Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα.....κυριοι.
Το κλιμα βαρυνε πολυ.....οπως και ο καιρος.....
Καλο ειναι να ηρεμησουν ολες οι πλευρες.
Ανθρωποι ειμαστε ...και ολοι κανουμε λαθοι.
Αφηστε λιγο τον καιρο να απαληνει την τυχον πικρια και τους εγωισμους διοτι το αποτελεσμα ειναι γνωστο.
Το μονο που καταφεραμε ,ειναι να χαιροντε καποιοι ανθρωποι που ηθελαν ακριβως αυτο το αποτελεσμα.
Την διαλυση ενος φοτουμ ,με ωραιο κλιμα που ειχε ξεκινησει και επερνε τεραστιες διαστασεις.
Δεν θελω να διαβαζω ποστ που ισως καποιοι μετανιωσουν αργοτερα για τα γραφομενα τους.....τα οποια θα ειναι και εμποδια στην τυχον επιστροφη τους.
Οσοι εχετε προσωπικα με καποιους απο την διαχειρηση,καλο ειναι να υπαρξει τηλ. επικοινωνια ,για να δυαληθουν τυχον μαυρα συννεφα.
Ασχολουμε πολλα χρονια με φορουμ και σελιδες στο φβ.
Παντου και παντα το ιδιο αποτελεσμα.
Κυριοι μην αποχωρητε.
Μην αφηνετε Μια ατυχη στιγμη να δυαλισει αυτην την ομορφη παρεα.
Παλευτε το οπως παλευουμε καθε τι στην ζωη μας καθε μερα.
Εξω υπαρχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα,που χρειαζοντε τεραστια προσπαθεια καθημερινα.
Η ζωη μας ειναι πολυ μικρη....ισως εινια καποιες στιγμες που μας αλλαζουν την καθημερινοτητα.
Απο δω μεσα λοιπον μπορουσαμε και ξεκλεβαμε καποιες τετοιες στιγμες,που θα μεινουν για παντα στο μυαλο μας.
Και απο δω να φυγουμε και να παμε αλλου....σε λιγο καιρο παλι τα ιδια θα γινοντε......
Παμε ολοι μαζι λοιπον να ξαναεννωσουμε αυτο το μετεριζι.
Του αξιζει καλυτερες μερες......

.Κωστα μου αρεσει που καθε μερα η γωνια αυτου του forum εμπλουτιζετει......με νεα πιατα !!!! .buy buy.
Αργύρη ακολουθουμε την μόδα της εποχής master sef κουζίνα της μαμάς κτλ :p με μία διαφορά
Αυτοί σερβίρουν βατόμουρα αλά κρεμ για κοκκινολαίμιδες Ευρω-πεους .my man.
και εμείς θα έλεγα ποιο παραδοσιακοί
ότι χαροποιει την μπακα μας .sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα φίλε Χρήστο. Πώς πάει το ψάρεμα? Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Καλό απόγευμα να έχετε :)
Γεια σου ρε Βασίλη. Σήμερα δεν μπόρεσα να πάω για μαγιατικα λόγου του αέρα και πήγα για γοφαρια και έπιασα 4 από 2 μέχρι 3.5κιλα....

Καλημερα.....κυριοι.
Αφηστε λιγο τον καιρο να απαληνει την τυχον πικρια και τους εγωισμους διοτι το αποτελεσμα ειναι γνωστο.
Το μονο που καταφεραμε ,ειναι να χαιροντε καποιοι ανθρωποι που ηθελαν ακριβως αυτο το αποτελεσμα.
Την διαλυση ενος φοτουμ ,με ωραιο κλιμα που ειχε ξεκινησει και επερνε τεραστιες διαστασεις.
Δεν θελω να διαβαζω ποστ που ισως καποιοι μετανιωσουν αργοτερα για τα γραφομενα τους.....τα οποια θα ειναι και εμποδια στην τυχον επιστροφη τους.
Οσοι εχετε προσωπικα με καποιους απο την διαχειρηση,καλο ειναι να υπαρξει τηλ. επικοινωνια ,για να δυαληθουν τυχον μαυρα συννεφα.
Κυριοι μην αποχωρητε.
Εξω υπαρχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα,που χρειαζοντε τεραστια προσπαθεια καθημερινα.
Η ζωη μας ειναι πολυ μικρη....ισως εινια καποιες στιγμες που μας αλλαζουν την καθημερινοτητα.
Απο δω μεσα λοιπον μπορουσαμε και ξεκλεβαμε καποιες τετοιες στιγμες,που θα μεινουν για παντα στο μυαλο μας.
Και απο δω να φυγουμε και να παμε αλλου....σε λιγο καιρο παλι τα ιδια θα γινοντε......
.well done..well done..congrats..shake hands.

.asking.
Ας ξεκινησουμε με το κεφαλακι και βλεπουμε :D.eat..drunk.
upload a picture

Κώστα είναι το αγαπημένο μου πιάτο , ως κατάλοιπο των Κυριακάτικων οικογενειακών γευμάτων με μαγείρισσα τη γιαγιά μου !
Έχω μάλιστα και το ίδιο πιάτο στη πιατοθήκη της μάνας μου, οπότε με "πάτησες" εκεί που πονάω .sarcastic.
Δοκίμασέ το με κριθαράκι ολικής άλεσης και μπόλικη πάπρικα !
(Εγώ δεν "ανεβάζω" το σημερινό γεύμα γιατί ήταν κάτι ταπεινά μπριζολίδια στο κάρβουνο και κάτι παλιολουκάνικα:D)

Καλημερα.....κυριοι.
Κυριοι μην αποχωρητε.
.congrats..congrats..congrats.

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστρέψαμε από το χωριό και είπα να σας χεραιτησω πριν πάω να ταισω τα σκυλάκια μου. Μετά την πρωινή λιακάδα τώρα ο καιρός έχει κλείσει με απειλητικά μαύρα σύννεφα ενώ πέφτουν και οι πρώτες σταγόνες βροχής.

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστρέψαμε από το χωριό και είπα να σας χεραιτησω πριν πάω να ταισω τα σκυλάκια μου. Μετά την πρωινή λιακάδα τώρα ο καιρός έχει κλείσει με απειλητικά μαύρα σύννεφα ενώ πέφτουν και οι πρώτες σταγόνες βροχής.

Εδώ κάτω στην Αθήνα, έβρεχε μέχρι το μεσημέρι και μετά άνοιξε ο καιρός !

Status
Not open for further replies.
Back