πιστεύω αυτή την φορά να μου φέρεις γουρουνοπούλα έστω και τα λιόκια της γιατί την προηγούμενη τα κράτησες για πάρτι σουΚαλησπερίζω την παρέα.
Αυριο αναχωρώ για Μεγαλόπολη.Παω να βρω καρτέρια για να κατεβούμε με πούλμαν όταν έρθει η ώρα.
Σώθηκες .... .xm.πιστεύω αυτή την φορά να μου φέρεις γουρουνοπούλα
Γουρουνόπουλα καλη μονο στο Κοπανακι στην πλατεια το γωνιακο μαγαζι εχει Μακη .eat. .buy.πιστεύω αυτή την φορά να μου φέρεις γουρουνοπούλα έστω και τα λιόκια της γιατί την προηγούμενη τα κράτησες για πάρτι σου
ξεφωνημένη ε ξεφωνημένη
ξέρω ΚώσταΓουρουνόπουλα καλη μονο στο Κοπανακι στην πλατεια το γωνιακο μαγαζι εχει Μακη .eat. .buy.
Ολοι οι αλλοι απλα ακολουθουν .ghe.
Δημητρη υπολογισε γυρω στα 30 χλμ αποσταση αλλα αξιζει τον κοπο
Καλησπέρα σε όλα τα παλικαρια
Γουρουνόπουλα καλη μονο στο Κοπανακι στην πλατεια το γωνιακο μαγαζι εχει Μακη .eat. .buy.
Από την Βαστά είναι ο Παπακωσταντινου ο τραγουδιστής κοντοχωριανος και αυτοςΤο Κοπανάκι είναι γύρω στα 45 χλμ απο Μεγαλόπολη Κώστα και δεν νομίζω να πάμε.
Θα τελειώσουμε την δουλειά γύρω στις 6 και κατευθείαν θα πάμε για Βάστα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο καφε στην πλατεία με μάσα στο ¨ταβερνάκι".
Από την Βαστά είναι ο Παπακωσταντινου ο τραγουδιστής κοντοχωριανος και αυτος
Εγω θα σου προτεινα και ενα αλλο μαγαζι για μασα που ειναι εγγυηση
Φευγοντας απο την πλατεια για την διαδρομη προς Καρυταινα στα 100 μετρα στο αριστερο σου χερι εχει ενα ψητοπωλειο πολυ καλο
Μου φαίνεται ότι κάποια σχεση εχει με το χωριο μου η αυτος η γυναικα τουχα χα ...λες να μην το ξέρω ;αυτός που το έχει είναι συνονόματος μου και το απόγευμα τον είχα πάρει τηλέφωνο .
Ποιο είναι το ταβερνακι έτσι για να μορφωνομαστε;Το Κοπανάκι είναι γύρω στα 45 χλμ απο Μεγαλόπολη Κώστα και δεν νομίζω να πάμε.
Θα τελειώσουμε την δουλειά γύρω στις 6 και κατευθείαν θα πάμε για Βάστα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο καφε στην πλατεία με μάσα στο ¨ταβερνάκι".
Όχι ρε Κώστα , μην μας την λες έτσι ...πολλά μαγαζιά ψήνουν καλή γουρνοπούλα, μακρυά όμως από Εθνικές οδούς και μαγαζιά που εχουν κάθε μέρα ψητό ( δηλαδή της προηγούμενης, μέχρι να τελειώσει ...)Γουρουνόπουλα καλη μονο στο Κοπανακι στην πλατεια το γωνιακο μαγαζι εχει Μακη .eat. .buy.
Σαν την γουρουνοπουλα που εχει στο Κοπανακι Μενιο δεν υπαρχει Δεν ειναι τυχαιο οτι στις 10.00 την βαζει στο μαγαζι και στις 12.00 δεν υπαρχει ιχνοςΌχι ρε Κώστα , μην μας την λες έτσι ...πολλά μαγαζιά ψήνουν καλή γουρνοπούλα, μακρυά όμως από Εθνικές οδούς και μαγαζιά που εχουν κάθε μέρα ψητό ( δηλαδή της προηγούμενης, μέχρι να τελειώσει ...)
Ενδεικτικά
Στον Μελιγαλά ο Ψαρακας και ο Ρερές
Στη Μερόπη ο Κατσιμπάρος
Στο Κατσαρού ο Σιάγκρης
Και τα 4 χασάπικα που ψήνουν δικά τους ζώα, μόνο τις Κυριακές ....