Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες μου

....και μετά μόλις γυρνάω σπίτι θα τις μαδάει κιόλας όσο εγω θα τρώω την προβατίνα (που θα μου έχει ψήσει ) με τα ρεμάλια τους φίλους μου .sarcastic.
Πλησιάζει ο καιρός για τα κυνηγακια μας κ τα μεζεδάκια μας;)

καλησπερα σας απο σφαγειο εεε απο οδοντιατρειο ηθελα να πω. σημερα ξεκιναει η κυρια του σπιτιου τις επεμβασεις. και μη χειροτερα
Ευριπίδη περαστικά και για τη σύζυγο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Καλησπέρα σας

.

Άστο φίλε,μακριά.
Μια φορά έκανα το λάθος και από την γκρίνια κόντεψα να σπάσω το όπλο.:D
Καλησπέρα σας κύριοι.
Χαχαχαχ αχ αχαχ!
Για αυτο φιλε κανουμε την καταλληλη προεργασια. Εγω την εχω τοσο καιρο στην Εκπαίδευση. Σκαγια ανα θηραμα. Απο οτι φαινεται θα κυνηγαει τον λαγο με 8αριαha haaa

Καλησπερα. Μολις τελειωσα το καθαρισμα μιας 301 ενος φιλου φιλου του συγχωρεμενου πατερα του. Φιδια σαυρες χωμα για λουλουδια και και και εβγαλα. Παντως θα τουφεκισει παλι;)
Δεν ντρεπεσαι Νικο χαλασες την φωλια στα ζωντανα.....ha haaa

Καλησπέρα στη παρέα. Απουσία πήρα χθες μιας και μπήκα σπίτι κατά τις 7:30 λιώμα στ η κούραση και μούσκεμα απο τη βροχή. Έκανα ένα μπανάκι και λέω να κάτσω λίγο στο καναπέ μέχρι να ετοιμάσει το φαγητό η σύζυγος, Αυτό ήταν την αλλη μέρα το πρωί σηκώθηκα, δεν κατάλαβα τίποτα.

Καλησπερα Παλικάρια ;)
Πριν λίγο τελείωσα το γεύμα μου μπριζολιτσες μοσχαρισιες στο τηγάνι
και συνεχίζω με μπυριτσα Βεργίνα απολαμβάνοντας την Βουλή .buy buy..buy buy.
Καλα φιλαρακι εισαι μαζοχας βλεπω αυτομαστιγονεσαι ha haaa

Τα θελει ο κοκορικος σου. Μετα ενα τοσο ωραιο μεζε, ωραια μπυριτσα, τι θες να βλεπεις το τσιρκο και να χαλιεσαι;; :(:(

Καλα φιλαρακι εισαι μαζοχας βλεπω αυτομαστιγονεσαι ha haaa
Το παιχνιδι εχει τελειωσει για ολους...ειμαστε πτωχευμενοι εδω και χρονια..επενδυσεις δεν θα γινουν ποτε και η φορολογια σε αποτελειωνει..
Και στο εξωτερικο σε μαμανε στη φορολογια αλλα εχει οργανωση υπηρεσιες κλπ...
Πλεον οσοι εχουν καποιο λιπος θα αντεξουν...μετα καλη διασκεδαση 1960 εποχη....
Το χω ξαναπει θα δειτε που το κυνηγι θα γινει μεγαλη πολυτελεια....

Γι αυτο αγριογατες και τα μυαλα στα καγκελα..οσο και να σκαμε δεν αλλαζει τιποτα..​

Το παιχνιδι εχει τελειωσει για ολους...ειμαστε πτωχευμενοι εδω και χρονια..επενδυσεις δεν θα γινουν ποτε και η φορολογια σε αποτελειωνει..
Και στο εξωτερικο σε μαμανε στη φορολογια αλλα εχει οργανωση υπηρεσιες κλπ...
Πλεον οσοι εχουν καποιο λιπος θα αντεξουν...μετα καλη διασκεδαση 1960 εποχη....
Το χω ξαναπει θα δειτε που το κυνηγι θα γινει μεγαλη πολυτελεια....

Γι αυτο αγριογατες και τα μυαλα στα καγκελα..οσο και να σκαμε δεν αλλαζει τιποτα..​
...και νομίζω πως αυτή η κατάσταση θα κάνει τις αγριόγατες ακόμη πιο άγριες .buy.

Status
Not open for further replies.
Back