Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μα σου ζησουν
χρισταρα να τους χαιρεσε:)
Μην δολωσεις φρισα
Βαλε λιγη προβατινα που εμεινε
Αν τσιμπησει τιποτε θα ναι μεγαλο αφου θα ναι του μεζε .sarcastic.
Σε ευχαριστώ Χρυσάνθε και να είσαι πάντα καλά.Φιλαρακι το εχω σκέφτει να το κάνω αλλά φοβάμαι μην πιάσω κάνα σκυλόψαρο .my man...

Καλησπέρα στην παρέα... Μετά από από πολύ φαί το μεσημέρι λόγω ότι γιόρταζε ο αδερφός μου η γυναίκα του αδερφού μου και η άλλη γυναίκα του αδερφού μου(ειμαστε και τρία αδερφια)εγινε χαμός από τους μεζέδες και την προβατίνα,τωρα δεν έχω όρεξη να πάω να πιάσω φρισα για να έχω για δόλωμα για το πρωί.....
Να τους χαιρεσε Χρήστο!!!:)
Η φρισσα κανει θραύση,τίγκα στο αιμα κ αντεχει στα μικροψαρα..Εδω περα οι εξυπνοι την πουλάνε στην τιμη της σαρδελας,"σαρδελομανα η χοντρη σαρδελα"..:mad:.buy buy.

Last edited:
καλό σας βράδυ
2 κιλά πανσέτα γουρουνοπούλας ολόκληρο το κομμάτι στη σούβλα βγαίνει σε λίγα λεπτά έτσι για μεζέ με την κυρά και τον μεγάλο γιό,λόγω της ημέρας,ο πτέραρχος και εορταζόμενος είναι υπηρεσία και μας ευχεται καλή όρεξη ha haaa
υ.σ. μιλούσα με Ζολώ για τις ευχές και του λέω ρε θα βρέξει πάω να βάλω την ψησταριά στην αποθήκη
όχι μου λέει δεν θα βρέξει μην φοβάσαι......μόλις κλείσαμε ανοίξανε οι ουρανοί .very funny.

καλό σας βράδυ
2 κιλά πανσέτα γουρουνοπούλας ολόκληρο το κομμάτι στη σούβλα βγαίνει σε λίγα λεπτά έτσι για μεζέ με την κυρά και τον μεγάλο γιό,λόγω της ημέρας,ο πτέραρχος και εορταζόμενος είναι υπηρεσία και μας ευχεται καλή όρεξη ha haaa
υ.σ. μιλούσα με Ζολώ για τις ευχές και του λέω ρε θα βρέξει πάω να βάλω την ψησταριά στην αποθήκη
όχι μου λέει δεν θα βρέξει μην φοβάσαι......μόλις κλείσαμε ανοίξανε οι ουρανοί .very funny.
.RESPECT..sarcastic.

καλό σας βράδυ
Καλά να περάσετε!!!

.vert funny.

Να τους χαιρεσε Χρήστο!!!:)
Η φρισσα κανει θραύση,τίγκα στο αιμα κ αντεχει στα μικροψαρα..Εδω περα οι εξυπνοι την πουλάνε στην τιμη της σαρδελας,"σαρδελομανα η χοντρη σαρδελα"..:mad:.buy buy.
Τάσο ένα από τα καλύτερα δωλοματα για αυτήν την εποχή.τι είπες τώρα ρε φίλε πουλάνε την φρισα;αν είναι δυνατόν.... Αυτό το ψάρι δεν τρώγεται,πρωτον έχει πολλά αγκάθια και δεύτερον εχει περιεργει γεύση,καμια σχέση με την σαρδέλα...

Τάσο ένα από τα καλύτερα δωλοματα για αυτήν την εποχή.τι είπες τώρα ρε φίλε πουλάνε την φρισα;αν είναι δυνατόν.... Αυτό το ψάρι δεν τρώγεται,πρωτον έχει πολλά αγκάθια και δεύτερον εχει περιεργει γεύση,καμια σχέση με την σαρδέλα...
Χρισταρα οτι εχει ζητηση πουλιετε.sarcastic.

Τους γερμανους στην ελλαδα τους πετουσαν
Οταν ειδαν οτι εδω ο κοσμος τρελενετε τους στελνουν κυπρο
Μεχρι 30 ευρα το κιλο πανε οταν πρωτοφανουν:)

Χρισταρα οτι εχει ζητηση πουλιετε.sarcastic.

Τους γερμανους στην ελλαδα τους πετουσαν
Οταν ειδαν οτι εδω ο κοσμος τρελενετε τους στελνουν κυπρο
Μεχρι 30 ευρα το κιλο πανε οταν πρωτοφανουν:)
Ότι να ναι ρε φίλε 30 ευρώ οι γερμανοι και εδώ εμείς τους πετάμε ξανά στην θάλασσα...... Τι να πω.....

Φρισα δεν παιρνω ποτε....εχει πολλα κοκκαλα κ ευτυχως απο ψαρια γνωριζω οποτε δεν παιρνω οτι μου πασαρουν..οι γερμανοι ομως ποιοι ειναι;;;;.pray to God.
Τζιμη το σχήμα του είναι περίπου σαν σαργο αλλά το δέρμα του είναι πολυ σκληρό θέλει γδαρσιμο για να το φας, εμένα πάντως μια φορά που δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου.....

Φρισα δεν παιρνω ποτε....εχει πολλα κοκκαλα κ ευτυχως απο ψαρια γνωριζω οποτε δεν παιρνω οτι μου πασαρουν..οι γερμανοι ομως ποιοι ειναι;;;;.pray to God.
Σκούρο πλακέ με μπόλικα δηλητηριωδη αγκάθια, νόστιμο αλλά φασαρία και στο καθάρισμα αλλά πιο πολύ για τους ψαράδες άμα πέσουν στα δίχτυα πιο καλά να τα πεταξεις.
free image hosting

Τζιμη το σχήμα του είναι περίπου σαν σαργο αλλά το δέρμα του είναι πολυ σκληρό θέλει γδαρσιμο για να το φας, εμένα πάντως μια φορά που δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου.....
Τους γερμανους εμεις τους λεμε
Κουρκουνες
Χριστο βγαλσιμο το δερμα?.fff.

Σκούρο πλακέ με μπόλικα δηλητηριωδη αγκάθια, νόστιμο αλλά φασαρία και στο καθάρισμα αλλά πιο πολύ για τους ψαράδες άμα πέσουν στα δίχτυα πιο καλά να τα πεταξεις.
free image hosting
Μαλισταυ καταλαβα...με 30€το κιλο παιρνω συναγριδα.sarcastic.

καλησπερα στη παρέα. Επειδή γιορτάζει σχεδόν όλο το φορουμ σήμερα ειπα να βάλω μία αγριογατα...
kastoras, freeman, τζιμαρα μπαρμανι παμε caramelo live clubbing σαλονικαρα για τρελες καταστασεις......(ειχα ανεβει Γεναρη πάνω σαλονικα και καθε βραδυ εκει ημουν καταστροφααα.yelling..sex hard..sex hard.)

καλησπερα στη παρέα. Επειδή γιορτάζει σχεδόν όλο το φορουμ σήμερα ειπα να βάλω μία αγριογατα...
kastoras, freeman, τζιμαρα μπαρμανι παμε caramelo live clubbing σαλονικαρα για τρελες καταστασεις......(ειχα ανεβει Γεναρη πάνω σαλονικα και καθε βραδυ εκει ημουν καταστροφααα.yelling..sex hard..sex hard.)
Γεια σου τρελοκομειο.....σαλονικα mamounia live γιωργος γιασεμης χριστινα κολετσα;)

Status
Not open for further replies.
Back