Συμφωνώ με την πρόταση σου Χρήστο και εκτιμώ ότι το φόρουμ θα προχωρήσει όπως ήταν κι όπως πρέπειΚαλησπέρα σας.
Μετά τα τελευταία γεγονότα και το κλίμα που δημιουργήθηκε στο φόρουμ, μόλις δημιούργησα ένα θέμα με μια πρότασή μου για το φόρουμ εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πρόταση-για-το-φόρουμ.1040/
Βαρετό παιχνίδι. Πάνω κάτω συνέχεια αλλά μεγάλη αστοχία...Χαιρετώ την παρεα!! Ο Ολυμπιακός εκανε το καθήκον του σημερα και νίκησε τον Παναθηναϊκό σε ενα πολυ κακο ματς! Υπαρχει πολλή συνεχεια ακομα βεβαια!!
Κακό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έχει ψωμί η σειρά κ θεωρώ ότι θα γίνει το breakΧαιρετώ την παρεα!! Ο Ολυμπιακός εκανε το καθήκον του σημερα και νίκησε τον Παναθηναϊκό σε ενα πολυ κακο ματς! Υπαρχει πολλή συνεχεια ακομα βεβαια!!
Συμφωνώ φίλε στο επόμενο ματς θα κάνουμε μπρεικ μέσα στο ΟΑΚΑ και θα πάτε σπίτι σας νωρίς νωρίςΚακό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έχει ψωμί η σειρά κ θεωρώ ότι θα γίνει το break
Θα είναι αποτυχία για τον γαύρο αν δεν το πάρει 3-0Συμφωνώ φίλε στο επόμενο ματς θα κάνουμε μπρεικ μέσα στο ΟΑΚΑ και θα πάτε σπίτι σας νωρίς νωρίς
Εγώ απλά συμφώνησα μαζί σου ρε βαζελάκο..Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
Καλά χαλαρωσεΘα είναι αποτυχία για τον γαύρο αν δεν το πάρει 3-0
Εγώ ως ουδέτερος μιλάω.Καλά χαλαρωσε
Θα είναι αποτυχία για τον γαύρο αν δεν το πάρει 3-0
Καλά χαλαρωσε
Τράβα και 'συ για ύπνο που πεταγεσεΜου αρέσει οι "αντίπαλοι" να μιλούν μόνον για τον Ολυμπιακό ha haaa
Άσε με να κάνω όνειρα.......όποιος θέλει ονειρεύεται, τσάμπα είναι.Τράβα και 'συ για ύπνο που πεταγεσε