Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στη Παρέα απο τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης.
παμε λοιπον,αι πιπαι συνεχιζονται γιατι πιο ευγενικα δεν μπορω να το γραψω.επιστροφη πριν λιγο απο την ορθοδοντικο κι εχουμε και λεμε η μικρη σε 2 χρονια σιδερακια.ο μεσαιος ξεκιναει αμεσα 2 χρονια σιδερακια πανω κατω και 2 χρονια μασελακια μετα τα σιδερακια.κοστος 2300.η μεγαλη πριν τα σιδερακια και μετα τα 18 γναθοχειρουργικη.κοστος αγνωστο ακομα.αντε να ρθει ο αυγουστος να βγαλω αδεια να παω καμμια βολτα γιατι ειμαι σαν το θηριο στο κλουβι.θα κανω μπααααααααμ.και μη χειροτερα δοξα τον Υψιστο

Ευριπίδη εύχομαι περαστικά και ότι το καλύτερο!! Γεγονός είναι ότι το 2017 δεν σε πάει...θυμάμαι απο αρχές έτους είχες θέμα με αυτοκίνητο κλπ....
και επειδή μου αρέσει να τσιτώνω σου ανεβάζω ένα videο για να πάρεις τα πάνω σου.sarcastic. με φοβερό σκηνοθέτη....
Φυσικά επειδή πλησιάζει η έναρξη έχει ΤΡΥΓΟΝΙΑ.sarcastic.ha haaa

Τελικα Στελιο, στο λαιμο μου σε πηρα. Ηταν να μην λειτουργει, λογω ελλειψης πιατακιων, αλλα λειτουργουσε την Κυριακη, οποτε θα λειτουργουσε και χτες.
.asking. .hair. .fiurius..kkk.
ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΑΚΡΙΒΑΑΑΑΑ !!!!! .evil.
.smashfrak. .smashfrak..threat. .threat. .threat. .threat.

.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

λοιπον οπως υποσχεθηκα οριστε το καινουργιο αξεσουαρ δημιουργημενο απο τον γνωστο ντα βιντσι του δερματος και οχι μονο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την εξαιρετικη δουλεια του για ακομη μια φορα.ο φιλος μου ο στελιος το βρηκε
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg

Last edited:
λοιπον οπως υποσχεθηκα οριστε το καινουργιο αξεσουαρ δημιουργημενο απο τον γνωστο ντα βιντσι του δερματος και οχι μονο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την εξαιρετικη δουλεια του για ακομη μια φορα.ο φιλος ου ο στελιος το βρηκε
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Καλορίζικη Ευρίπο και πάντα γεμάτη!!!
ΑΠΛΑ ΚΟΣΜΗΜΑ!!!!!!!.love..well done..cool.

λοιπον οπως υποσχεθηκα οριστε το καινουργιο αξεσουαρ δημιουργημενο απο τον γνωστο ντα βιντσι του δερματος και οχι μονο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την εξαιρετικη δουλεια του για ακομη μια φορα.ο φιλος ου ο στελιος το βρηκε
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Καλοριζικα Ευριπο ότι και να πω θα ναι λίγο.
Δώρο δερμάτινο τουβρα σού στειλανε στη Κρήτη, να το φοράς να κυνηγάς πάνω στο Ψηλορειτη.
Πάντα γεμάτος εύχομαι φίλε.

λοιπον οπως υποσχεθηκα οριστε το καινουργιο αξεσουαρ δημιουργημενο απο τον γνωστο ντα βιντσι του δερματος και οχι μονο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την εξαιρετικη δουλεια του για ακομη μια φορα.ο φιλος μου ο στελιος το βρηκε
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
Ευριπίδη καλορίζικα!!! Πανέμορφα!!! .shake.
Γεια στα χέρια του καλλιτέχνη!!! .well done.

Υ.Γ.
Πες του να σου φτιάξει από δέρμα και μια καρέκλα του σκηνοθέτη!!! .sarcastic.

gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg
καλορίζικο πολύ πολύ ωραίο κλασσικό διαχρονικό....να το χαρείς κι εσύ και οι επόμενοι αφού δεν χαλάει κι όσο περνά ο καιρός γίνεται ωραιότερο .well done.
υ.σ. θα χωράει και κολατσιό εεεεεε;;;;.sarcastic.

Καλημέρα σας 7 χρονια εγγαμου βιου σαν σημερα!
Να ειστε γεροί και παντα χαρες να εχετε.
Υπουλος μηνας ο Μάιος για γαμους.
Και εγω Μάιο πηδηξα στην απεναντι μερια πριν δεκα χρονια ομως.
Ηταν απο τις πιο ωραιες στιγμες μαζι με τις γεννησεις.των παιδιων.

καλορίζικο πολύ πολύ ωραίο κλασσικό διαχρονικό....να το χαρείς κι εσύ και οι επόμενοι αφού δεν χαλάει κι όσο περνά ο καιρός γίνεται ωραιότερο .well done.
υ.σ. θα χωράει και κολατσιό εεεεεε;;;;.sarcastic.
πολυ καλιτσουνι μακη. εδω δεν εχει πιροσκι
.my man.

Status
Not open for further replies.
Back