Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλο απογευμα!! Μια απο τα ιδια Κωστα λεω και εγω για σκοπευτηριο σημερα μιας και εχει αγωνες εδω και θα ειναι κλειστο καποιες μερες..εχω να παω και καμια 15αρια μερες..
Ωραίος, εγώ είχα να πάω μήνες Γιάννη μιας και δεν μπορούσαμε να κανονίσουμε τα ρεπό και από ότι φαίνεται και το καλοκαίρι θα πάει στραφι. Δύο πουλες ρίξαμε στο σκητ θα ριχναμε βέβαια παραπάνω αλλά μας την έσπασε ο ιδιοκτήτης του σκοπευτηριου όταν είδε τα φυσίγγια μας ότι είχαν παραπάνω πυρίτιδα και δεν μας επέτρεψε να τα ρίξουμε, πήραμε από αυτά που πουλάει (κοπρες) και τα χρυσοπληρωσαμε $50 μαζί με τις πουλες.
Το ευχάριστο ήταν ότι στο πάτωμα είχε μερικούς αδειους κάλυκες και η σταμπα σε ένα μου φάνηκε γνώριμη τον σήκωσα victory viper handicap ωραιοι οι Κύπριοι μπράβο τους.

Επιστροφή πριν λίγο στο ξενοδοχείο στο Αμύνταιο οπου βρίσκομαι , απο φαγητό στη λίμνη Βεγορίτιδα.
Χθες αλλά ειδικα σήμερα εζησα ενα κατακλυσμό. Πλημμύρισαν οι επαρχιακοι δρομοι και κοπηκαν.
Στον Ναουμιδης φάγατε dim63? Αχ κάτι χειμερινά καρτερια εκει με βορρά 6-7bf και θερμοκρασία πολύ κάτω απο το 0.

Στον Ναουμιδης φάγατε dim63? Αχ κάτι χειμερινά καρτερια εκει με βορρά 6-7bf και θερμοκρασία πολύ κάτω απο το 0.
Χθες το βραδυ και για πρωτη φορά φαγαμε εκει.Ομως δεν ειναι αυτο που ζηταμε οταν βγαίνουμε εξω.Ειναι άλλη κατηγορία μαγαζί
Απο δω εισαι ;

Χθες το βραδυ και για πρωτη φορά φαγαμε εκει.Ομως δεν ειναι αυτο που ζηταμε οταν βγαίνουμε εξω.Ειναι άλλη κατηγορία μαγαζί
Απο δω εισαι ;
Ναι όντως ετσι είναι. Gourmet κατάσταση χαχαχαχαχα.Ναι απο Φλώρινα ειμαι.Εσύ πψς και απ τα μέρη μας? Έχεις πρόσκληση για καφε αν σε βολεύει και εισαι και σήμερα εδω ,ετσι να γνωριστούμε και να κανουμε καμια βολή beyond the limits χαχαχαχα

Καλημέρα και καλή συνέχεια ........
... Δύο πουλες ρίξαμε στο σκητ θα ριχναμε βέβαια παραπάνω αλλά μας την έσπασε ο ιδιοκτήτης του σκοπευτηριου όταν είδε τα φυσίγγια μας ότι είχαν παραπάνω πυρίτιδα και δεν μας επέτρεψε να τα ρίξουμε, πήραμε από αυτά που πουλάει (κοπρές) και τα χρυσοπληρωσαμε $50 μαζί με τις πούλες ...
Πολύ θα ήθελα κι εγώ να ξαναρίξω σκητ !!! Έχω χρόνια να ρίξω, γιατί αφενός η παρέα ρίχνει σπόρτινγκ και ακολουθώ, και αφετέρου το σκητ το έχουν συνήθως "καπαρωμένο" οι σκοπευτές και προπονούνται ... Δε λέω ότι δεν μου αρέσει και το σπόρτινγκ με την μεγάλη ποικιλία διαφορετικών βολών και βαθμού δυσκολίας, αλλά ... η "πρώτη αγάπη" δεν ξεπερνιέται ποτέ !!! ;) .yel.
Κωνσταντίνε, τι εννοείς είχαν παραπάνω πυρίτιδα; Ήταν πολύ δυνατά ;;; Και που το είδε, πως το κατάλαβε αυτός ;;; Μήπως από αυτό το "DRAM EQUIVALENT" που αναγράφουν στο κουτί συνήθως τα αμερικανικά φυσίγγια;
Βρήκα αυτό εδώ http://www.nssfblog.com/firstshotsnews/whats-dram-equivalent-mean/ και κάτι αναφέρει ότι επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 3 DR.EQ. Έτσι είναι πράγματι; Εσείς τι φυσίγγια είχατε; Πόσα DR.EQ. ήταν ;;; .xm.Και πόσα γραμ. σκάγια ;;;

Status
Not open for further replies.
Back