Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στα μαχιμια του HL

προς το παρον σας αφην.παω σε λιγο να παραλαβω νικολη και μυρο και βουρ για σκοπευτηριο.λεπτομερειες αργοτερα.φουρογατε αν εισαι εδω χανια κερναω καφεδακι απανω και μετα εχει κοψιδια διαιτητικα παντα
.pop.

Ευριπο ειμαι απο χτες το μεσημερι στο χωριο για δουλειες. Ευχαριστω για τη προσκληση. Χαιρετισματα στην παρεα και μην αφησετε κοψιδι για κοψιδι.eat..eat..cool.

Καλημερα σε ολους,
επιστροφη απο σκοπευτηριο με δοκιμες στον πινακα κ Sporting κ σε λιγο εχει λιωσιμο στην παραλια αν κ ο καιρος δεν ειναι κ πολυ ζωηρος... :)
Τι τηλεγραφικα είναι αυτα?:(
Που είναι οι φώτο? :);)

Χαιρετώ την παρέα.
Επέστρεψα και το μόνο σίγουρο που κατάφερα ειναι να γαληνέψει η ψυχή μου λίγες ώρες.
Πολύ ωραίο πρωινό ,δροσερό με βοριαδάκι και συννεφιά.
Τωρα ετοιμάζομαι να φαω τον κούνελο ,οπότε τα λέμε αργότερα.

Καλησπέρα στη παρέα. Από νωρίς στη θάλασσα σήμερα, πρίν λίγο επιστρέψαμε για να μην μας πιάσει το καταμεσήμερο στο δρόμο. Κάποια στιγμή κατά τις 12:00 μαύρισε και έριξε κάτι ψιχάλες αλλά μετά από 5 λεπτά έβγαλε πάλι ήλιο. Απουσία σήμερα απο το σκοπευτηρίο μιας και η μέρα αφιερώθηκε στην οικογένια σήμερα.ας είχε ετοιμάσει και γεμιστά η μάνα μου, οπότε μια χαρά τη βγάλαμε σήμερα. Καλα να περνάτε.

Καλησπέρα στη παρέα. Από νωρίς στη θάλασσα σήμερα, πρίν λίγο επιστρέψαμε για να μην μας πιάσει το καταμεσήμερο στο δρόμο. Κάποια στιγμή κατά τις 12:00 μαύρισε και έριξε κάτι ψιχάλες αλλά μετά από 5 λεπτά έβγαλε πάλι ήλιο. Απουσία σήμερα απο το σκοπευτηρίο μιας και η μέρα αφιερώθηκε στην οικογένια σήμερα.ας είχε ετοιμάσει και γεμιστά η μάνα μου, οπότε μια χαρά τη βγάλαμε σήμερα. Καλα να περνάτε.
Γιαννη στους Αργυραδες κανεις μπανιο;;;;

Πριν μια ώρα είχε χαρά Θεού και τώρα ρίχνει τα κέρατα του.
0r7Qauc.jpg

Status
Not open for further replies.
Back