dim63 19 Μαϊου 2017 #53.186 Μετα απο μια ωραία μουσική περιπλάνηση σας καληνυχτίζω με μια αθάνατη φωνή. Αφιερωμένο σ αυτούς που αποφασίζουν για μας και μας γεμίζουν τη ζωή με μαύρο. Πώς να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; Ο ουρανός δικός μου η θάλασσα στα μέτρα μου Πώς να με κάνουν να τον δω τον ήλιο μ’ άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια Μ’ έμαθε η μάνα μου να ζω... Στου βούρκου μέσα τα νερά ποια γλώσσα μου μιλάνε αυτοί που μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά;
Μετα απο μια ωραία μουσική περιπλάνηση σας καληνυχτίζω με μια αθάνατη φωνή. Αφιερωμένο σ αυτούς που αποφασίζουν για μας και μας γεμίζουν τη ζωή με μαύρο. Πώς να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; Ο ουρανός δικός μου η θάλασσα στα μέτρα μου Πώς να με κάνουν να τον δω τον ήλιο μ’ άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια Μ’ έμαθε η μάνα μου να ζω... Στου βούρκου μέσα τα νερά ποια γλώσσα μου μιλάνε αυτοί που μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά;
Cretan_Sniper 19 Μαϊου 2017 #53.189 Καλημερα στην Παρεα απο την πιο λαγνα λεωφορο της Αθηνας με τις original και τρανσφορμε αγριογατες... Η μερα προβλεπεται πολυ δυσκολη....
Καλημερα στην Παρεα απο την πιο λαγνα λεωφορο της Αθηνας με τις original και τρανσφορμε αγριογατες... Η μερα προβλεπεται πολυ δυσκολη....