και τον καφε μας ...και it's ok !!!!
Και εις αλλα με υγεια !!
εχω ιδιαν πειραν απο τουφεκια μαμα της 400 λογω του φιλου που την εχει αλλα και απο τα μαμα 391.προσωπικα πιστευω πως τα μαμα beretta ισως ειναι τα μοναδικα τσοκ οπλου που ειναι καλυτερα απο aftermarket οσο και αν μερικοι δεν το παραδεχονται.βεβαιως το ιδιο γινεται και με τα τσοκ remington ειτε ειναι rem ειτε probore. αστε μας ρε κερκυραιοι με τα anaconda.καταραμενα δοντια. παει η v3 για φετος ε. μην τρελαθουμε κιολας. γουσταρω μπαρουτιλα και τοπικο μαυρισμα
ha haaa

εχω ιδιαν πειραν απο τουφεκια μαμα της 400 λογω του φιλου που την εχει αλλα και απο τα μαμα 391.προσωπικα πιστευω πως τα μαμα beretta ισως ειναι τα μοναδικα τσοκ οπλου που ειναι καλυτερα απο aftermarket οσο και αν μερικοι δεν το παραδεχονται.βεβαιως το ιδιο γινεται και με τα τσοκ remington ειτε ειναι rem ειτε probore. αστε μας ρε κερκυραιοι με τα anaconda.καταραμενα δοντια. παει η v3 για φετος ε. μην τρελαθουμε κιολας. γουσταρω μπαρουτιλα και τοπικο μαυρισμα
ha haaa
ha haaa
Ευριπο ...εχω παρει το M και LM της brilay και δουλευα μονο αυτα ,δεν πιστευα οτι ειναι ισαξια τα μαμα ποσο λαλακας ειμαι......hair.να μην τα εχω δοκιμασει !!
Η αληθεια εινσι οτι το lm brilay ειναι πολυ καλο .....αν ομως ειχα και lm μπερετα δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερο !!!

Καλησπέρα ... παρέα με το Βίκτωρα σήμερα στο σκοπευτήριο, ο οποίος βέβαια δεν έριξε, αφού δυστυχώς δεν λειτουργούσε το καινούργιο σταντ, και ρίχνανε στο παλιό. Πράγμα που με ξενέρωσε κι εμένα, που περίμενα πως και πως να το δοκιμάσω. Αλλά τι να κάνουμε, εγώ δεν μπορούσα να μην πάρω τη δόση μου κι έριξα μια πούλα ...
Βίκτωρα, λίγο μετά που έφυγες ήρθε ο Παναγιώτης (αφού για κάμποση ώρα έφτιαχνε τις μηχανές), και μας λέει - ελάτε να ρίξετε μια πούλα FITASC να δοκιμάσουμε αυτό που έφτιαξα! Αλλά δυστυχώς είχαμε φυλάξει τα όπλα, δεν είχαμε και φυσίγγια, ήταν και αργά, κι έτσι τελικά πήγαμε μόνο με το Blaser F3 (trap) του Παύλου κι ένα κουτί φυσίγγια, και τα μοιραστήκαμε, ο Παύλος, ο Μιχάλης, ο Γιώργος, ο Αντώνης κι εγώ ... και πήραμε μια μικρή γεύση μόνο, λίγα πιατάκια από διάφορες θέσεις - βατήρες της διαδρομής ο καθένας. Εγώ βασικά μόνο σε 2 πιατάκια έριξα, ένα "εισερχόμενο" που περνούσε ψηλά πάνω και λίγο αριστερά από το βατήρα, το οποίο έσπασα, και ένα γ@μ#μένο batou που "μου την έκανε", δεν θέλησα να ρίξω άλλα, αφού το κοντάκι του Παύλου δεν με βόλευε καθόλου ... (μετάνιωσα που δεν πήρα το δικό μου τουφέκι, αλλά βαρέθηκα να το ξαναβγάλω από τη θήκη γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω, δεν ήξερα κιόλας πως θα είναι το σχήμα, και πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω ...) Τέλος πάντων, πολύ ενδιαφέρον είναι, με καλή ποικιλία πιάτων και αρκετό βαθμό δυσκολίας, ελπίζω άλλη φορά να μας δοθεί ευκαιρία να το απολαύσουμε περισσότερο... ;)
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα .........

Status
Not open for further replies.
Back