Κλείσε δωμάτια ρεεεεεΓεια σου Χρηστάρα , κάτι μου λέει ότι τον χειμώνα θα μας φας στην μάπα
Τα ρεμάλια μου ζητάνε από τώρα να τους βγάλω πρόγραμμα
Κλείσε δωμάτια ρεεεεεΓεια σου Χρηστάρα , κάτι μου λέει ότι τον χειμώνα θα μας φας στην μάπα
Τα ρεμάλια μου ζητάνε από τώρα να τους βγάλω πρόγραμμα
Προτιμώ να τα έχεις πιάσει εσύ τα ψάρια κ εμείς να τα φάμεΓεια σου ρε Διονύση.φιλε οπότε θέλετε να έρθετε θα κάνουμε τα κυνηγια μας και θα περνάμε ωραία. Άμα γουστάρετε πάμε και για κανένα ψάρεμα....
Μπράβο ρε χρησταρα πολύ ωραίος... Βγήκε το μεροκάματοΗ φώτο στο Avatar είναι η σημερινή ψαριά.μεσα στα μαγιατικα ήταν δώρο ο ροφός 15 κιλά. Τα τυχερά του επαγγέλματος.....
Ωραίο ψάρι , ακόμα ωραιότερο μεροκάματο ....μπράβοροφός 15 κιλά
Όντως Διονύση πολύ όμορφο ψάρι με ωραία χρώματα το χάζευα ώρες....Ωραίο ψάρι , ακόμα ωραιότερο μεροκάματο ....μπράβο
Καλο απογευμα! Μπραβο Χρηστο! Ψαρουκλες πραγματικα!Επαγγελματιας ψαρας εισαι η μονο χομπυ;Η φώτο στο Avatar είναι η σημερινή ψαριά.μεσα στα μαγιατικα ήταν δώρο ο ροφός 15 κιλά. Τα τυχερά του επαγγέλματος.....
εμμμμμμμμμμμμ και πας και εσυ βρε τυχερακια .xm.Κώστα εδώ ήμουνα και σήμερα αλλά ξεμπέρδεψα απο τη δουλειά στις 10 :30 το βράδυ.Κατευθειαν για φαγητο και επιστροφή στο ξενοδοχείο πριν λίγο.Φλώρινα εχω να ερθω 7χρόνια.Και αύριο εδω θα ειμαι αλλά ποιος ξερει τι ώρα θα ξεμπερδέψω πάλι.Και αυριο λέγαμε αν τελειώσουμε μεσημερι να πηγαίναμε μια βόλτα στην Καστοριά.Ομως πέρα απ τη δουλειά , με τον κατακλυσμό που κάνει τίποτα δεν ειναι σίγουρο.
Ασε που μόλις εμαθαν οτι ειμαι εδώ, καταλάβαν αμέσως τι φταίει που πλημμύρισαν και θέλουν να με διώξουν .
Η φώτο στο Avatar είναι η σημερινή ψαριά.μεσα στα μαγιατικα ήταν δώρο ο ροφός 15 κιλά. Τα τυχερά του επαγγέλματος.....
Χρηστο τι ειναι αυτα τα πραγματα ...eat....Καλησπέρα μάγκες....
Αργυρη να παρεις τα αδιαβροχα κρατανε πολυ και πανε μακρια και οχι βαριες γομωσεις 28 αρ 8-9Χρηστο τι ειναι αυτα τα πραγματα ...eat....
Θα παμε για ψαρεμα αλλα δεν ξερω τι φυσιγγια να παρω...
Τζιμακο μηπως 8-9 ειναι πολυ ψιλα ? ..ειναι μονο για γοπες....ha haaaΑργυρη να παρεις τα αδιαβροχα κρατανε πολυ και πανε μακρια και οχι βαριες γομωσεις 28 αρ 8-9
Γιαννη τα 6 τελευταία χρόνια είμαι επαγγελματίας,παλια το είχα σαν χόμπυ γιατί δούλευα αλουμινας αλλά όταν η οικοδομή πάτωσε και δεν υπήρχαν δουλειές έκανα αυτό που ήξερα να κάνω από μικρός,ειμαι από 7χρονον μέσα στη θάλασσα,ο παππούς μου επαγγελματίας ψαράς(εχει φύγει από την ζωή)από τους καλύτερους στην Πρέβεζα μου έμαθε τα πάντα και έτσι συνεχίζω και εγώ τώρα .........Καλο απογευμα! Μπραβο Χρηστο! Ψαρουκλες πραγματικα!Επαγγελματιας ψαρας εισαι η μονο χομπυ;