Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η ζωη ειναι τοσο αναπαντεχη και παιζει πολλες φορες παιχνιδια εις βαρος μας απιστευτα. !!!
Χτες αρχισε μια νεα ζωη για δυο ανθρωπους και μιλω για τον γαμο της ανιψιας μου ...σημερα πεθανε η γιαγια της ...απο γαμο αυριο σε κηδεια, στην εκκλησια της χαρας χτες , στην ιδια αυριο της λυπης.
Οπως λεει και η λαικη παροιμια .." η λυπη ειναι αδερφη της χαρας "

Η ζωη ειναι τοσο αναπαντεχη και παιζει πολλες φορες παιχνιδια εις βαρος μας απιστευτα. !!!
Χτες αρχισε μια νεα ζωη για δυο ανθρωπους και μιλω για τον γαμο της ανιψιας μου ...σημερα πεθανε η γιαγια της ...απο γαμο αυριο σε κηδια, στην εκκλησια της χαρας χτες , στην ιδια αυριο της λυπης.
συλληπητηρια αργυρη.τι να πεις.ετσι ειναι η τατανα η ζωη

παμε λοιπον,αι πιπαι συνεχιζονται γιατι πιο ευγενικα δεν μπορω να το γραψω.επιστροφη πριν λιγο απο την ορθοδοντικο κι εχουμε και λεμε η μικρη σε 2 χρονια σιδερακια.ο μεσαιος ξεκιναει αμεσα 2 χρονια σιδερακια πανω κατω και 2 χρονια μασελακια μετα τα σιδερακια.κοστος 2300.η μεγαλη πριν τα σιδερακια και μετα τα 18 γναθοχειρουργικη.κοστος αγνωστο ακομα.αντε να ρθει ο αυγουστος να βγαλω αδεια να παω καμμια βολτα γιατι ειμαι σαν το θηριο στο κλουβι.θα κανω μπααααααααμ.και μη χειροτερα δοξα τον Υψιστο
Yπομονη Ευριπιδη τι να κανεις :( μακαρι να ειναι μονο αυτα και να εχουν υγεια και ευτυχια παντα και τπτ αλλο στην οικογενεια......:)

Yπομονη Ευριπιδη τι να κανεις :( μακαρι να ειναι μονο αυτα και να εχουν υγεια και ευτυχια παντα και τπτ αλλο στην οικογενεια......:)
αφου ειναι κατι που φτιαχνει το οικονομικο ποσως μ ενδιαφερει.ολα για τα παιδια.αυτο που με νοιαζει ειναι οτι 2 χρονια συνεχομενα ειναι το ενα πισω απ τ αλλο και δεν ανασαινω λιγο.μονο αυτο.δεν ειμαι ανθρωπος που παραπονιεται ευκολα,αλλα ρε μαμωτο ας μου δωσει μια ανασα

παμε λοιπον,αι πιπαι συνεχιζονται γιατι πιο ευγενικα δεν μπορω να το γραψω.επιστροφη πριν λιγο απο την ορθοδοντικο κι εχουμε και λεμε η μικρη σε 2 χρονια σιδερακια.ο μεσαιος ξεκιναει αμεσα 2 χρονια σιδερακια πανω κατω και 2 χρονια μασελακια μετα τα σιδερακια.κοστος 2300.η μεγαλη πριν τα σιδερακια και μετα τα 18 γναθοχειρουργικη.κοστος αγνωστο ακομα.αντε να ρθει ο αυγουστος να βγαλω αδεια να παω καμμια βολτα γιατι ειμαι σαν το θηριο στο κλουβι.θα κανω μπααααααααμ.και μη χειροτερα δοξα τον Υψιστο
Τι να πω ρε φιλε περνας ενα οικογενειακο Survivor...asking. ( χιουμοριρτικα ) με τα δοντια !!!

Καλησπέρα σας κυριοι! Ευρυπίδη μην τα σκεφτεσαι ολα μαζι γτ θα τρελαθείς! Ενα ενα θα γίνουν ολα! Αργυρή να σας ζήσει η ανήψια και συλλυπητήρια για τη γιαγια, πραγματικά απίστευτη η αλληλουχία των γεγονότων!

αφου ειναι κατι που φτιαχνει το οικονομικο ποσως μ ενδιαφερει.ολα για τα παιδια.αυτο που με νοιαζει ειναι οτι 2 χρονια συνεχομενα ειναι το ενα πισω απ τ αλλο και δεν ανασαινω λιγο.μονο αυτο.δεν ειμαι ανθρωπος που παραπονιεται ευκολα,αλλα ρε μαμωτο ας μου δωσει μια ανασα
Ευριπιδη εχω κανει πρωτες βοηθειες ελα να σου δωσο ανασες αδελφε σιγα και δεν θελω τπτ τσαμπα λεμε τι φιλος ειμαι .sarcastic.

τεσπα αυριο αν ολα πανε καλα για να παρω και μια χαρα θα σας παρουσιασω το καινουργιο μου αξεσουαρ κυνηγετικο εννοειται τ οποιο ειναι καθ οδον.αν οχι αυριο μεθαυριο αλλα ελπιζω οτι θα ειναι αυριο τ απογευματακι.υπομονη λοιπον. α και κατι αλλο.αι κουφαλαι που γνωριζουν μη μιλησουν και προδωσουν γιατι θα δημοσιευτουν παραυτα ανεκδοτες φωτογραφιες.ενταξει λαμογια????
ha haaa

Υπομονή φίλε, Όλα φτιάχνονται, ας είναι το κακό ολο αυτο.
Όσο για το αξεσουάρ να μαντέψω;.......... Μήπως σκοπευτικο γιλεκάκι.....cool.

Last edited:
Χτες αρχισε μια νεα ζωη για δυο ανθρωπους και μιλω για τον γαμο της ανιψιας μου ...σημερα πεθανε η γιαγια της ...απο γαμο αυριο σε κηδεια, στην εκκλησια της χαρας χτες , στην ιδια αυριο της λυπης.
Τα παιχνίδια της ζωής Αργύρη, καλοτυχα να είναι τα παιδια στη ζωή τους.
Να'στε γεροί να θυμάστε τη γιαγιά, τα συλλυπητήριά μια.

Υπομονή φίλε, Όλα φτιάχνονται, ας είναι το κακό ολο αυτο.
Όσο για το αξεσουάρ να μαντέψω;.......... Μήπως σκοπευτικο γιλελάκι.....cool.
Μπα, εγώ μάλλον κάτι δερμάτινο υποψιάζομαι ... .xm.
Δεν είμαι από "αυτούς που ξέρουν", οπότε δεν με πιάνουν οι "απειλές" του ;), αλλά ας κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο, να μας το αποκαλύψει ... :)
Καλό σας βράδυ κι από μένα, καλό ξημέρωμα !!!

Status
Not open for further replies.
Back