Mafia Calabria
Moderator
Χαιρετώ την παρέα, ωραία πράγματα βλέπω εδώ από αύριο αρχίζουν οι ζεστές μια βδομάδα το κοντέρ θα κολλήσει στους 90 .
Καλό μεσημέρι! Ωραία φωτό! Ναι η ρακί πάει σύννεφο..αν ξανάρθεις εδώ είμαστε..το χωριό μου από Βουλολιες είναι 10 λεπτά..Γιαννη παρε και απο μενα μια στα Χανια που ειχα παει διακοπες
εχουμε και ενα ζευγαρι φιλων σε ενα χωριο εκει κοντα ,Στις Βουκολιες φαγαμε καλα και πολυ ρακι ρε φιλε
Εισαι η θεια Λενακαλησπέρα σας μόλις μπήκα σπίτι από 7.00 το πρωί μετά από μια εξαντλητική ημέρα η οποία 'εκλεισε με μπυρίτσες και μεζέδες παρέα με τον Τζίμη που κέρασε σήμερα για την γυναίκα του που γιορτάζει....2μιση ώρες βάλσαμο με τις συζύγους μας
στη δουλειά είχα 2 δύσκολες παραδόσεις μέσα στην Αθήνα και Μοσχάτο
γυρίζοντας λιώμα στην κούραση μπερδεύομαι κάπου στους Αγ. Αναργύρους και να μην μπορώ να βγώ Εθνική οδό,το gps είχε κολήσει στο δεξιά αριστερα και μπάινω σ ένα αδιέξοδο
εκεί άρχισα να κατεβάζω καντήλια στην κοπέλα του gps στην τύχη μου και όπου αλλού που δεν θυμάμαι
βγαίνοντας από το αδιέξοδο βλέπω ένα νεαρό μ ένα ασπρόμαυρο επανιέλ μπρετόν,σταματάω και των ρωτάω.....ρε λεβεντιά πές μου πως θα βγώ Εθνική οδό σε παρακαλώ
το παληκάρι με ευγένεια και λεπτομέρεια μου εξήγησε που θα πάω
- το επανιέλ το κυνηγάς τον ρωτάω
- βέβαια μου λέει το κυνηγάω
- έλα πιο κοντά λοιπόν να σου δείξω φωτό στο κινητό το δικό μου επανιέλ
βλέπει τις φωτό της κουτάβας ο νεαρός και με ρωτάει:
- γράφεις στο hunterslife;;;;
- ναι,του απαντώ,ποιός είσαι;;;;
- Θοδωρής Εύβοια,μου λέει
- έλα ρε Θοδωρή Μάκης
- καλά το κατάλαβα,επανιέλ,το αυτοκίνητο γράφει Ραφήνα δεν μπορεί εσύ είσαι
τον ευχαρίστησα χαιρετηθήκαμε θερμά κι έφυγα χαρούμενος με τα νεύρα μου να έχουν φύγει τελείως
μικρός που είναι ο κόσμος
Θοδωρή σ ευχαριστώ και πάλι
Γεια σου Κωσταντινε! Δυστυχως αυτα είναι μόνο εικονες που πάντα θα υπάρχουν γιατί είμαστε ωραίο μερος όλη η Ελλάδα! Κατά βαθος τα πράγματα εδώ πάνε από το κακό στο χειρότερο..κοινωνικά και οικονομικά..τι να γραψεις και τι να πρωτοπεις..θα καταντήσουμε σκλάβοι σε πολυεθνικες με 300 ευρώ το μήνα (ηδη ξεπουλάνε και τα τελευταία ασημικά της Ελλαδας οι δοσίλογοι,με την προβλεπόμενη μίζα βέβαια) και ξένοι στην ίδια μας την χώρα,κάθε καρυδιας καρύδι μπαίνει μέσα και κάνει ότι θέλει..βλέπω να μου δίνεις πληροφορίες για μετανάστευση και δεν κάνω πλάκα..αλλά πιο πολύ για Καναδά μεριά με βλέπω..Δεν υπάρχει καμία ελπίδα κατά την γνώμη μου για τα επόμενα 50 χρόνια θα χαθούν πολλές γενιές ανθρώπων μέχρι και ΑΝ ορθοποδήσουμε σε πολλά επίπεδα..Χαιρετώ την παρέα, ωραία πράγματα βλέπω εδώ από αύριο αρχίζουν οι ζεστές μια βδομάδα το κοντέρ θα κολλήσει στους 90 .
Θεοφραστε μηπως θελεις να σε πανε και Σπα να χαλαρωσεις....Καλημέρα, άτιμο πράγμα η δουλειά, καμιά επιδότηση για επαγγελματίες τεμπέληδες δεν έχει το εσπα;
Κάτι πρέπει να γίνει όντως φίλε Γιάννη αλλά δυστυχώς δεν βλέπω φως, και στο εξωτερικό δεν είναι καλύτερα τα πράγματα αν δεν έχεις κάτι δικό σου με ένα ξερό μισθό δεν μπορείς να ανταπεξελθεις στην καθημερινότητα και στα έξοδα, επαρχία και πάλι επαρχία αν μπορείς να βγάζεις τα καθημερινά σου έξοδα.Τουλαχιστον εκεί θα πας σε μια καφετέρια, μπαρακι κοιτάς τι θέα και πάνε τα φαρμακια κάτω εδώ που να γυρισεις και να κάμεις καλή καρδιά.Γεια σου Κωσταντινε! Δυστυχως αυτα είναι μόνο εικονες που πάντα θα υπάρχουν γιατί είμαστε ωραίο μερος όλη η Ελλάδα! Κατά βαθος τα πράγματα εδώ πάνε από το κακό στο χειρότερο..κοινωνικά και οικονομικά..τι να γραψεις και τι να πρωτοπεις..θα καταντήσουμε σκλάβοι σε πολυεθνικες με 300 ευρώ το μήνα (ηδη ξεπουλάνε και τα τελευταία ασημικά της Ελλαδας οι δοσίλογοι,με την προβλεπόμενη μίζα βέβαια) και ξένοι στην ίδια μας την χώρα,κάθε καρυδιας καρύδι μπαίνει μέσα και κάνει ότι θέλει..βλέπω να μου δίνεις πληροφορίες για μετανάστευση και δεν κάνω πλάκα..αλλά πιο πολύ για Καναδά μεριά με βλέπω..Δεν υπάρχει καμία ελπίδα κατά την γνώμη μου για τα επόμενα 50 χρόνια θα χαθούν πολλές γενιές ανθρώπων μέχρι και ΑΝ ορθοποδήσουμε σε πολλά επίπεδα..
Ξεκουράσου γεροντάκι....Χαρετώ την παιδική χαρά.
Μολις μαζευτηκα και προσαθω στα γρήγορα να σας διαβασω από το κινητό,αλλά με νύσταξε.......
Καλημέρα από παλιό λιμάνι! Καφές με πρωινό και hunterlife !
Oνειρική μέρα η σημερινή..
Αθήνα είσαι και εδώ οι αγριόγατες κάνουν πάρτυ πρωί-πρωί..καλη επάνοδο στα πάτρια εδάφη.
απο ελλαδα τα πηρα φιλε ελαχιστα χρησιμοποιημεναΠοσο σου βγηκαν τα μεταφορικα τζιμ?
Καλοτουφεκα Δημήτρη!απο ελλαδα τα πηρα φιλε ελαχιστα χρησιμοποιημενα