Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα, άντε να περάσουν οι μέρες να έρθει το καλοκαιράκι να πάμε για καμιά βουτιά μπας και ξεχαστούμε και έρθει γρηγορότερα η έναρξη. Τι είναι αυτό το πράγμα με την περίοδο εκτός σεζόν, νιώθω συνέχεια πως κάτι μου λείπει!

αν εχω φαει ωρες και ωρες για απογευματινο στις ατσαλενιες στις βελανιδιες πανω απο το μιχαλιτσι.....α ρε σμυρτουλα εκει και φετος στα περασματα....
Ρε φίλε σίγουρα θα σε έχω πετύχει κάπου γιατί και εγώ τα απογευματινά για φασσες εκεί πέρα πάω κάθε χρόνο,παντως φέτος τα απογεύματα εκεί βάρεσα αρκετά πουλιά ,ήρθες φέτος καθόλου ;

Οποτε θεληση ο υπολοχαγος κερναμε καφε στο Κ.Ψ.Μ τον αξιοματικων..sarcastic..sarcastic..pop.
Κανα handmade cartidges παιζει?.my man..my man.
Καφε εχει κ σπίτι του .sarcastic..sarcastic.
Τάσο μου τέτοιο σπέσιαλ καφέ δεν έχω σπίτι, την τελευταία φορά μου κάεται πως μύριζε και λίγο μπαρουτιλα.......τωρα τι κάνει ο Γιώργος εκεί στα ενδότερα δεν ξέρω.. .....pray to God.
Γιώργη τρέχω τώρα φίλε αλλά Σάββατο όπως γυρίζω θα περάσω για ........επιθεώρησει.......sarcastic.

Last edited:
Καλήμερα σας κύριοι!Χθες είχε βόλτα σκοπευτήριο που αρχίζω κ ξενερώνω για τι βλέπω για άλλη μια φορά ότι είναι μόνο λογία οι διοικούντες
Νίκο πλάκα πλάκα δεν κάνουμε μια συγχώνευση; ;)
Εσείς έχετε το χώρο και δεν έχετε εξοπλισμό, εμείς έχουμε εξοπλισμό και δεν έχουμε χώρο όποτε μετακομιζουμε εκεί και γίνεται πανικός......pop.
Τι να σου κάνω που μας χωρίζει θάλασσα......:(

Καλησπέρα παλικάρια μου.

Καλησπέρα Υπολοχαγέ.

-_-_-fasion-2894090.jpg

Τάσο μου τέτοιο σπέσιαλ καφέ δεν έχω σπίτι, την τελευταία φορά μου κάεται πως μύριζε και λίγο μπαρουτιλα.......τωρα τι κάνει ο Γιώργος εκεί στα ενδότερα δεν ξέρω.. .....pray to God.
Γιώργη τρέχω τώρα φίλε αλλά Σάββατο όπως θα γυρίζωθα περάσω για ........επιθεώρησει.......sarcastic.
Ωραια... να βαλω τηννστολη εξοδου μου.

Status
Not open for further replies.
Back