Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είμαι φαν των γλυκών του κουταλιού, όταν μου προσφέρουν βέβαια το τιμάω πάντα, τώρα που το είπαμε κάνα περγαμόντο ή κάνα συκαλάκι το χτύπαγα...
Μιας και πιάσαμε τα γλυκά τώρα που καλοκαιριάζει παγωτάκι με κανταΐφι ffffffff
θα μου το ανεβάσεις το σάκχαρο εσύ ψάχνοντας για πελάτες :p

• Like
Reactions: DrV
Είπαμε οι μπύρες έχουν βιταμίνες πολλές, το τσιγάρο ρίχνει την πίεση, το κρασί κάνει καλό στην καρδιά, η σοκολάτα στο μυαλό αρχίστε να ντερλικώνετε.very funny..very funny..very funny..very funny.

Είπαμε οι μπύρες έχουν βιταμίνες πολλές, το τσιγάρο ρίχνει την πίεση, το κρασί κάνει καλό στην καρδιά, η σοκολάτα στο μυαλό αρχίστε να ντερλικώνετε.very funny..very funny..very funny..very funny.

Όπως είχε πει ένα γνωστός μου γιατρός για κάτι εξετάσεις σε ασθενή, άστο μην το σκέφτεσαι πιες 4-5 ουισκάκια και από δευτέρα το συζητάμε. .sarcastic. .beer.

• Like
Reactions: DrV
Επιστροφή απο Μεγαλόπολη σήμερα το απόγευμα.
Για άλλη μια φορά εντυπωσιασμένος απο την βλάστηση που είδα όχι μόνο στο λεκανοπέδιο αλλά και ψηλότερα .
Χθες φύγαμε απο την δουλειά στις 7 το απόγευμα και πήγαμε προς Βάστα.Στον δρόμο μας χαιρέτησε και ένα λάγαρος.
Σήμερα το πρωί από την δουλειά είδα πάνω από κάτι λόφους να έρχονται μέσα απο κάτι ρεματιές δυο " μακρύλεμα " και να κατευθύνονται προς τις λίμνες που έχει δημιουργήσει η ΔΕΗ για την ψύξη των μονάδων.

Megalopoli%204.jpg

Και ενώ μπαίνουμε στην Μεγαλόπολη ξαφνικά το βλέμμα μου πέφτει στην πινακίδα ενός ζαχαροπλαστείου.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είνι ο φίλος μας ο Σαμπάνης .

IMG_1485.jpg

sab.jpg

Μπάινω μέσα αλλά δεν τον βλέπω πουθενά.
Μια κυρία με ρωτάει ."θέλετε γαλακτομπούρεκο " ;
Οχι της απαντάω.Μήπως είναι εδώ ο Σαμπάνης ;
Οχι .Μου λέει.Εχει πάει στο σκοπευτήριο για εξάσκηση στους ανάποδους
........εεεε....
Ντουμπλέδες της λέω
"Ναι ,ναι σ αυτούς" μου απαντάει χαμογελώντας .
.guitar.

Ωραία τα αρνια της Μεγαλοπολης, μεγαλωμενα κάτω από την υψηλή τάση ⚡, σε καθαρό αέρα... ☺

Status
Not open for further replies.
Back