Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δυστυχως ειναι χαρακτηριστικο του Ελληνικου κρατους. Δεν θελει να αναλαβει ευθυνες κανενας υπαλληλος για οτιδηποτε, και ειτε οχυρωνεται πισω απο μικρολεπτομερειες ενος καποιου νομου, ειτε κωλυσιεργουν τοσο οσο ο ενδιαφερομενος να σταματησει να ασχοληται απο μονος του.

Καλησπερα στην παρεα απο αεροδρομιο Χανιων Δασκαλογιαννης.
Φετος οποιος στα Χανια κλεγεται οτι δεν βγαζει φραγκα απο τουρισμο θα ειναι μεγαλος ψευτης.hit.. Αυτη τη στιγμη αναχωρουν 5 τσαρτερ και μεχρι το βραδυ αναμενουν αλλα 7..well done.
Κλασσικη καταδρομικη για Αθηνα για δουλεια (ενταξει αμα βρω χρονο θα παω για επωμισεις..αμα καταληξω καπου σφυριξτε μου κλεφτικα)

Κλασσικη καταδρομικη για Αθηνα για δουλεια (ενταξει αμα βρω χρονο θα παω για επωμισεις..αμα καταληξω καπου σφυριξτε μου κλεφτικα)
... όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει ... .yel.
Αφού θέλεις καραμπίνα, πήγαινε πάρε μια Bellmonte II και άσε τα πολλά-πολλά ψαξίματα !!! Με την προσφορά που την έχει τώρα, κάπου στα 850 €, δεν θα βρεις καλύτερη ευκαιρία (κατά τη γνώμη μου) ... .xm. ;)

... όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει ... .yel.
Αφού θέλεις καραμπίνα, πήγαινε πάρε μια Bellmonte II και άσε τα πολλά-πολλά ψαξίματα !!! Με την προσφορά που την έχει τώρα, κάπου στα 850 €, δεν θα βρεις καλύτερη ευκαιρία (κατά τη γνώμη μου) ... .xm. ;)
Στελαρα η bellemonte οντως στα λεφτα που παιζει μια χαρα ειναι και μου καθεται καλα. Εχω φαει ενα κολλημα με franchi αλλα φοβαμαι να παιξω την κουτουλια....
Η breda 930i πολυ καλη αλλα ετσι οπως εχουμε γινει δεν ειναι για πολλα ανοιγματα...
1250 παει η breda ermes θανπαω να την δω και βλεπω.
Οπως διαπιστωνετε εχω μπερδευτει (για αμαξι πηρα πιο γρηγορα αποφαση).sarcastic.

Φετος οποιος στα Χανια κλεγεται οτι δεν βγαζει φραγκα απο τουρισμο θα ειναι μεγαλος ψευτης
60% αύξηση κρατήσεων εφέτος για Ελλάδα σε σύγκριση με πέρυσι που ήταν μια εξαιρετική χρονιά:eek::eek::eek:
http://www.airnews.gr/2017/01/11/tui-αύξηση-60-στις-κρατήσεις-για-ελλάδα/

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο :)

Status
Not open for further replies.
Back