Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερίζω την παρέα.
Οσο γι αυτόν που θέλει κάτι καινούργιο θα του έλεγα να δείξει κατανόηση.Χθες το απόγευμα επέστρεψα ρε φίλε.Πρίμενεκαι και θα πάρεις.

Καλημερα σε ολους κ ειδικα στα φιλαρακια που με εψαχναν εχθες κ δεν με εβρισκαν... .hit..hit..sarcastic.
Μητσο, μου φαινεται πρεπει να σας μαζεψω μια μερα ολους μαζι να σας παιξω εναν αναποδο ντουμπλε να σας αφησω με το στομα ανοιχτο...:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:.sarcastic. Αφου δεν σου ειπαν οτι εχει πεταχτει για κατι ¨δουλιτσες¨ παντως, παλι καλα... .my man.

• Like
Reactions: DrV
Καλημέρα και από μένα, δεν ξανά πάω βιβλιοθήκη της σχολής για διάβασμα είναι γεμάτη μελισσουλες και αποσυντονίζομαι

Καλημέρα και από μένα, δεν ξανά πάω βιβλιοθήκη της σχολής για διάβασμα είναι γεμάτη μελισσουλες και αποσυντονίζομαι

.sarcastic.

Άστα Βασίλη, οι γυναίκες θα μας πάρουν το μυαλό.

Καλησπέρα σας :)

Καλημερα σε ολους κ ειδικα στα φιλαρακια που με εψαχναν εχθες κ δεν με εβρισκαν... .hit..hit..sarcastic.
Μητσο, μου φαινεται πρεπει να σας μαζεψω μια μερα ολους μαζι να σας παιξω εναν αναποδο ντουμπλε να σας αφησω με το στομα ανοιχτο...:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:.sarcastic. Αφου δεν σου ειπαν οτι εχει πεταχτει για κατι ¨δουλιτσες¨ παντως, παλι καλα... .my man.

Επειδή εγώ σε έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσες υποψιάστηκα ότι μπορεί ναείσαι σε δουλίτσα..sex hard.
Ομως ανησύχησα και πήρα τηυλέφωνο τον αλεπομαζώχτη ο οποίος μου είπε ότι μάλλον κάνεις εξάσκηση στο ψάρεμα για να σε βρει έτοιμο όταν κατέβει κάτω την άλλη βδομάδα και έτσι θα γλυτώσεις και απο τις φωνές του ..sarcastic.

Επειδή εγώ σε έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσες υποψιάστηκα ότι μπορεί ναείσαι σε δουλίτσα..sex hard.

To ενστικτο λεει παντα την αληθεια να ξερεις... .my man.

Ομως ανησύχησα και πήρα τηυλέφωνο τον αλεπομαζώχτη ο οποίος μου είπε ότι μάλλον κάνεις εξάσκηση στο ψάρεμα για να σε βρει έτοιμο όταν κατέβει κάτω την άλλη βδομάδα και έτσι θα γλυτώσεις και απο τις φωνές του ..sarcastic.

Πες του αλεπουδιαρη οτι θα θελει κυαλια για να με δει... .yelling. Που θελει να ερθει στον τοπο μας να μας πιασει κ τα ψαρια....buy.

Χαιρετώ την παρέα, επιτέλους Παρασκευή. Υπομονή 1 εβδομάδα και μετά πάλι όσοι έχετε σκυλάκια ξεκινάτε πάλι τα εκπαιδευτικά!!

Μήπως τα εκπαιδευτικά στις περδικες πρέπει φέτος να καθυστερησουν καμμια δεκαριά μέρες; Λένε ότι οι γέννες άργησαν λίγο λόγω καιρού.

Αν σπουδαζεις ναυτιλιακα να πας ,γιατί όπως λέει η παροιμία το νινι σέρνει καράβι.

• Like
Reactions: DrV
Και ναθελες φαγωθηκε η γουρνοπουλα.
εσύ που το ξέρεις;;;;;;
μην μου πείς ότι εσένα σου έφερε......θα γίνει φονικό
.what.
Αν σπουδαζεις ναυτιλιακα να πας ,γιατί όπως λέει η παροιμία το νινι σέρνει καράβι.
καλόοοοοοο .very funny..very funny.

Καλησπέρα στην γωνιά.
Αποφασίστηκε καλοκαιρινός προορισμός για διακοπές με την παρέα. Ibiza!!! .exciting.

εσύ που το ξέρεις;;;;;;
μην μου πείς ότι εσένα σου έφερε......θα γίνει φονικό
.what.

καλόοοοοοο .very funny..very funny.
Που τέτοια τύχη!!!
Να φανταστείς το χειμώνα που είχα πάει, ο φίλος μου ειχε υποσχεθεί να πάμε για γουρνοπουλα, αλλά κάτι έκτακτο έτυχε και φύγαμε νωρίτερα. Τέτοια καντεμια!!!

Πες του αλεπουδιαρη οτι θα θελει κυαλια για να με δει... .yelling. Που θελει να ερθει στον τοπο μας να μας πιασει κ τα ψαρια....buy.
Ε βέβαια, με το silent oscillation system που να πιάσουμε ψάρι εμείς....

Status
Not open for further replies.
Back