Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mερικοι μερικοι να μαζεψουν τα σαλια τους και τις μασελες τους γιατι οι ψαριες του Χρηστου για το 2017-2018 ειναι καπαρομενες απο περσυ απο το αχτυπητο διδυμο των βοριοΑνατολικων προαστιων.Ονοματα δεν λεμε οσοι καταλαβαν καταλαβαν και καλο ειναι μερικοι να μαθουν πως πηδανε τους φραχτες και μετα να αλλαξουν κατηγορια.fishing..crying smile..vert funny..vert funny.

Mερικοι μερικοι να μαζεψουν τα σαλια τους και τις μασελες τους γιατι οι ψαριες του Χρηστου για το 2017-2018 ειναι καπαρομενες απο περσυ απο το αχτυπητο διδυμο των βοριοΑνατολικων προαστιων.Ονοματα δεν λεμε οσοι καταλαβαν καταλαβαν και καλο ειναι μερικοι να μαθουν πως πηδανε τους φραχτες και μετα να αλλαξουν κατηγορια.fishing..crying smile..vert funny..vert funny.

Ο δρόμος για Λευκάδα είναι σχεδόν όλος, καινούριος.......
Άμα εφέτος έχει πάλι τα ίδια πουλιά θα το κάνουμε Κολλιάτσου-Παγκράτι.....ο Χρήστος θα βαρεθεί να μας βλέπει .sarcastic.

.buy buy.

Γεια σου ρε Γιάννη μεγάλε....

θα ηθελα να σας αναφερω ενα περιστατικο που εχει μεινει στη μνημη μου απο τα τοσα χρονια που οδηγαω επαγγελματικα και ταιριαζει σε μερικες καταστασεις εδω μεσα ιδιαιτερα δε στον πολυ αγαπητο σε εμενα Ευριπιδη. Καποτε σε μια διασταυρωση γινοτανε της π@τανας και εγω επρεπε να στριψω αριστερα διακοπτωντας την κινηση. Ξαφνικα ερχεται απο αριστερα μου ενα ΙΧ και με την προθεση να στριψει και αυτος αριστερα. ''Κοφτους ρε να περασουμε '' , ''κοφτους εσυ ''του λεω ,βγηκε και τρακαρισε. Αλλοι εκτιμηση της καταστασης εγω ,αλλη εκτιμηση της καταστασης αυτος ,αλλη η γνωμη η δικια μου για το θεμα , αλλη η γνωμη η δικια του. Πατησα ενα κουμπι στον εγκεφαλο μου και διεγραψα αυτα που μου ειπε μενοντας στη δικη μου θεση και παρεα με τους υπολοιπους αυτοκινητιστες.
Συμπερασμα: το κουμπι ειναι μπροστα σου Ευριπιδη. Η εκτιμηση της καταστασης ειναι να ειναι δικια σου Ευριπιδη . Τα γραφω ολα αυτα και δεν σε παιρνω τηλεφωνο να σου τα πω, γιατι θεωρω οτι ετσι σου διδω μια ευκαιρια να το ξανασκεφτεις ( κατανοω οτι ειναι πολυ δυσκολο μετα απο αυτα που εγραψες ) να απομονωσεις τα ατομα που δεν σε ενδιαφερουν και να κρατησεις αυτα που σε ενδιαφερουν. Ειναι κριμα να χαλαμε τις καρδιες και αυτην την ομορφη παρεα και ειδικα με εσενα ΚΡΗΤΙΚΕ που ξερεις ποσο πολυ σε εκτιμω.
Υ.Σ. Πιστευω να κατανοεις τον λογο που τα γραφω και δεν σου τα λεω τηλεφωνικα. Εδω ειμαι .shake hands. φιλικα.

O Mακη επι το εργο της κατασκοπειας .very funny.πριν αποφασησει τι σκυλη να παρει για το .hunter.1
http://imgur.com/a/aCN8k
Όμως δεν βλέπει το σκυλί αλλά αλλού. Που; Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: 1) Σε κανέναν μπουφέ πιο δίπλα 2)σε κάποια αιθέρια ύπαρξη... .sarcastic.

Ειναι λυπηρο ατομα σαν τον Ευριπιδη που εχουν αποδειξει το ηθος στην πορεια αυτου του φορουμ να αποχωριζεται την παρεα μας . Φιλε Ευριπιδη δεν θα πω αν εχεις δικιο ή αδικο ο καθενας εχει εδω μεσα την λογικη να κρινει. Λογικη βεβαια για τον καθενα ερμηνευετσι με διαφορετικο τροπο και συμφωνω με τα λεγομενα του Γιαννη 100% !!
Απλος θελω δημοσια να εκφρασω την πεποιθηση να δεις τα πραγματα λιγο ποιο ψυχραιμα και να αναθεωρησεις την αποφαση που πηρες.
Για μενα οποιος κι αν φευγει απο το φορουμ γινεται φτωχοτερο !!!!!
Αλλωστε και αυτο ισχυει για ολους που θα πω .....δεν κρινωμαστε απο ενα λογο ,απο μια φραση της στιγνης , αλλα απο την πορεια μας στο χρονο και τις επιλογες μας. Σε αλλους θα αρεσουμε σε αλλους δεεεεν..!!!....buy buy.

Γιαννη τα 6 τελευταία χρόνια είμαι επαγγελματίας,παλια το είχα σαν χόμπυ γιατί δούλευα αλουμινας αλλά όταν η οικοδομή πάτωσε και δεν υπήρχαν δουλειές έκανα αυτό που ήξερα να κάνω από μικρός,ειμαι από 7χρονον μέσα στη θάλασσα,ο παππούς μου επαγγελματίας ψαράς(εχει φύγει από την ζωή)από τους καλύτερους στην Πρέβεζα μου έμαθε τα πάντα και έτσι συνεχίζω και εγώ τώρα .........
Καλησπέρα σε ολους!
Μπράβο Χρήστο! Δεν χάνετε ευκολα οποίος είναι άξιος! Μου θύμισες αυτό που λέει η λαϊκή σοφια "μάθε τέχνη κι'αστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε"
Καλες ψαριές σου ευχομαι!

Kαληνυχτα παιδια καλο ξημερωμα και καλο Σ/Κ!!!!!! να εχουμε και ευχομαι να μην φευγει κανεις απο το φορουμ :(δεν εχουμε να μοιρασουμε τπτ γνωσεις δινετε σε μας που δεν ξερουμε πολλα
και χρονο να περναμε με ανθρωπους που αγαπανε το κυνηγι ;)

uploading pictures
Όταν πρωτορθα εδώ καθόμουν με ένα πατριωτη μου μακαριτης τώρα απέξω από το καφενείο μας και μου έδειξε στον ουρανό ένα αεροπλάνο, κοίτα μου λέει παιδί μου ο γιατρός, και γιατί γιατρός μπάρμπα τον ρώτησα? Γιατί όταν μπαίνεις μέσα και πατήσεις Ελλάδα σου φεύγουν όλες οι σκοτουρες και η ταλαιπωρία που έχεις περάσει. Μετά από χρόνια κατάλαβα πόσο δίκιο είχε ο μπάρμπαΚωστας.
Που κολλάνε τώρα όλα αυτά? σκληρή η καθημερινότητα όλων μας και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχουμε έναν χώρο σαν αυτό για να χαλαρονουμε να τα λέμε γύρω από τα θέματα που μας ενδιαφέρουν και το κυριότερο για το κυνήγι και τα συναφή του που για μένα όπως και τους περισσότερους από μας αποτελεί Μεγα Πάθος.
Ας κρατήσουμε λοιπόν έξω από αυτόν γκρίνιες, προσωπικές κόντρες και οτιδήποτε δεν τον αφορά και ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε κάτι καλύτερο για εμάς και τούς νεότερους, ειπωθηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες που με πιο ψυχραιμο τρόπο θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Λυπάμαι πραγματικά όταν φτάνουμε σε τέτοιο σημείο αλληλοσπαραγμου, σεβαστες πάντα οι θέσεις του καθένα αρκεί να μην τα μηδενιζουμε όλα . Ειπωθηκαν πολλά και ας σκεφτούμε όλοι τα δίκια και τα άδικα, και μπορούν να λυθούν τα οποία προβλήματα χωρίς νεύρα και κόντρες, όσο για το αν έχει να μάθει κάποιος κάτι εδώ μέσα θέματα υπάρχουν πολλά και για τα πάντα και μέλη πάντα προθυμα να απαντήσουν.
Για μένα το πρόβλημα είναι οι κάθε είδους καυγαδες και διχονια, βάλτε τον εαυτό σάς στη θέση κάποιου καινούργιου μέλους η κάποιου που θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποια συζήτηση διαβάζοντας καυγαδακια, μπιχτες το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τούς δώσουμε μια λάθος εντύπωση και να παραμείνουν ανενεργα μέλη και απλά να παρακολουθούν συζητήσεις. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τα οποία προβλήματα και ας συνεχίσουμε τον σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκε το forum.

Status
Not open for further replies.
Back