Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα. Πτώμα από τη κούραση σήμερα μιας και δεν μου έφτανε με τη δουλειά έτρεχα μετά και με τη σκυλίτσα μου γιατί πήρε άγανο στο αυτί και περίμενα τον κτηνίατρο να ερθει στο κτήμα πάνω από μισή ώρα μιας και ήταν στη περιοχή.
Εδώ το αγανο
uvvrumN.jpg

Τζιμη ξοδευουν κανενα φραγκο η την βγαζουν με καμια μεριδα αμπελοφασουλα ?:D:D

Κάτι γίνεται φίλε... Πάει το πα'ι'δακι κ το συκώτι γονα.sarcastic.
Και πληρώνουν ευχαρίστως μετά ;;; Δεν σας λένε ότι ... δεν πληρώνουν γιατί τους χρωστούμε ;;; .hair.
Γιατί έχω ακούσει ότι έχουν γίνει κάποια τέτοια περιστατικά σε διάφορα μέρη εδώ κάτω ...
Και βέβαια μερικοί ταβερνιάρηδες τους "κέρασαν" .threat. κανονικά !!! ;)
.sarcastic.
Καλησπέρα σε όλους ....

Καλησπερα στη παρεα απο τη λαγνα,ατακτη,ατελειωτη,πλανευτρα Αθηνα.
Πολυ κουφοβραση και κινηση....
Για αγριογατες.yel. δεν περιγραφω αλλο...εχουν ξεφυγει οι καρ@#$λες.sex hard..badboys.
Πάλι εδώ είσαι;;; τι θα γίνει με εσένα;; μυστικός πράκτορας είσαι;

Και πληρώνουν ευχαρίστως μετά ;;; Δεν σας λένε ότι ... δεν πληρώνουν γιατί τους χρωστούμε ;;; .hair.
Γιατί έχω ακούσει ότι έχουν γίνει κάποια τέτοια περιστατικά σε διάφορα μέρη εδώ κάτω ...
Και βέβαια μερικοί ταβερνιάρηδες τους "κέρασαν" .threat. κανονικά !!! ;)
.sarcastic.
Καλησπέρα σε όλους ....
Στέλιο δεν έχει τέτοια στους αρβανίτες;)

Καλησπερα στη παρεα απο τη λαγνα,ατακτη,ατελειωτη,πλανευτρα Αθηνα.
Πολυ κουφοβραση και κινηση....
Για αγριογατες.yel. δεν περιγραφω αλλο...εχουν ξεφυγει οι καρ@#$λες.sex hard..badboys.

Κυκλοφόρησα πέριξ του λιμανιού και είδα αναστατωμένα γατιά.........
Αφήστε ωρέ τα ζωάκια μας λεύτερα .... free our wildcats

Μου έλεγε σήμερα πελάτης ότι πήγε η άλλη η τουρίστρια των Βαλκανίων να πάρει το 1,5 λίτρο νερό, πάει στο ταμείο και του δίνει 20 λεπτά γιατί λέει στη πατρίδα της τόσο έχει το μπουκάλι νερό 1,5 λίτρο. Περιττό να σας αναφέρω τη τις κατέβασε.
Για τέτοια ποιότητα τουρισμού μιλάμε πλεον, πληροφοριακά να σας πβ πως το νερό ο συγκεκριμένος το πούλαγε 70 λεπτά. Δηλαδή αν πήγαινε η νέας κοπής βαλκανοτουρηστρια σε καμιά παραλία που το πουλάνε 1.5 και 2€ θα πάθαινε ανακοπή. Από την άλλη βέβαια 2 και 2,5€ το 1.5 λίτρο είναι ντροπή αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

Καλησπέρα στη παρέα. Πτώμα από τη κούραση σήμερα μιας και δεν μου έφτανε με τη δουλειά έτρεχα μετά και με τη σκυλίτσα μου γιατί πήρε άγανο στο αυτί και περίμενα τον κτηνίατρο να ερθει στο κτήμα πάνω από μισή ώρα μιας και ήταν στη περιοχή.
Εδώ το αγανο
uvvrumN.jpg
πω πω υπουλο πράμα και ταλαιπωρία για το ζωντανό .fff.

Μου έλεγε σήμερα πελάτης ότι πήγε η άλλη η τουρίστρια των Βαλκανίων να πάρει το 1,5 λίτρο νερό, πάει στο ταμείο και του δίνει 20 λεπτά γιατί λέει στη πατρίδα της τόσο έχει το μπουκάλι νερό 1,5 λίτρο. Περιττό να σας αναφέρω τη τις κατέβασε.
Για τέτοια ποιότητα τουρισμού μιλάμε πλεον, πληροφοριακά να σας πβ πως το νερό ο συγκεκριμένος το πούλαγε 70 λεπτά. Δηλαδή αν πήγαινε η νέας κοπής βαλκανοτουρηστρια σε καμιά παραλία που το πουλάνε 1.5 και 2€ θα πάθαινε ανακοπή. Από την άλλη βέβαια 2 και 2,5€ το 1.5 λίτρο είναι ντροπή αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.
Κάτι τέτοιοι πρέπει να πάνε στην Μύκονο να τους φύγει ο κωλος κ να δεις αν θα κάνουν μαγκιες

Κάτι τέτοιοι πρέπει να πάνε στην Μύκονο να τους φύγει ο κωλος κ να δεις αν θα κάνουν μαγκιες
Εντάξει Δημήτρη εκεί πάμε στο άλλο άκρο. Εκεί είναι καθαρά επίδειξη πλούτου και ματαιοδοξίας πιστεύω.

πω πω υπουλο πράμα και ταλαιπωρία για το ζωντανό .fff.
Άστα Μάκη κάθε χρόνο τα ίδια. Και να σκεφτείς πως γύρω και κάτω από τα αυτιά την έχω κουρεμενη σαν τεντιμποισα........sarcastic.
Όσο μπαίνουν στα αυτιά καλά είναι ( τρόπος του λέγειν) , αν περάσει σε κάνα πελμα και πάρει τον ανήφορο εκεί να δεις ιστορίες.

Χαιρετω,
Εγω παντως μια βδομαδα στη σαξονια που πηγα, στο mini market διπλα απο το hostel, 4 φορες πηγα μια αποδειξη δεν πηρα.
Οι γερμανοι ειναι τυπολατρεις μεχρι αηδιας. Σου βγαζουν τη ψυχη με τα σχεδια τους. Αντι για ενα σωστα δομημενο, σου κανουν 10 και αντε βγαλε ακρη.
Μονο τα merkel τους αξιζουν :p

Θελει να παρει ενα μπ. νερο να σου δοσει καρτα να το χτπ. στην ταμιακη με 24% να κατσει σε ενα σαλονι να δει την θεα και να παει και τουαλετα.Ε!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το πλ. 3ευρα??.sarcastic..pop.

Ναι όντως ετσι είναι. Gourmet κατάσταση χαχαχαχαχα.Ναι απο Φλώρινα ειμαι.Εσύ πψς και απ τα μέρη μας? Έχεις πρόσκληση για καφε αν σε βολεύει και εισαι και σήμερα εδω ,ετσι να γνωριστούμε και να κανουμε καμια βολή beyond the limits χαχαχαχα
Κώστα εδώ ήμουνα και σήμερα αλλά ξεμπέρδεψα απο τη δουλειά στις 10 :30 το βράδυ.Κατευθειαν για φαγητο και επιστροφή στο ξενοδοχείο πριν λίγο.Φλώρινα εχω να ερθω 7χρόνια.Και αύριο εδω θα ειμαι αλλά ποιος ξερει τι ώρα θα ξεμπερδέψω πάλι.Και αυριο λέγαμε αν τελειώσουμε μεσημερι να πηγαίναμε μια βόλτα στην Καστοριά.Ομως πέρα απ τη δουλειά , με τον κατακλυσμό που κάνει τίποτα δεν ειναι σίγουρο.
Ασε που μόλις εμαθαν οτι ειμαι εδώ, καταλάβαν αμέσως τι φταίει που πλημμύρισαν και θέλουν να με διώξουν .
.sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back