Αυτά είναιΕμείς σήμερα έχουμε αρνάκι δικό μας τσιγαριαστο (ψημένο στο ελαιόλαδο και αλάτι πιπέρι)
Και πατατούλες,αγκινάρες,κουκιά καρότα και αυτά δίκη μας παραγωγής εκτός τα καρότα.. είμαστε στη διαδικασία ψησίματος.
Σωστός.Το καλύτερο αλάτι είναι το θαλασσινό και το Μεσολογγίου ενα από τα καλύτερα.Το ορυκτό αλάτι (Ιμαλαίων) έχει και άλλα μέταλλα (καλά-κακά πάντως είναι μέταλλα) λόγω της προέλευσής του.....το πλέον ακίνδυνο και υγειινό είναι το θαλασσινό αλάτι λένε οι μελέτες που έχω διαβάσει
Το βάζει Κώστα η γυναίκα καμία φορα αυτό το αλάτι Ιμαλαιων..αλλά τα παραδοσιακά φαγητά τα κάνει όπως της τα έμαθε η μάνα μου και βάζει κανονικό αλάτι..Ηπειρωτισσα βλέπεις είναι και το τσιγάριάστο (αρνί-κατσίκι) εδώ το έμαθε..Αυτά είναι
Μάγκες αυτό το αλάτι των Ιμαλαΐων το έχετε χρησιμοποιήσει ?
Έχω παρατηρήσει ότι αφήνει στην κατσαρόλα μετά το βράσιμο μια ασπριλα σαν χώμα .xm.
Λέτε να είναι μουφα ?
Ωραίο το Μεσολογγιου αλλά και το δικό μας το χόνδρο που μαζεύετε εδώ γύρω είναι όλα τα λεφτά!Σωστός.Το καλύτερο αλάτι είναι το θαλασσινό και το Μεσολογγίου ενα από τα καλύτερα.
Αν το μαζεύεται και μονοι σας σίγουρα είναι καλύτερο.Ωραίο το Μεσολογγιου αλλά και το δικό μας το χόνδρο που μαζεύετε εδώ γύρω είναι όλα τα λεφτά!
Καλώς το Μυκονιάτικο νινι!Καλημέρα σας κύριοι.. Ήπια παλι τον κώλο μου χθες εδώ στο νησίΤελικα είναι πολλοί οι πειρασμοί εδώ κ δεν μπορείς εύκολα να αντισταθεις
Δεν το μαζεύουμε εμείς αλλά είναι άλλοι που κάνουν αυτοί τη δουλειά για να βγάλουν ένα μεροκάματο και το αγοράζουμε.Αν το μαζεύεται και μονοι σας σίγουρα είναι καλύτερο.
Ναι είναι πολύ καλό και εύκολο στο ψήσιμο.αν είναι και κατσίκι μικρό φουριαρικο(ζώο που είναι εντελώς ελεύθερο στη φύση και τα πιάνουν με παγίδες η με τουφέκι) ακόμα καλύτερα.συνοδευετε με τηγανητή πατάτα χοντροκομμένη ντόπια με αραπαλατσο(το ντόπιο αλάτι που σας έλεγα ) και καλό ντόπιο κόκκινο κρασί..Γιάννη το τσιγαριστό το έφαγα πρώτη φορά σε ένα μαγειρείο στη Χερσόνησο. Άπαιχτο πραγματικά!
μη φυγει κανενας ρεεεεε!!Καλησπέρα λεβεντιες.
Μπηκα εδω μεσα βαζοντας σε ολους 10 χωρις να σας ξερω, με διαθεση να προσφερω και να μαθω. Βασικο χαρακτηριστικο του φορουμ ηταν η ελευθερια του λογου και της εκφρασης διαφορετικων αποψεων. Το καθε μελος εχει θεση στο δημοσιο βημα προκειμενου να προσφερει στους υπολοιπους. Απο τη στιγμη που δεν μπορει ομως να εκφρασει την αποψη του μιας και υπαρχουν νομικα προβληματα τοτε χανεται μερος του πραγματικου σκοπου του φορουμ(φυσικα καθ η διαχ. Δεν φταιει για τα νομικα κολληματα) ισως να φταιει για αλλα.. Η διαχείρηση που βαλλεται συχνα αποτελειται απο διαφορετικους ανθρωπους, ομως η πορεια πλευσης αυτης ειναι κοινη και δυστηχως ακομα και το λαθος του ενος το επιμεριζονται και οι υπολοιποι.
Προσωπικα δεν συμφωνω με την οποια εναντιωση ορισμενων εαν το οποιο μυνημα που γραφηκε δεν βοηθαει την καλη εικονα του φορουμ. Η εικονα θα πρεπει να ειναι η πραγματικη και οχι μια πλασματικη μονο και μονο για να υπαρχει ενα πλαστο "σωστο" φαινεσθαι.
Εδω και καιρο νιωθω στασιμος, γιατι ειμαι μελος ενος στασιμου φορουμ. Αυτο που με πειραξε πραγματικα ειναι η ελλειψη της αντιμετωπισης που θα ηθελα να λαβω. Και δεν εννοω αυτη που φαινεται. Προσωπικα εμαθα να ειμαι καθαρος και να σεβομαι τις βασικες αρχες των ανθρωπινων δικαιωματων. Οταν αυτο δεν γινεται για μενα, απλα φευγω.
Γενικολογα ισως πειτε, βαλτα λογια ισως καποιοι αλλοι. Τιποτα απο αυτα δεν ισχυουν.
Καιρο τωρα το σκεφτομαι και το γνωριζουν αρκετοί.
Οι λογοι που φευγω ειναι ουσιαστικοι και εχουν βαρος και ουσιαστικη υποσταση. Οποιος εχει λιγη επιγνωση θα καταλαβει το γιατι.
Ηρθα με ορεξη και φευγω χαλασμενος.
Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα φευγοντας.
Επιθυμω την διαγραφη μου.
Καλο βραδυ
Δεν νομίζω να έκανες παρέα με τον Γαλάτη;Καλημέρα σας κύριοι.. Ήπια παλι τον κώλο μου χθες εδώ στο νησίΤελικα είναι πολλοί οι πειρασμοί εδώ κ δεν μπορείς εύκολα να αντισταθεις
Δεν νομίζω να έκανες παρέα με τον Γαλάτη;