Εγω έχω κανονίσει με το Σταύρο εδώ και λίγες μέρες ,ο οποίος λόγω δουλειάς δεν μπορεί οποιαδήποτε μέρα ,να πηγαίναμε αύριο η την Δευτέρα.Οπότε δεν ξέρω ....Λοιπον ηρθε η ωρα
ΓΚΜΟΧ
Συμμετοχες
1)john
2)ΓΙΑΝΝΗΣ
3)Μάκης
Αυτα ειναι.καλημέρα από την ομορφη και ηλιολουστη ιτεα
Νικολα σε ευχαριστω για την ψυχολογικη υποστηριξηΜια φορα το μηνα;;;; εισαι καλοοοοοκς
Τζιμακο παρενεργιες ειναι απο κατι χαπια που παιρνωha haaaΕχεις ξεσαλωσει εσυ πολυ βλεπω για ηρεμα μην ερθω εκει τα κους .smashfrak.
Μεσα για δευτεραΕγω έχω κανονίσει με το Σταύρο εδώ και λίγες μέρες ,ο οποίος λόγω δουλειάς δεν μπορεί οποιαδήποτε μέρα ,να πηγαίναμε αύριο η την Δευτέρα.Οπότε δεν ξέρω ....
Εγω λεω μολις ακουσες για φαρμακι εκανες κωλοτουμπα σαν μερικους μερικουςΚαλημερίζω άπαντα τα τεκνοπουρά .
Απλά για μπυρίτσα βγήκα χθες βράδυ ρε λαμόγια .Σιγά μην πήγαινα για προβατίνα .Αναστατωθήκατε ;
Τι δεν ξέρεις????Εγω έχω κανονίσει με το Σταύρο εδώ και λίγες μέρες ,ο οποίος λόγω δουλειάς δεν μπορεί οποιαδήποτε μέρα ,να πηγαίναμε αύριο η την Δευτέρα.Οπότε δεν ξέρω ....
.Καλημερα στα παιδια απο τα Χανια τσι Κρητης. Σημερα 28 τωρα και ανεβαινουμε. Εθνικη γεματη με τουριστικα αυτοκινητα. Καθοδον προς χωριο επεσε χωσέ...κοινος δουλειες.smashfrak.
Που τα βρισκεις ρε τρελιαρη τζιμαρα???
Που τα βρισκεις ρε τρελιαρη τζιμαρα???
Οι αγριογατες ολες για σπιτι