Θα ηθελα διαβαζωντας ορισμενα γραφομενα εδω μεσα να εκφερω την αποψη μου
Σταματηστε τις αγορες και τις παντος ειδους συναλαγες με κουριερ και αντικαταβολες
Η προσωπικη επαφη του πελατη με τον καταστηματαρχη αποτρεπει
1 την κακη συνφωνια
2 την κακη συνενοηση
Με την προσωπικη επαφη βλεπεις και ελενχεις το προοιον που αγοραζεις ο δε καταστηματαρχης αποκλειεται να σου παραδωση προσωπικα κακοτεχνιες και ειδικα μεσα στο καταστημα του.Υπαρχουν τεχνιτες καλιτεχνες ακομη[λιγοι ακομη,αλλα υπαρχουν] αναγνωρισμενοι απο την δουλεια τους και οχι απο το μακερκετιν,βιντεακια κ α
Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που ειτε εχουν κανει διαφορες εργασιες στα οπλα τους ειτε εχουν δει αλλες,νομιζω οτι με χαρα θα βοηθουσαν.
Ενα γκαλοπ μεσω Π Μ [για να μην γινεται διαφημιση] και εχεις μια καλη ενημερωση.ΕΥΚΟΛΟ! η επιλογη δικη σου.
Υπαρουν πολλοι ουρανοκατεβατοι που με μονο οπλο τους την ηλεκτρονικη και εντυπη διαφημιση προσπαθουν να αποκτησουν πελατες. [προσοχη λοιπον]
Για την διαχειριση
Κατανοω πληρως την δυσκολη θεση σας απο την μια τα μελη και απο την αλλη μηνυσεις.
Ισως μια καλη ενημερωση εκ μερους σας για καποια προβληματα που προκυπτουν απο διαφορες ενεργειες των μελων να προλαβαιναν τις οποιοδηποται παρεξηγησεις και το θεμα να
εκλεινε ομορφα.Ειναι κριμα να φευγουν ατομα απο παρεξηγησεις [η μια κουβεντα φερνει την αλλη και παει λεγοντας]
[ΚΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ]για την διαχειρηση
Ας αναλογιστη ο καθενας μονος του και ειδικα οι Αθηναιοι[γιατι αυτοι ειναι κοντα] τι θα προσφερουμε εαν καποιος απο την διαχειρηση μπλεξει,τιποτα? θα συνεχισουμε και αστον να ξεμπλεξει? Δωστε κατανοηση ελατε στην θεση τους[δινουν τα ευρωπουλα, δινουν τον χρονο τους] για να μπαινουμε εμεις να καλαμπουριζουμε, να μπλεξουνε κι ολας?
Πρεπει να βρουμε τον δικο μας κωδικα να επικοινωνουμε να αναφερουμε τα προβληματα,χωρις στοχοποιηση[μιλωντας για τετοια θεματα σε δευτερο η τριτο προσωπο?] σαν να συνεβηκε αλλου?
Εαν θελουμε να υπαρχει αυτο πρεπει να υπαρξει κατανοηση,να αφησουμε τις κοντρες,και τις μ@λακιες και να σκεφτουμε σοβαρα οτι εχουμε κοινο ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ και οχι κατι που μας χωριζει.
Υ.Γ Σε καμια περιπτωση δεν θελω τα γραφομενα μου να εκλιφθουν σαν υποδειξεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ απλως καποιες σκεψεις,θεσεις δικες μου [και αυτες συζητησιμες]
Ο Τοτος βλεπει την θεια γυμνη
Τι ειναι αυτο? ρωταει
Γκαραζ!λεει η θεια
Να βαλω το αυτοκινητακι μου? ρωταει ο Τοτος
Οχι θα ερθει ο Θειος να βαλει την Νταλικα του!!!! λεει η θεια