Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρε φιλε γιατι μας κανεις ζημιες με τα βιντεακια σου?στειλε μια και θα στη πληρωνω με δοσεις
ha haaa
.yelling. .evil.
Έτσι για να μάθεις που δεν μου λες την συνταγή για τα φυσίγγια που ετοιμάζεται με τον Βικτωρα για τα palombes .sarcastic.
Μακάρι να μπορούσα να πάρω στο όνομα μου φίλε και δεν είχα πρόβλημα να το κάνω.

Καλησπέρα στη παρέα. Τουρ με τον πατέρα μου σήμερα στους γιατρούς γιατί πρέπει να τον πάρω από το χέρι με το ζόρι μιας και νομίζει πως έχει τελειώσει την ιατρική και βγάζει δικές του διαγνώσεις .big smile.
Τέλος πάντων δεν είχαμε κάτι το ανησυχητικό τελικά. Τώρα έχω φέρει τον μικρό για μάθημα και μέχρι να σχολάσει πίνω ένα φρέντο και βολταρω στο hunterslife .cofee.

πρέπει να τον πάρω από το χέρι με το ζόρι μιας και νομίζει πως έχει τελειώσει την ιατρική και βγάζει δικές του διαγνώσεις .big smile.
Καλησπερα Γιαννη,Καλησπερα σε ολους!
Ετσι ειναι οι "παλιοι",σπανια πηγεναν σε γιατρους κ εκαναν τα δικα τους γιατροσοφια...sarcastic.

Τουρ με τον πατέρα μου σήμερα στους γιατρούς γιατί πρέπει να τον πάρω από το χέρι με το ζόρι μιας και νομίζει πως έχει τελειώσει την ιατρική και βγάζει δικές του διαγνώσεις .big smile.
'Εχω πάει με τον δικό μου στον γιατρό για να δούμε λίγο το ζάχαρο το οποίο τον τελευταίο καιρό ανεβοκατέβαινε χωρίς εμφανή λόγο .
-""Κυρ Γιάννη θα αλλάξουμε λίγο τα φάρμακα γιατί το ζάχαρο σου ξερυθμίστηκε"""
- " Μπα , δεν τα αλλάζω ξέρω τι φταίει , θα κόψω λίγο τα φρούτα και τα ζυμαρικά και θα είμαι μια χαρά"".sarcastic.
-"Δεν φταίνε τα φρούτα και τα μακαρόνια , πρέπει να ακολουθήσουμε διαφορετική αγωγή"""
-"Ξέρω εγώ , μην με μπερδεύεις .....άντε γεια""".hair.

Καλησπέρες :):)

Καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους !!!
Αγουροξυπνημενος χτες παντρεψαμε την ανιψια μου καηκε το πελεκουδι και γυρισαμε πρωι με τα κοκκορια...drive car
Να σου ζησουνε Αργυρη καλους απογονους να εχουν τα παιδια

Καλησπερα περα ως περα που
ελεγε ο Σπαθάρης με τον καραγκιοζη που βλεπαμε στην ερτ2 εκεινα τα χρονια που ειμασταν μικροι.
καλησπερα κυριοι. πω πω τι θυμηθηκες ρε θηριο με τον ευγενιο. πολυ ατυχες οι νεες γενιες που δεν θα τον γνωρισουν

Καλησπερα
.yelling. .evil.
Έτσι για να μάθεις που δεν μου λες την συνταγή για τα φυσίγγια που ετοιμάζεται με τον Βικτωρα για τα palombes .sarcastic.
Μακάρι να μπορούσα να πάρω στο όνομα μου φίλε και δεν είχα πρόβλημα να το κάνω.
Σε νο 6 και 5 παρακαλωω.yel.
Καλησπεεεςςς καλοκαιριασε λεμε!

παμε λοιπον,αι πιπαι συνεχιζονται γιατι πιο ευγενικα δεν μπορω να το γραψω.επιστροφη πριν λιγο απο την ορθοδοντικο κι εχουμε και λεμε η μικρη σε 2 χρονια σιδερακια.ο μεσαιος ξεκιναει αμεσα 2 χρονια σιδερακια πανω κατω και 2 χρονια μασελακια μετα τα σιδερακια.κοστος 2300.η μεγαλη πριν τα σιδερακια και μετα τα 18 γναθοχειρουργικη.κοστος αγνωστο ακομα.αντε να ρθει ο αυγουστος να βγαλω αδεια να παω καμμια βολτα γιατι ειμαι σαν το θηριο στο κλουβι.θα κανω μπααααααααμ.και μη χειροτερα δοξα τον Υψιστο

Status
Not open for further replies.
Back