Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας 7 χρονια εγγαμου βιου σαν σημερα!

Να ειστε γεροί και παντα χαρες να εχετε.
Υπουλος μηνας ο Μάιος για γαμους.
Και εγω Μάιο πηδηξα στην απεναντι μερια πριν δεκα χρονια ομως.
Ηταν απο τις πιο ωραιες στιγμες μαζι με τις γεννησεις.των παιδιων.
Παιδιά, να τα 100στήσετε με υγεία και να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι.
Πάντως εδώ τα παλαιότερα χρόνια υπήρχε το έθιμο, ή μάλλον προκατάληψη, να μη γίνονται γάμοι το Μάιο. Δεν το θεωρούσαν καλό, (όπως και για τα δίσεκτα έτη) και το απέφευγαν. Κανόνιζαν το γάμο πριν ή μετά το μήνα αυτό. Τώρα βέβαια έχει εγκαταλειφθεί αυτή η προκατάληψη και γίνονται γάμοι κανονικά. Όμως το θυμάμαι καλά μέχρι πριν κάμποσα χρόνια, πάρα πολύ σπάνια να γινόταν γάμος το Μάιο.
"Το Μάη παντρεύουνται μόνο οι γαϊδάροι", λέγανε ...
Επειδή αυτή είναι η εποχή του "οίστρου", που ζευγαρώνανε τα συμπαθή ζωντανά ... Εξ ου και η μαντινάδα:
Να 'μουν το Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι,
ούλο το χρόνο πετεινός, και κάτης το Γενάρη ...
.sex hard. .sex hard. .sex hard.
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Να ειστε γεροί και παντα χαρες να εχετε.
Υπουλος μηνας ο Μάιος για γαμους.
Και εγω Μάιο πηδηξα στην απεναντι μερια πριν δεκα χρονια ομως.
Ηταν απο τις πιο ωραιες στιγμες μαζι με τις γεννησεις.των παιδιων.
αυτος εισαι. παντα ευτυχισμενοι να ειστε. ειδικα σημερα που τα πραγματα ειναι δυσκολα ειναι υποθεση για ενα ζευγαρι ν αντεχει. κι εδω εχω την απορια πως με αντεχει 17 χρονια τωρα. μεχρι και η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα
ha haaa

Last edited:
Δημήτρη να ζήσετε ευτυχισμένοι πολλά πολλά ακόμα :)
σαν <<παλιός>>(32 χρόνια)θα σου πώ ότι ο σεβασμός συντηρεί τον έρωτα και δυναμώνει την αγάπη ;)
ευχαρηστω πολυ!Ενας σεβασμος μας εμεινε αν το χασουμε και αυτον ειμαστε για κανενα βαθυ γκρεμο.....Καλη βολτα

λοιπον οπως υποσχεθηκα οριστε το καινουργιο αξεσουαρ δημιουργημενο απο τον γνωστο ντα βιντσι του δερματος και οχι μονο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την εξαιρετικη δουλεια του για ακομη μια φορα.ο φιλος μου ο στελιος το βρηκε
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Πάντα γεμάτη φιλαράκι! :)

λοιπον οπως υποσχεθηκα οριστε το καινουργιο αξεσουαρ δημιουργημενο απο τον γνωστο ντα βιντσι του δερματος και οχι μονο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την εξαιρετικη δουλεια του για ακομη μια φορα.ο φιλος μου ο στελιος το βρηκε
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Πάντα γεμάτη φίλε !
Κομψοτέχνημα είναι. Μπράβο στον δημιουργό της !

gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Παναμορφη να την χαρεις σε ομορφα κυνηγια !!!

gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Ευρυπίδη πάντα γεμάτη! Πραγματικά πολύ όμορφη, σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές....
Μπράβο στον δημιουργό της!.congrats.

Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....

gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
φιλε Ευριπιδη κομψοτεχνιμα να το χαρεις κ να το εχεις γεματο παντα, μου φενετε αρχησω κ εγω με τα κλασσικα γιατι τεριαζουν με το πλαγιο μου

Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
νικολα τα θερμα μου συλληπητηρια. ετσι αιφνιδιως καρδια να υποθεσω και σε τοσο μικρη ηλικια. τραγικο αυτο το αιφνιδιο αλλα απ την αλλη ο ανθρωπος σου δεν υποφερει. στην ιδια ηλικια με τη θεια σου εφυγε ο ενας μου παππους στον υπνο του τον οποιο δεν γνωρισα

νικολα τα θερμα μου συλληπητηρια. ετσι αιφνιδιως καρδια να υποθεσω και σε τοσο μικρη ηλικια. τραγικο αυτο το αιφνιδιο αλλα απ την αλλη ο ανθρωπος σου δεν υποφερει. στην ιδια ηλικια με τη θεια σου εφυγε ο ενας μου παππους στον υπνο του τον οποιο δεν γνωρισα
ναι σαι καλα Ευριπιδη ναι καρδια αυτα ετσι ειναι η μια κ εξω η θα πεδευεσαι

Άκου λέει !!!! Κι άλλα νά 'τανε !!! Άμα σου πω ότι χτύπησα και μια φασολάδα το μεσημέρι στο σπίτι ... και το βράδυ κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο !!! .eat.
Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει ... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
.asking..asking..asking.
Στέλιο μου ανόρεχτω σε βρίσκω........sarcastic.

gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Ευτυχως ειναι μεγαλη και η σκοτποσκαγιαστρα θα καμει δουλεια στα κοπαδια!

Ωραιο εργαλειο φιλε, παντα γεματο!
Καλησπερα κυριοι, απο σημερα δεν θεωρουμαι φοιτητης. Παρουσιασα πτυχιακη και σε 2 βφομαδες θα γινει και η ορκομωσια.
Περναν τα χρονια, και οταν τα αξιοποιεις, αυτο που σου μενει στο τελος ειναι η επιβραβευση, μια νοσταλγια και το μικροβιο που σου βαλαν καποιοι ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Υπαρχουν και δημοσιοι υπαλληλοι που εχουν επιγνωδη οτι ειναι λεοτουργοι! Μπραβο τους!

Last edited by a moderator:
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Κόσμημα. Ευριπίδη πάντα γεμάτη να είναι είτε με θηράματα είτε με........κολατσιό .sarcastic.
Μετά έχει σειρά το δερμάτινο γιλέκο; .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back