Τοτε να παρω μαζί το μεγαλο ψυγείο ha haaaΚαι ξέχασε να σου πω ότι 2χιλιομετρα από το ξενοδοχείο έχει ένα από τα καλύτερα καρτέρια για φασσες......
Τοτε να παρω μαζί το μεγαλο ψυγείο ha haaaΚαι ξέχασε να σου πω ότι 2χιλιομετρα από το ξενοδοχείο έχει ένα από τα καλύτερα καρτέρια για φασσες......
εννοεις 2 χλμ απο το ξενοδοχειο προς τα πανω......να πας με το καλο και να κανεις και motocroos....Και ξέχασε να σου πω ότι 2χιλιομετρα από το ξενοδοχείο έχει ένα από τα καλύτερα καρτέρια για φασσες......
Ακριβώς.... Έχεις δει την πιστα;το καλύτερο καρτέρι είναι στο μεγάλο άλμα.....εννοεις 2 χλμ απο το ξενοδοχειο προς τα πανω......να πας με το καλο και να κανεις και motocroos....
αν την εχω δει???εκει μεγάλωσα κυνηγετικα απο τα περασματα στα τρυγονια μεχρι τις τσιχλες και τα μπλε πουλια....το χωριο μου ειναι διπλα στην πιστα η νικοποληΑκριβώς.... Έχεις δει την πιστα;το καλύτερο καρτέρι είναι στο μεγάλο άλμα.....
Τι λες ρε φίλε θα βρεθούμε και σόι στο τέλος.εγω για τις ατσαλοφτερες πάω στο μιχαλιτσι κοντά στην Αγία Παρασκευή μέσα στα βελανια καιαν την εχω δει???εκει μεγάλωσα κυνηγετικα απο τα περασματα στα τρυγονια μεχρι τις τσιχλες και τα μπλε πουλια....το χωριο μου ειναι διπλα στην πιστα η νικοπολη
Αυτά τα δύο τελευταία , δηλαδή τριχωτών και πιάτων εχουν πολύ βαθύ και πολύπλευρο νόημα ρε φίλε.Καλημέρα σε όλους τους κυνηγούς ... φτερωτών ... τριχωτών ... και πιάτων !!!
Που είσαι συ μάνα μου ;αν την εχω δει???εκει μεγάλωσα κυνηγετικα απο τα περασματα στα τρυγονια μεχρι τις τσιχλες και τα μπλε πουλια....το χωριο μου ειναι διπλα στην πιστα η νικοπολη
Καλως τον Μυρο,Καλησπέρα σας!
Με τις πάντες, δεν λες τίποτα! Σκέφτομαι την ώρα που θα του κόβω τα γκάζια και θα αρχίζει τις τούμπες .buy buy.Καλως τον Μυρο,
Φουλ γκαζι ο λαγος,Με τις μπαντες παει..
αν εχω φαει ωρες και ωρες για απογευματινο στις ατσαλενιες στις βελανιδιες πανω απο το μιχαλιτσι.....α ρε σμυρτουλα εκει και φετος στα περασματα....Τι λες ρε φίλε θα βρεθούμε και σόι στο τέλος.εγω για τις ατσαλοφτερες πάω στο μιχαλιτσι κοντά στην Αγία Παρασκευή μέσα στα βελανια και
τα τρυγόνια Μεσα στα αρχαία στα καλά καρτερια έχει χωράφι ο πεθερός μου.Παντως ο αδερφός μου έχει πάρει γυναίκα από την σμυρτουλα.....
Καλως τον Μυρο,
Φουλ γκαζι ο λαγος,Με τις μπαντες παει..
Τάσο, μην τον πιστεύεις ... ταριχευμένος είναι ο λαγός, και τον έχει στήσει με σύρματα σε τέτοια στάση που να φαίνεται πως τρέχει, και τον έβγαλε φωτό ... ha haaaΜε τις πάντες, δεν λες τίποτα! Σκέφτομαι την ώρα που θα του κόβω τα γκάζια και θα αρχίζει τις τούμπες .buy buy.
Τάσο, μην τον πιστεύεις ... ταριχευμένος είναι ο λαγός, και τον έχει στήσει με σύρματα σε τέτοια στάση που να φαίνεται πως τρέχει, και τον έβγαλε φωτό ...