Καλήμερα σας κύριοι!Χθες είχε βόλτα σκοπευτήριο που αρχίζω κ ξενερώνω για τι βλέπω για άλλη μια φορά ότι είναι μόνο λογία οι διοικούντες
προσπαθω ΒικτωραΥπομονη θα εχεις, ειδικα στο θεμα αυτο.
Οχι Βικτωρα εχω να ανεβω κανενα μηνα. Ευτυχως γιατι αλλιως θα πηγαινα σηκωτος στο ΓΝΧ Αγιος ΓεωργιοςΚαθε ΣΚ πανω εισαι;
... όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει ...Κλασσικη καταδρομικη για Αθηνα για δουλεια (ενταξει αμα βρω χρονο θα παω για επωμισεις..αμα καταληξω καπου σφυριξτε μου κλεφτικα)
Στελαρα η bellemonte οντως στα λεφτα που παιζει μια χαρα ειναι και μου καθεται καλα. Εχω φαει ενα κολλημα με franchi αλλα φοβαμαι να παιξω την κουτουλια....... όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει ...
Αφού θέλεις καραμπίνα, πήγαινε πάρε μια Bellmonte II και άσε τα πολλά-πολλά ψαξίματα !!! Με την προσφορά που την έχει τώρα, κάπου στα 850 €, δεν θα βρεις καλύτερη ευκαιρία (κατά τη γνώμη μου) ... .xm.
60% αύξηση κρατήσεων εφέτος για Ελλάδα σε σύγκριση με πέρυσι που ήταν μια εξαιρετική χρονιάΦετος οποιος στα Χανια κλεγεται οτι δεν βγαζει φραγκα απο τουρισμο θα ειναι μεγαλος ψευτης
Θα χεστουμε στο ταληρο φετος.seveys.κερναω κυνηγακι το χειμώνα όπου θες60% αύξηση κρατήσεων εφέτος για Ελλάδα σε σύγκριση με πέρυσι που ήταν μια εξαιρετική χρονιά
http://www.airnews.gr/2017/01/11/tui-αύξηση-60-στις-κρατήσεις-για-ελλάδα/
Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο
Μόλις έκλεισα στο γνωστό ξενοδοχείο στο Κανάλι Πρέβεζας 20 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή .banana.κερναω κυνηγακι το χειμώνα όπου θες
Δικα μου ολαΜόλις έκλεισα στο γνωστό ξενοδοχείο στο Κανάλι Πρέβεζας 20 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή .banana.
Θα έχει πολλες ατσαλοφτερες εκείνη την μέρα.......Μόλις έκλεισα στο γνωστό ξενοδοχείο στο Κανάλι Πρέβεζας 20 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή .banana.
Και ξέχασε να σου πω ότι 2χιλιομετρα από το ξενοδοχείο έχει ένα από τα καλύτερα καρτέρια για φασσες......Μόλις έκλεισα στο γνωστό ξενοδοχείο στο Κανάλι Πρέβεζας 20 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή .banana.