Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίρνω τα γυαλιά μου κ έφυγα για μπανακι;)
QQL1GV7.jpg

Μεσα για δευτερα:)
Μητσο φτιαξε ενα καλο τετοιο πως το λενε για να δουμε συμετοχες,και βαλε και την ωρα :).shake hands.
Ωρε θα φαμεffff.bbq..beer..exciting.

Τι δεν ξέρεις????o_O

Δεν ξέρω για όλα τ άλλα τι και τι κανονίζετε .Εγω θα ειμαι εκει με τον Σταύρο γύρω στις 8,30 με 9 την Δευτέρα γιατί αύριο ο καιρός μπορει να κανει πάλι τις μαλακίες του
.Άσχετα με το τι άλλο μπορεί να κανονιστεί οποιος γουστάρει και μπορεί έρχεται.
.my man.Αντιλαβού ;;;

Δεν ξέρω για όλα τ άλλα τι και τι κανονίζετε .Εγω θα ειμαι εκει με τον Σταύρο γύρω στις 8,30 με 9 την Δευτέρα γιατί αύριο ο καιρός μπορει να κανει πάλι τις μαλακίες του
.my man.Αντιλαβού ;;;
Mεσα:)

Καλησπερα σε ολους! Καλως τον! Εριξες το οπλο;
Γεια σου γιαννη!
Οχι λεβεντη δεν προλαβα.
Το καθαρισα, το λιπανα και εκανα μια συστημενη πατεντα να ανεβει και αλλο η καννη.
Τωρα τελος του μηνα αν προλαβω θα το ριξω :)
*θελει μακρυμα και το κοντακι + πιτς... Εχει ψαξιμο ακομα

.RESPECT.
Που εισαι ρε αλανιιιιιιιιιιι παλι.sex hard.κυνηγουσες σερραιες.buy buy..cool..asking.?
Τρελιαρη το μπερετομπενελι το γλυκοκοιταζω αγρια.my man.
Γεια σου εργαλειο!
Αν δεν το βιαζεσαι περιμενε να κανω δοκιμες και οτι θες και μπορω ρωτα με. Ωραιο ντουφεκι ειναι. Οπως το ελυσα αναρωτιομουν τι στο καλο θα καθαριζω μετα τις βολες. Απλο σαν κατασκευη.
Σσσστττ και που εισαι ;
Εδω σε εχω

καλησπέρα σας :)
Μεσα για δευτερα:)
Μητσο φτιαξε ενα καλο τετοιο πως το λενε για να δουμε συμετοχες,και βαλε και την ωρα :).shake hands.
Ωρε θα φαμεffff.bbq..beer..exciting.

.my man.Αντιλαβού ;;;
μέσα κι εγώ εχω ρεπό Δευτέρα και θα πεινάω ffff

Γεια σου εργαλειο!
Αν δεν το βιαζεσαι περιμενε να κανω δοκιμες και οτι θες και μπορω ρωτα με. Ωραιο ντουφεκι ειναι. Οπως το ελυσα αναρωτιομουν τι στο καλο θα καθαριζω μετα τις βολες. Απλο σαν κατασκευη.
Σσσστττ και που εισαι ;
Εδω σε εχω
Αυτη η αγριογατα και αν δεν ειναι εργαλος....
Φορτωνεις μαγκνουμ και αρχισεις το κομπρεσερha haaa.sarcastic..yel.

Status
Not open for further replies.
Back