Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρεα! Περιμενω τον ιδιοκτήτη να ερθει με εναν μηχανικό να δουμε πως μπορω να βάλω κλιματιστικό αφου η πολυκατοικία δεν θελει λεει μα φαινεται στην πρόσοψη η εξωτερική μονάδα! Βρε δεν μας χεζετε ήθελα να τους πω αλλα ας εχω υπομονή αφου ο ιδιοκτητης ειναι καλός άνθρωπος και πιστευω να δοθεί μια λυση!

Καλημέρα σας απο την βροχερή Μύκονο
q36VP9E.jpg

Καλημερα Καλο Σκ να εχουμε.
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια και για τις ευχες σας.
Δεν σας εχω ξεχασει....Απλα δεν περισσευει χρονος...ουτε μυαλο .....για να μπαινω ποιο συχνα.
Δυστηχως διαβασα πραγματα που με στεναχωρησαν.
Ευριπιδη θελω να ξερεις οτι εισαι απο τους ανθρωπους που εκτιμησα παρα πολυ,απο τα γραφομενα σου, τις συνβουλες σου και απο την κινηση που εκανες......
Μακαρι να αλλαξεις γνωμη και να παραμεινεις σε αυτο το μετεριζι.

Καλημερα. Λεω και εγω με την σειρα μου. Ψυχραιμια. Δεν ειναι αναγκη να αγαπηθουμε ολοι με ολους. Γραφουμε τις αποψεις μας με σεβασμο ο ενας προς τον αλλο. Μπορει φευγοντας εγω πχ να μην λειψω στον Μακη αλλα να λειψω στον Βασιλη πχ τυχαια τα ονοματα. Το σιγουρο οτι οποιος φευγει σε καποιους θα λήψει. Γι αυτο ολοι μεσα στο φορουμ. Πανω σας ρεεεεεεεε

Καλημερα λεβεντιες μου!
Κριμα να φευγουν ετσι τα μελη παντως!
Νικολη δεν ξερω γιατι σπευθυνεσαι σε μενα ....αλλοι ειναι οι διαχειριστες του φορουμ..:)
Αργύρη δεν αναφερθηκε σε εσενα νονιζω. Απλως βρηκε "πατημα" και απο το σχολιο σου. Μην ανησυχεις :)

Λεβέντες το θέμα θα καθαριστεί από οτιδήποτε δημιουργεί εντάσεις και χαλάει την εικόνα του φόρουμ .
Το φόρουμ πρέπει να προστατευτεί και ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΊ από οτιδήποτε το επιβουλεύει.
Από εκεί και πέρα τα μέλη πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του και να κάτσουν να σκεφτούν μόνοι τους ΑΝ :

H διαχείριση τους έσβησε ποτέ κάποιο μήνυμα και αν το έκανε για ποιον λόγο το έκανε
Η διαχείριση τους ενόχλησε ποτέ και τους υπέδειξε πως θα γράφουν
Η διαχείριση αλλοίωσε κάποιο ποστ τους
Η διαχείριση τους λογόκρινε κάποιο μήνυμα
......και με λίγα λόγια για να μην μακρηγορώ , αν η διαχείριση επενέβη με οποιονδήποτε τρόπο στην συμμετοχή τους στο φόρουμ.

Το HL έχει κανόνες λειτουργίας και από την στιγμή που κάναμε εγγραφή αποδεχθήκαμε συγχρόνως και τους όρους .
Κατά συνέπεια , θα διαγράφονται αμέσως μηνύματα που δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του φόρουμ και προκαλούν διαξιφισμούς και κουτσομπολιά .
Όποιος έχει κάποιο παράπονο και θέλει να βοηθήσει στην βελτίωση του HL μπορεί να επικοινωνήσει με την διαχείριση η οποία θα κάνει ότι μπορεί .

Αυτά τα ολίγα μάγκες μου , ξαναλέω δείτε ο καθένας σας ξεχωριστά που σας ενόχλησε η διαχείριση και πράξτε αναλόγως .
Το HL θα συνεχίσει ήσυχα όπως και να έχει και με οποιοδήποτε τίμημα .
Καλή συνέχεια!!!!

Σε πείσμα της κακής διάθεσης, επιμένω να κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα και τους κοντινούς μου φίλους.
Έτσι λοιπον πήγα και εγώ για ψάρεμα ....στη κεντρική αγορά της Καλλιθέας σε ένα κοριτσάκι φίνο που έχει ενα μικρό μαγαζάκι...
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με το πώς ο λαύρακας ντύθηκε, στολίστηκε ..για τον φούρνο
BFA1E4EA-8097-4D14-8B70-D1979685D793_zpsgdfgjnyz.jpg

B9B660A5-B69A-424D-A933-51F89B112139_zpst9epxlw5.jpg

6AD647B7-9945-44A4-ABDB-B6637292043E_zps0u0puvec.jpg

EB53972D-7199-4B78-8D83-35F7913B5E63_zpse0ieldcy.jpg

Θα συνοδευτεί με ροζέ κρασί από το Δίστομο......
Ώρα πού ´ναι, καλή μας όρεξη κι "ας αποθάνουν οι οχτροί μας", η ζωή είναι μικρή .sarcastic.

Σε πείσμα της κακής διάθεσης, επιμένω να κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα και τους κοντινούς μου φίλους.
Έτσι λοιπον πήγα και εγώ για ψάρεμα ....στη κεντρική αγορά της Καλλιθέας σε ένα κοριτσάκι φίνο που έχει ενα μικρό μαγαζάκι...
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με το πώς ο λαύρακας ντύθηκε, στολίστηκε ..για τον φούρνο

Ώρα πού ´ναι, καλή μας όρεξη κι "ας αποθάνουν οι οχτροί μας", η ζωή είναι μικρή .sarcastic.
Φρέσκο μυρίζει θάλασσα

Πάλι με φρουτάκι την βγάζεις ρε πατριώτη;

Status
Not open for further replies.
Back