Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νιώθω την υποχρέωση να σας δείξω πώς βγήκε το "φρουτάκι" από τον φούρνο......τελικά καταλήγω ότι μεγάλη διαφορά στη γεύση την έκαναν τα μπόλικα τοματάκια.
Στα 40 λεπτά μου χτύπησε το τζαμάκι του φούρνου, από μέσα, ότι ήταν έτοιμος για ηρωική έξοδο. Δεν αρνούμαι τέτοιες προ(σ)κλήσεις βέβαια !

B369CED9-C422-45A0-82FF-A6C4E8A767EA_zps2rtglrgp.jpg

Βέβαια, τούτη τη στιγμή δεν έχει μείνει λέπι.......sarcastic.

Νιώθω την υποχρέωση να σας δείξω πώς βγήκε το "φρουτάκι" από τον φούρνο......τελικά καταλήγω ότι μεγάλη διαφορά στη γεύση την έκαναν τα μπόλικα τοματάκια.
Στα 40 λεπτά μου χτύπησε το τζαμάκι του φούρνου, από μέσα, ότι ήταν έτοιμος για ηρωική έξοδο. Δεν αρνούμαι τέτοιες προ(σ)κλήσεις βέβαια !

B369CED9-C422-45A0-82FF-A6C4E8A767EA_zps2rtglrgp.jpg

Βέβαια, τούτη τη στιγμή δεν έχει μείνει λέπι.......sarcastic.
Ωραία και τώρα πως θα χορτάσεις;.sarcastic.

Ειναι λυπηρο ατομα σαν τον Ευριπιδη που εχουν αποδειξει το ηθος στην πορεια αυτου του φορουμ να αποχωριζεται την παρεα μας . Φιλε Ευριπιδη δεν θα πω αν εχεις δικιο ή αδικο ο καθενας εχει εδω μεσα την λογικη να κρινει. Λογικη βεβαια για τον καθενα ερμηνευετσι με διαφορετικο τροπο και συμφωνω με τα λεγομενα του Γιαννη 100% !!
Απλος θελω δημοσια να εκφρασω την πεποιθηση να δεις τα πραγματα λιγο ποιο ψυχραιμα και να αναθεωρησεις την αποφαση που πηρες.
Για μενα οποιος κι αν φευγει απο το φορουμ γινεται φτωχοτερο !!!!!
Αλλωστε και αυτο ισχυει για ολους που θα πω .....δεν κρινωμαστε απο ενα λογο ,απο μια φραση της στιγνης , αλλα απο την πορεια μας στο χρονο και τις επιλογες μας. Σε αλλους θα αρεσουμε σε αλλους δεεεεν..!!!....buy buy.
.congrats..shake hands.

Καλό μεσημέρι.πρωινη βόλτα για κανένα σκοπευτικο είχε φέρει και τα nsi fluo quattro sporting 28gr σε 7,5 νούμερο..
Τσίμπησα 2 κουτάκια nsi uno prima 28gr N8,5 στα 5,9€..
Και ένα κουτάκι nsi fluo quattro sporting 7,5 στα 8€..
Μετά σφαίρα παλιό λιμάνι για καφέ...οπως βλέπετε μετά την πρωινή μουντάδα καλοκαίρεψε πάλι..
kg78f6S.jpg

Last edited:
Σε πείσμα της κακής διάθεσης, επιμένω να κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα και τους κοντινούς μου φίλους.
Έτσι λοιπον πήγα και εγώ για ψάρεμα ....στη κεντρική αγορά της Καλλιθέας σε ένα κοριτσάκι φίνο που έχει ενα μικρό μαγαζάκι...
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με το πώς ο λαύρακας ντύθηκε, στολίστηκε ..για τον φούρνο
BFA1E4EA-8097-4D14-8B70-D1979685D793_zpsgdfgjnyz.jpg

B9B660A5-B69A-424D-A933-51F89B112139_zpst9epxlw5.jpg

6AD647B7-9945-44A4-ABDB-B6637292043E_zps0u0puvec.jpg

EB53972D-7199-4B78-8D83-35F7913B5E63_zpse0ieldcy.jpg

Θα συνοδευτεί με ροζέ κρασί από το Δίστομο......
Ώρα πού ´ναι, καλή μας όρεξη κι "ας αποθάνουν οι οχτροί μας", η ζωή είναι μικρή .sarcastic.
Καλοφαγωτος Μπιλη! Αν είναι και αλανιάρης ο Λαυρακος ακόμα καλύτερα! Ωραίο ψήσιμο παντως..

Μου δήλωσαν ότι ήταν αλανιάρης...δεν κατέω πολλά από ψάρια αλλά τη κοπελίτσα που μου τον πούλησε, θέλω να την εμπιστεύομαι...και η σάρκα του ηταν σε καλή κατάσταση και μάτι καθαρό είχε και καθόλου μυρωδιά...
και ναι, το μαγείρεμα πέτυχε, οπως έγραψα παραπάνω, μάλλον επειδή έβαλα πολλά τοματίνια που τον "γλύκαναν"

Καποτε ηταν ενα ζευγαρι που δεν μπορουσε να κανει παιδια. Μετα απο πολλες προσπαθειες, κοπους και χρημα, απεκτησαν ενα παιδι. Χαρα μεγαλη και απεριγραπτη. Ο συζυγος ειπε στην συζυγο αυτο το παιδι που αποκτησαμε με τοσους κοπους πρεπει να το προστατευσουμε. Αρχισαν λοιπον να το προσεχουν παρα πολυ, να του δινουν οτι ζηταει, να το προστατευουν αποτι νομιζαν εκεινοι οτι το βλαπει. Μεγαλωνοντας το παιδι, στις φιλιες που εκανε επρεπε να υπαρχει η εγριση του πατερα, ο φοβος του πατερα μην παθει κατι το παιδι απομακρυνε τους φιλους του παιδιου και παει λεγοντας. Μπορει να κατηγορησει καποιος τον πατερα οτι δεν το αγαπουσε? Μπορει να τον κατηγορησει κανεις για κάτι?? Μπορει κανεις να του προσαψει κατι?? Τι εκανε λαθος?? Μηπως το λαθος του ηταν η υπερβολη? Περνώντας τα χρονια το παιδι μεγαλωσε χωρις φιλους, χωρις να εχει θεση και γνωμη για το οποιοδηποτε θεμα και φυσικα κατεληξε σε ψυχολογους και ψυχιατρους, δυστυχισμενο και μονο. Σας λεει κατι αυτη η ιστορια? Σας λεει ποιο ειναι το λαθος? Που σταματαει η εποπτεια-προστασια και που ξεκιναει η υπερπροστασια... Μηπως η υπερβολικη αγαπη μας τυφλωνει και δεν μπορουμε να δουμε καθαρα? Μηπως ο πατερας δημιουργησε ενα αβουλο, αχρηστο πλασμα για την κοινωνια??? Κ οποιος καταλαβε, καταλαβε.... Προθεση για κακο δεν ριχνω σε κανεναν... Αλλα καποια πραγματα πρεπει να εχουν ενα οριο για να υπαρχει το νοημα της υπαρξης και της γνωσης... :).shake hands. Φιλικα...

Λεβέντες το θέμα θα καθαριστεί από οτιδήποτε δημιουργεί εντάσεις και χαλάει την εικόνα του φόρουμ .
Το φόρουμ πρέπει να προστατευτεί και ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΊ από οτιδήποτε το επιβουλεύει.
Από εκεί και πέρα τα μέλη πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του και να κάτσουν να σκεφτούν μόνοι τους ΑΝ :

H διαχείριση τους έσβησε ποτέ κάποιο μήνυμα και αν το έκανε για ποιον λόγο το έκανε
Η διαχείριση τους ενόχλησε ποτέ και τους υπέδειξε πως θα γράφουν
Η διαχείριση αλλοίωσε κάποιο ποστ τους
Η διαχείριση τους λογόκρινε κάποιο μήνυμα
......και με λίγα λόγια για να μην μακρηγορώ , αν η διαχείριση επενέβη με οποιονδήποτε τρόπο στην συμμετοχή τους στο φόρουμ.

Το HL έχει κανόνες λειτουργίας και από την στιγμή που κάναμε εγγραφή αποδεχθήκαμε συγχρόνως και τους όρους .
Κατά συνέπεια , θα διαγράφονται αμέσως μηνύματα που δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του φόρουμ και προκαλούν διαξιφισμούς και κουτσομπολιά .
Όποιος έχει κάποιο παράπονο και θέλει να βοηθήσει στην βελτίωση του HL μπορεί να επικοινωνήσει με την διαχείριση η οποία θα κάνει ότι μπορεί .

Αυτά τα ολίγα μάγκες μου , ξαναλέω δείτε ο καθένας σας ξεχωριστά που σας ενόχλησε η διαχείριση και πράξτε αναλόγως .
Το HL θα συνεχίσει ήσυχα όπως και να έχει και με οποιοδήποτε τίμημα .
Καλή συνέχεια!!!!
Διονύση θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είσαι λάθος
Η άποψη του κάθε Μέλους οποια και να είναι αυτή
θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας είτε συμφωνούμε είτε διαφωνουμε
Από εκεί και πέρα η διαγραφή των μυνηματων -αποψεων με βρίσκει αντιθετο
είναι σαν να μου βουλώνουν το στόμα
Θυμισου στο πάρελθον κάτι παρόμοιο που πέρασες και εσύ και εγώ και πολλά άλλα Μέλη γι'αυτό και διαλεξαμε άλλο μονοπάτι
Κακώς ανακατεύομαι απλά με στεναχωρεί το όλο σκηνικό
Εχουμε τόσες σκοτουρες σε καθημερινή βάση μην βάλουμε και άλλες δεν αξίζει τον κόπο
Φιλικά όλα τα παραπάνω
Ευριπίδη Κρητικαρε μπορα είναι θα περάσει μην αποχωρισεις Αδερφέ !!!!!
Καλησπέρα Άρχοντες

Διονύση θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είσαι λάθος
Η άποψη του κάθε Μέλους οποια και να είναι αυτή
θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας είτε συμφωνούμε είτε διαφωνουμε
Από εκεί και πέρα η διαγραφή των μυνηματων -αποψεων με βρίσκει αντιθετο
είναι σαν να μου βουλώνουν το στόμα
Θυμισου στο πάρελθον κάτι παρόμοιο που πέρασες και εσύ και εγώ και πολλά άλλα Μέλη γι'αυτό και διαλεξαμε άλλο μονοπάτι
Ρε Κώστα επανερχόμαστε στα ίδια ρε γαμώτο , δεν θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάρα της καταστροφής σε οτιδήποτε όμορφο υπάρχει.
Αν το πιάσουμε από την αρχή δεν πρόκειται να βρούμε άκρη πραγματικά .
Η γνώμη όλων είναι σεβαστή γι αυτό και πιο πίσω σας έβαλα να ψαχτείτε που σας ενόχλησε η διαχείριση , το λέω και σε εσένα , σε ενόχλησε ποτέ κάποιος από τα παιδιά της διαχείρισης;;;;;;;;;;;;;;
Την ίδια ακριβώς ερώτηση την κάνω σε όλα τα μέλη του φόρουμ , ακόμα και στον Ευριπίδη του οποίου ΠΟΤΕ δεν του σβηστηκε μήνυμα ΠΟΤΕ δεν του έγινε παρατήρηση , ΠΟΤΕ δεν ασχολήθηκε κανείς μας μαζί του.
Στο θέμα της βαφής του όπλου σβήστηκαν κάποια μηνύματα ( μέσα στα οποία ήταν και δικό μου ) για να καθαριστεί το θέμα από άσχετα ποστ ..........και βγαίνει ο άλλος και λεει διαγράψτε με διότι μου σβήνετε τα μηνύματα ...αν είναι δυνατόν δηλαδή :(
Κώστα είσαι από τα παλιά γνώριμος και ξέρεις πως έχουν τα πράγματα .
Με λίγα λόγια εδω μπορεί ο καθένας να λεει την άποψη του για τα πάντα , μπορεί να διαφωνεί , μπορεί να συμφωνεί μπορεί να κάνει τα πάντα .
Δεν μπορεί κανείς όμως , ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να κάνει το φόρουμ κατιναριό ...το έχουμε δει ξανά αυτό και τα ξέρουμε τα αποτελέσματα .
Σε ξαναρωτάω ...σου έχει βουλώσει κανείς το στόμα για οτιδήποτε ;;;;;;;;
Αν αρχίσεις και εσύ αύριο να ποστάρεις ανακρίβειες και να προσβάλεις λέγοντας κακομοίρηδες τους συναδέλφους σου , ναι τότε θα τα πετάξω αυτά τα ποστ .
Αν αύριο εγω τρελαθώ και αρχίσω να λέω και εγώ διάφορα και να προσβάλω τα μέλη τότε υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που τις έχουμε θεσπίσει εμείς οι ίδιοι ώστε να πάω σπιτάκι μου .
Κανείς δεν έχει ούτε είχε την διάθεση να φιμώσει κανέναν γιαυτό έκανα έκκληση σε όλους να δουν που τους ενόχλησε η διαχείριση .Η μοναδική μας διάθεση είναι η ηρεμία , η ησυχία και το καλό κλίμα .
Νομίζω ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει εδώ και περιμένουμε από τα παλιά μέλη να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση .

Αυτό που μου έμεινε από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι σε αυτό το forum, δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε τις αρνητικές εμπειρίες που είχαμε από τους επαγγελματίες του χώρου.
Οπότε δυστυχώς χάνεται και η αίσθηση της αλληλεγγύης, ή έστω περιορίζεται, μια και δεν μπορεί να εκφραστεί.
Οπότε περιορισμός έκφρασης και σκέψης...
Δυσάρεστο συναίσθημα.
Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον που εσύ έχεις διαλέξει...
Τώρα για να συμβαίνουν όλα αυτά προφανώς κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν...
Τον μέσο χρήστη του forum όμως δεν νομίζω να τον αφορούν.
Θέλει να πει αυτά που σκέφτεται, αισθάνεται, και νιώθει χωρίς να τον κόψει η λογοκρισία.
Anyway...
Η διοίκηση του forum αυτά αποφάσισε και έχει συγκεκριμένη γραμμή για την λειτουργία του forum, η οποία θα πρέπει να είναι σεβαστή σε όποιον φιλοξενείται.
Όποιου του αρέσει κάθεται όποιου δεν του αρέσει φεύγει...

Αυτό που μου έμεινε από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι σε αυτό το forum, δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε τις αρνητικές εμπειρίες που είχαμε από τους επαγγελματίες του χώρου.
Οπότε δυστυχώς χάνεται και η αίσθηση της αλληλεγγύης, ή έστω περιορίζεται, μια και δεν μπορεί να εκφραστεί.
Οπότε περιορισμός έκφρασης και σκέψης...
Δυσάρεστο συναίσθημα.
Όντως, πολύ δυσάρεστο συναίσθημα , μάλιστα σε κάποιους από εμάς και συγκεκριμένα στην αφεντιά μου αυτός ο περιορισμός λειτουργεί ασφυκτικά .
Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι έτσι , μάλιστα περιμένουμε και την επίσημη και ενυπόγραφη θέση του δικηγόρου μας, η οποία εξηγεί το πόσο σοβαρό παράπτωμα είναι η κατηγορία περί συκοφαντικής δυσφήμισης.

Όντως, πολύ δυσάρεστο συναίσθημα , μάλιστα σε κάποιους από εμάς και συγκεκριμένα στην αφεντιά μου αυτός ο περιορισμός λειτουργεί ασφυκτικά .
Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι έτσι , μάλιστα περιμένουμε και την επίσημη και ενυπόγραφη θέση του δικηγόρου μας, η οποία εξηγεί το πόσο σοβαρό παράπτωμα είναι η κατηγορία περί συκοφαντικής δυσφήμισης.
Καλό απόγευμα σε ολους! Δηλαδή Διονύση αν γράψουμε "το φυσίγγι του τάδε το έριξα και είναι χαλια" προκειτε περί συκοφαντικής δυσφήμισης και δεν πρέπει να το γράφουμε; το ίδιο για ένα όπλο για έναν όπλουργο η οτιδήποτε άλλο;

Καλό απόγευμα σε ολους! Δηλαδή Διονύση αν γράψουμε "το φυσίγγι του τάδε το έριξα και είναι χαλια" προκειτε περί συκοφαντικής δυσφήμισης και δεν πρέπει να το γράφουμε; το ίδιο για ένα όπλο για έναν όπλουργο η οτιδήποτε άλλο;
Καλό απόγευμα Γιάννη .
Μόνο που το λες με πιάνει τρέλα :mad:
Ναι φίλε , αν θέλει να μας κυνηγήσει ο επαγγελματίας μπορεί να το κάνει με τον νόμο προς το μέρος του .
Οι μεγάλες εταιρείες το αποφεύγουν διότι δεν θέλουν να δημιουργούν εχθρικά μέτωπα με τους πελάτες τους .Οι μικροί επαγγελματίες όμως , όταν τους ονοματίζεις δημόσια , μπορούν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη ζητώντας τρελά πράγματα .
Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα έχουμε την πληρη νομική ανάλυση να σας την παραθέσω να την διαβάσετε και εσείς .
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε στην τύχη και αν μας ενοχλήσει κάποιος επαγγελματίας ( όπως και έγινε ) να αποσύρουμε την ανάρτηση .
Εγω προσωπικά θα ήθελα να μπορούμε να ξεβρακώνουμε τους επαγγελματίες που μας δουλεύουν , δυστυχώς όμως η θέση μας είναι διαφορετική και αναγκάζομαι να πειθαρχώ σε κάτι που πραγματικά με κάνει έξαλλο .

Καλό απόγευμα Γιάννη .
Μόνο που το λες με πιάνει τρέλα :mad:
Ναι φίλε , αν θέλει να μας κυνηγήσει ο επαγγελματίας μπορεί να το κάνει με τον νόμο προς το μέρος του .
Οι μεγάλες εταιρείες το αποφεύγουν διότι δεν θέλουν να δημιουργούν εχθρικά μέτωπα με τους πελάτες τους .Οι μικροί επαγγελματίες όμως , όταν τους ονοματίζεις δημόσια , μπορούν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη ζητώντας τρελά πράγματα .
Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα έχουμε την πληρη νομική ανάλυση να σας την παραθέσω να την διαβάσετε και εσείς .
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε στην τύχη και αν μας ενοχλήσει κάποιος επαγγελματίας ( όπως και έγινε ) να αποσύρουμε την ανάρτηση .
Εγω προσωπικά θα ήθελα να μπορούμε να ξεβρακώνουμε τους επαγγελματίες που μας δουλεύουν , δυστυχώς όμως η θέση μας είναι διαφορετική και αναγκάζομαι να πειθαρχώ σε κάτι που πραγματικά με κάνει έξαλλο .
Κατάλαβα! Σε ευχαριστώ για την πλήρη απάντηση.

Λοιπόν έχουμε δεν ξέρω και εγώ πόσες μέρες και τσακωνόμαστε για μια ανάρτηση που ακόμα και αυτός που το έγραψε στο τέλος μας λέει αν ενοχλεί να το διαγράψουν. Δυστυχώς σην Ελλάδα πρέπει να αποδείξεις εσύ ότι λες αλήθεια και όχι αν έκανε σωστά την δουλειά του κάποιος επαγγελματίας.Αν για παράδειγμα αυτός ο επαγγελματίας επικαλεστεί ότι όλα γίνονται για να μην πληρωθεί για παράδειγμα άντε εσυ να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.Αν τώρα αυτό γίνεται δημόσια όπως έγινε στο φόρουμ μπορεί να ζητήσει από μία ανάρτηση δημόσιας συγνώμης μέχρι την παύση λειτουργίας του μέσου και χρηματική αποζημίωση απο τον ιδιοκτήτη και αυτόν που τον συκοφαντεί.Όποτε μια λύση σε αυτό είναι ενα πμ και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει σε ποιον αναφερόμαστε.Γι'αυτό ας μην τσακωνόμαστε για κάτι που μπορεί να μην έχει περάσει καν από το μυαλό μας.

Status
Not open for further replies.
Back