Καλημερα σας κυριοι καλη εβδομαδα να εχουμε
βιον ανθοσπαρτον κι ευτυχισμενο ευχομαιΚαλημερα καλη εβδομαδα σε ολους !!!
Αγουροξυπνημενος χτες παντρεψαμε την ανιψια μου καηκε το πελεκουδι και γυρισαμε πρωι με τα κοκκορια...drive car
ρε αντε γεια. βαλτοι ειστε πρωι πρωι? πηγαινε κι εσυ να βρεις καμμια αγριογατα και βγες γρηγορα απ το φορουμ. α μα πια
Ειδες ομως, δικανακι ο τυπος. Ακους Ευριπιδη;
Νασε καλα Ευριπιδη κσι στα παιδια μας..!!βιον ανθοσπαρτον κι ευτυχισμενο ευχομαι
τσοκμε περιφερεια εγω δεν....φιλαρακι το εχω πει οταν βγαλει η kicks smoke για το μπαικαλ εννοειτε οτο θα τσιμπησω ολη τη σειρα. προς το παρον και τα carlson αποδιδουν τα μεγιστα. τσοκ με περιφερεια εγω δεν....
Αργύρη να ζήσουν ευτυχισμένοι!!!Καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους !!!
Αγουροξυπνημενος χτες παντρεψαμε την ανιψια μου καηκε το πελεκουδι και γυρισαμε πρωι με τα κοκκορια...drive car
.what. Και σε σας ρε Παναγιώτη ;;; και στο χωριό μου το ίδιο !!! Ρε μπας και επηρεάζει ο δυνατός αέρας το σήμα της κινητής τηλεφωνίας ;;; .xm. Καλά, όχι πως έχουμε και ποτέ εκεί πάνω σήμα της προκοπής, αλλά αυτό το σ/κ που ο αέρας χαλούσε τον κόσμο (... είπα πως θα ξεπατώσει κι όσες ελιές την είχαν γλυτώσει από το χιόνι !!! ) - όχι μόνο ίντερνετ αλλά ούτε τηλέφωνο δεν έπιανε !!!!...
Καλησπερα απο το χουριο...η cosmote μαμιεται....τι 3g με το ταχυδρομικο περιστερι πιο γρηγορα παει..
Όταν το κουτί έχει μόνο ενός είδους γλυκά, π.χ. εκλεράκια, ή κωκάκια, ή αμυγδαλωτά είναι Ο.Κ. ... αλλά όταν έχει πολύλογα τυλιχτά μπαίνεις σε μεγάλο δίλημμα τι να διαλέξεις ... .xm. Έτσι κι εγώ από του συγκεκριμένου διάλεξα ένα που: να είναι μεγάλο και να έχει καρύδια και μπόλικη μαύρη σοκολάτα !!!! .eat.Kαρδουλες βλεπω...
Δηλαδή φαντάσου με την καρδιά να πήγαινε μαζί και το στήθος!Όταν το κουτί έχει μόνο ενός είδους γλυκά, π.χ. εκλεράκια, ή κωκάκια, ή αμυγδαλωτά είναι Ο.Κ. ... αλλά όταν έχει πολύλογα τυλιχτά μπαίνεις σε μεγάλο δίλημμα τι να διαλέξεις ... .xm. Έτσι κι εγώ από του συγκεκριμένου διάλεξα ένα που: να είναι μεγάλο και να έχει καρύδια και μπόλικη μαύρη σοκολάτα !!!! .eat.
Έφαγα και τέτοιο νωρίτερα το πρωί ...Εγω κυνηγω τις γκοφρετες.
Για τον φιλο μου ΤΖΙΜΑΚΟκαλημεροκαλησπερα
Πίνεις;
Πίνω.
Καπνίζεις;
2 πακέτα τη μέρα
Τρως λιπαρά;
Τρώω
Θα τα σταματήσεις όλα αυτά;
Όχι
Και τι στον διάολο ήρθες στο γυμναστήριο;
Να φτιάξω το air condition......
ρε φιλε γιατι μας κανεις ζημιες με τα βιντεακια σου?στειλε μια και θα στη πληρωνω με δοσειςΓειά σας κύριοι καλή εβδομάδα σε όλους.