Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ε βέβαια, με το silent oscillation system που να πιάσουμε ψάρι εμείς....

Τώρα ποιος τον πιάνει Γιώργο.
Εμείς θα τον τραβάμε βίντεο ενώ αυτός θα αγωνίζεται με το ψάρι υπό τον ήχο των φρένων.....my man.

Last edited:
Επιστροφή απο Μεγαλόπολη σήμερα το απόγευμα.
Για άλλη μια φορά εντυπωσιασμένος απο την βλάστηση που είδα όχι μόνο στο λεκανοπέδιο αλλά και ψηλότερα .
Χθες φύγαμε απο την δουλειά στις 7 το απόγευμα και πήγαμε προς Βάστα.Στον δρόμο μας χαιρέτησε και ένα λάγαρος.
Σήμερα το πρωί από την δουλειά είδα πάνω από κάτι λόφους να έρχονται μέσα απο κάτι ρεματιές δυο " μακρύλεμα " και να κατευθύνονται προς τις λίμνες που έχει δημιουργήσει η ΔΕΗ για την ψύξη των μονάδων.

Megalopoli%204.jpg
Τον χειμωνα στις λιμνες αυτες κραταει αρκετα υδροβια συμφωνα με πληροφοριες που εχω ;)
Δημητρη ισχυει οτι το εργοστασιο θα κλεισεικαι θα μεταφερθει στην Πτολεμαιδα ?;)

Τον χειμωνα στις λιμνες αυτες κραταει αρκετα υδροβια συμφωνα με πληροφοριες που εχω ;)
Δημητρη ισχυει οτι το εργοστασιο θα κλεισεικαι θα μεταφερθει στην Πτολεμαιδα ?;)

Οσο για τα υδρόβια και γω ξέρω ότι τον χειμώνα υπάρχει κίνηση στις λίμνες.
Από το παλιό εργοστάσιο που είχε τρεις μονάδες λειτουργεί πια μόνο η 3η.Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο .Τι να μεταφέρουν ;αυτά τώρα είναι άχρηστα.
.

Από το παλιό εργοστάσιο που είχε τρεις μονάδες λειτουργεί πια μόνο η 3η.Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο .Τι να μεταφέρουν ;αυτά τώρα είναι άχρηστα.

.
Παλια εβγαζε πολυ ντουμανι ειδικα οταν φυσαγε και γυρνουσε ο αερας εφτανε μεχρι το χωριο μου
Τωρα ευτυχως εχει περιοριστει η κατασταση

.xm.

Παλια εβγαζε πολυ ντουμανι ειδικα οταν φυσαγε και γυρνουσε ο αερας εφτανε μεχρι το χωριο μου
Τωρα ευτυχως εχει περιοριστει η κατασταση
.xm.

Περιορίστηκε γιατί κλείσανε οι δυο μονάδες και η τρίτη δουλεύει με φίλτρα .Οσο για το καινούργιο εργοστάσιο δεν υπάρχει τέτοιο θέμα .
Οταν πρωτοπήγα γυρω στο 1990 έπαθα πλάκα .Η μαυρίλα έφτασε στο σόβρακο.
Βέβαια αν δεν ζήσεις αυτό που γίνεται στην Πτολεμαίδα που είναι πολλά και μεγάλα εργοστάσια δεν έχεις δει τίποτα
. Τα πεδία εξόρυξης είναι το καθένα όσο όλο το Περιστέρι .Τα πεδία εξόρυξης της Μεγαλόπολης μπροστά τους είναι παιδικο παιχνίδι.....

Στην Πτολεμαιδα έχω κυνηγήσει ορτυκια πριν πολλά χρόνια και τα σκυλιά είχαν σηκώσει και πεδινες περδικες.

Καλημέρα παίχται...
ΥΓ Λαμόγιο αν δε μου βρεις το cd που μου υφηρπαξες θα υποστείς τις συνέπειες...

καλημέρα και καλό ΣΚ
καλές βουτιές και καλές ματιές αν πάτε παραλία
:)
ματάκια ε ματακια...
Καλή δουλίτσα Μάικ... καλό κουράγιο φίλε μου..

Πολυ καλημερα σε ολους κ ειδικα στο παιιδακι που οπου ακουει για κανενα μερος πεταγετε να μας πει οτι εχει κυνηγησει εκει... Ποιος σε ρωτησε ρε φιλε, καλα λεει ο Πανουτσος, αν εχεις κυνηγησει ορτυκια στην Πτολεμαιδα???.banana..yelling.

Τώρα ποιος τον πιάνει Γιώργο.
Εμείς θα τον τραβάμε βίντεο ενώ αυτός θα αγωνίζεται με το ψάρι υπό τον ήχο των φρένων.....my man.

Καλομελετα κ ερχεται Μητσο... Εχω κ φωτογενεια... .my man.

.
Ολο το χρονο εχει υδροβια. Μενουν αρκετα πρασινα κ αναπαραγωνται αλλα ειναι κυριως σε απαγορευμενο κομματι... Μονο καποια πονηρα σημεια υπαρχουν σε καποιες διαρομες που κανουν τα τοπικα ποταμια κ βγαινουν λιγο απο το απογορευμενο αλλα ειναι κ λιγο θεμα τυχης...

Ε βέβαια, με το silent oscillation system που να πιάσουμε ψάρι εμείς....
Ετσι κ αλλιως αγορι μου, οταν ψαρευουμε μαζι δεν υπαρχει περιπτωση να πιασεις εσυ ψαρι... .buy. Τα μαγνητιζω τα ατιμα... .buy buy..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back