Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στη παρέα από τη βροχερή Κέρκυρα, το πρωί έριξε πολλή νερό και τώρα έχει μαυρίλα, αέρα και δροσιά.
Πολύχρονοι οι εορτάζοντες του φόρουμ μας Grieko 13, Konstantinos στην Αμερικη , Kostas , KYNIGOSDK ,kos kas , και Kotzi.
Μάκη, Ευριπίδη να χερεσται τις συζύγους σας, Νίκο πολύχρονη η μητέρα σου.
Εγώ έχω τη σύζυγο , δύο κουμπάρους, τον συγκυνηγο μου και αρκετούς γνωστούς. Υγεία για όλο το κόσμο.
γιανναρε να τους χαιρεσε ολους και παντα υγεια

Καλημερα στα μαχιμια απο τα Χανια τσι Κρητης.
Χρονια πολλα με υγεια σε ολους τους εορταζοντες του φορουμ.
κε (.yel.) Μακη χρονια πολλα για τη συζηγο παντα με υγεια.
Ευριπο χρονια πολλα να χερεσαι τη συζηγο με υγεια!

Καλησπερα, χρονια σας πολλα λεβεντες!
Να χαρειτε οτι αγαπατε!
Ευτυχως προλαβα και σκαλισα τα φασολια, και εριξα λιπασματα στα του θειου μου κτηματα που θα πανε χαμενα λογω βροχης και θα πανε στον υδροφορο καπακι.
Εμαθα και τις τρυγονοπληροφοριες μου, τις γουρουνοπλητοφοριες μου και ειδα και 2 λαγους σημερα.
Ολα βαινουν καλως

Καλησπέρα στην παρέα... Μετά από από πολύ φαί το μεσημέρι λόγω ότι γιόρταζε ο αδερφός μου η γυναίκα του αδερφού μου και η άλλη γυναίκα του αδερφού μου(ειμαστε και τρία αδερφια)εγινε χαμός από τους μεζέδες και την προβατίνα,τωρα δεν έχω όρεξη να πάω να πιάσω φρισα για να έχω για δόλωμα για το πρωί.....

Καλησπέρα στην παρέα... Μετά από από πολύ φαί το μεσημέρι λόγω ότι γιόρταζε ο αδερφός μου η γυναίκα του αδερφού μου και η άλλη γυναίκα του αδερφού μου(ειμαστε και τρία αδερφια)εγινε χαμός από τους μεζέδες και την προβατίνα,τωρα δεν έχω όρεξη να πάω να πιάσω φρισα για να έχω για δόλωμα για το πρωί.....
Χρηστάρα να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται!

Καλησπέρα σας

.

χρηστο να τους χαιρεσε ολους φιλε και να ειστε υγιεις

Status
Not open for further replies.
Back