John σκοπευτης;;;;.xm.ρε παιδια εκεινος ο ασπρομαλης ο john ο σκοπευτης που ειναι???
Ο μαλι φαρμακη;γιατι κυριε συναδελφε ρωτατε με αυτο το υφος. ειδατε κατι περιεργο στην ερωτηση μου????
.buy.
Καλησπέρα
Καλησπέρα
.buy buy..buy buy.Ο μαλι φαρμακη;
Το πήρα το πήρα ....νικολακηηηηη. πηρες ματι το franchi το sporting???
οχι εσυ ρε. ο αλλος ο nickΤο πήρα το πήρα ....
α εσυ εισαι ο σκοπευτης που μου ειπανε οτι πας στη μαλακασα με μια breda και τους τρομαζεις ολους???Ενα πουλακι μου ειπε οτι μερικοι-μερικοι γραφετε σε εκεινο το α@@@@δι με τα κινητα λεω,σταματηστε και αρχιστε να γραφετε εδω γιατι θα σαςκαι επειδη ολους μαζι δεν μπορω εναν-εναν κατι θα κανω,και θα αρχισω απο τους κοντινους.Οποιος καταλαβε,καταλαβε,θα σας παω αλφαβητικα πρωτα το Α
Εφερες τα ψαρια;; Δεν βλέπεις την ωρα;;;Ενα πουλακι μου ειπε οτι μερικοι-μερικοι γραφετε σε εκεινο το α@@@@δι με τα κινητα λεω,σταματηστε και αρχιστε να γραφετε εδω γιατι θα σαςκαι επειδη ολους μαζι δεν μπορω εναν-εναν κατι θα κανω,και θα αρχισω απο τους κοντινους.Οποιος καταλαβε,καταλαβε,θα σας παω αλφαβητικα πρωτα το Α
Αμα λαχει νικολα 22 στα25 δε παιρνωJohn σκοπευτης;;;;.xm.
Νικολα το μαλλι ειναι σιγουρο, το φαρμακι ασ.....εεε σηκωνη λιγο συζητηση[σσσσσσσ το γραφω για να φοβηθουν μερικοι] μεταξυ μας αυτοΟ μαλι φαρμακη;
Πανουτσο γιατι πεφτεις απανω στο σημα μου?δεν βλεπεις οτι εκει εκπεμπω εγω και χωνεις τα ψαρια?θες κοντριτσες να καπακωνουμε σηματαΕφερες τα ψαρια;; Δεν βλέπεις την ωρα;;;
Αχ....πουντα;νικολακηηηηη. πηρες ματι το franchi το sporting???