Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακριβώς.... Έχεις δει την πιστα;το καλύτερο καρτέρι είναι στο μεγάλο άλμα.....
αν την εχω δει???εκει μεγάλωσα κυνηγετικα απο τα περασματα στα τρυγονια μεχρι τις τσιχλες και τα μπλε πουλια....το χωριο μου ειναι διπλα στην πιστα η νικοπολη

αν την εχω δει???εκει μεγάλωσα κυνηγετικα απο τα περασματα στα τρυγονια μεχρι τις τσιχλες και τα μπλε πουλια....το χωριο μου ειναι διπλα στην πιστα η νικοπολη
Τι λες ρε φίλε θα βρεθούμε και σόι στο τέλος.εγω για τις ατσαλοφτερες πάω στο μιχαλιτσι κοντά στην Αγία Παρασκευή μέσα στα βελανια και
τα τρυγόνια Μεσα στα αρχαία στα καλά καρτερια έχει χωράφι ο πεθερός μου.Παντως ο αδερφός μου έχει πάρει γυναίκα από την σμυρτουλα.....

Τι λες ρε φίλε θα βρεθούμε και σόι στο τέλος.εγω για τις ατσαλοφτερες πάω στο μιχαλιτσι κοντά στην Αγία Παρασκευή μέσα στα βελανια και
τα τρυγόνια Μεσα στα αρχαία στα καλά καρτερια έχει χωράφι ο πεθερός μου.Παντως ο αδερφός μου έχει πάρει γυναίκα από την σμυρτουλα.....
αν εχω φαει ωρες και ωρες για απογευματινο στις ατσαλενιες στις βελανιδιες πανω απο το μιχαλιτσι.....α ρε σμυρτουλα εκει και φετος στα περασματα....

Καλως τον Μυρο,
Φουλ γκαζι ο λαγος,Με τις μπαντες παει...sarcastic.

Με τις πάντες, δεν λες τίποτα! Σκέφτομαι την ώρα που θα του κόβω τα γκάζια και θα αρχίζει τις τούμπες .buy buy.
Τάσο, μην τον πιστεύεις ... ταριχευμένος είναι ο λαγός, και τον έχει στήσει με σύρματα σε τέτοια στάση που να φαίνεται πως τρέχει, και τον έβγαλε φωτό ... .sarcastic. .yelling. ha haaa
... Τι θυμήθηκα τώρα!!! Κάπου 30+ χρόνια πριν, εποχές που εκτός από τα όπλα είχα τρέλα και με τα αυτοκίνητα, και έπαιρνα το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ (...φάτε μάτια ψάρια) που έβγαζε ο Κώστας Καββαθάς. Σε κάποιο τεύχος είχε μια φωτογραφία (ένα αυτοκίνητο να παίρνει μια στροφή με τις μπάντες γέρνοντας προς την εξωτερική πλευρά, να ανασηκώνεται από την εσωτερική μεριά της στροφής, και να σηκώνει σύννεφο σκόνες) κι από κάτω ένα κειμενάκι που δήθεν ... "αποκάλυπτε" το πως βγάζουν τις φωτογραφίες αυτοκινήτων που τρέχουν ... Έγραφε λοιπόν, απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, ότι ... μην νομίζετε ότι οι φωτογραφίες είναι πραγματικά με το αυτοκίνητο εν κινήσει. Σταματημένο είναι ... Το στήνουμε λέει πάνω στη στροφή, κόβουμε το τιμόνι για να φαίνονται οι τροχοί στριμμένοι, και το ανασηκώνουμε με το γρύλο από τη μέσα μεριά της στροφής, φροντίζοντας να τον κρύβει κάποιος τροχός για να μη φαίνεται. Και για να είναι λέει πιο "ρεαλιστική" η φωτογραφία, κάποια άτομα από το συνεργείο κρατάνε σκούπες και σκουπίζουν το δρόμο για να σηκώνουν σκόνες !!! .buy buy. .big smile. .yel. .ha ha.

Πρέπει να ήταν κάποιο τεύχος Απριλίου (δεκαετία του '80, αλλά δεν θυμάμαι ποια χρονιά) και το είχε βάλει για πρωταπριλιάτικο αστείο ... ;)
.sarcastic.

Last edited:
Τάσο, μην τον πιστεύεις ... ταριχευμένος είναι ο λαγός, και τον έχει στήσει με σύρματα σε τέτοια στάση που να φαίνεται πως τρέχει, και τον έβγαλε φωτό ... .sarcastic. .yelling.
.sarcastic..sarcastic.
Σε εναν μπαρμπα παλια που ηταν πολυ διαδεδομενο το κυνηγι του λαγου στο φεγγαρι του ειχαν βαλει ενα λαγοτομαρο γεματο αχυρα κ το ειχαν κρυψει σε ενα θαμνο,οταν ο μπάρμπας πηγενε καρτερι δεν εβλεπε τιποτα κ μολις καθοταν τραβαγαν τον σπαγκο..
Μετα την τουφεκια τραβαγαν ακομα πιο γρηγορα..
Αυτο εγινε για δυο μερες κ την τριτη μέρα τους λεει,Ενας πουστης λαγος καθε βραδυ στο ιδιο σημειο κ παντα μου φευγει...big smile..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back